icon

Ako vybrať detského čeľustného ortopéda v Bratislave?

kybel_
27. aug 2024

Ahojte,

poradte dobreho detskeho celustneho ortopeda v Bratislave. Je ich mnoho a neviem podla coho vyberat, samozrejme hladam dobreho odbornika s prijemnym pristupom ale dolezita stranka su aj financie(aj ked velke sumy sa platia asi vsade). Budem vdacna za rady ak mate niekto osobnu skusenost. 🙂

majusqa77
•
27. aug 2024

ja som synovi vybrala MDDr. Volkov Michal

temperity
•
27. aug 2024

@kybel_
jednoznacne dentaderm

https://www.dentaderm.sk/zamestnanci/mudr-simon...

Riadi to doktorka Dianiskova, predsedkyna komory ortodoncie, vyucuje na vyske, ma roky skusenosti, prednasa v zahranici…
Strojcek kovovy pre dieta cca 2 tis., 3800 priesvitny. Da sa aj na casti. Zlava ked sa to vyplati cele vopred. Ja tam chodim s oboma detmi a spojnost.

kybel_
autor
•
27. aug 2024

@majusqa77 a ste spokojni?

guudy
•
27. aug 2024

@temperity ja len, ze k Dianiskovej sme chodili s prvorodenym. Strojcek mu sice nasadila ona, ale vsetky pravidelne kontroly robili ini zamestnanci. A teda vzdy sme napriek objednaniu dlho cakali (niekedy aj 2 hod)…to este v case, ked sedeli v Auparku.
Napriek pravidelnym kontrolam si akosi nevsimli, ze dietatu rastie uplne nakrivo sedmicka. No a najma ukoncili liecbu v case, kedy dieta bolo este vo vyvine a nakoniec sa zuby pokrivili. Takze za nas nic moc skusenost.

majusqa77
•
27. aug 2024

@kybel_ strojcek ma len necely mesiac, pristup super, lekar motivator, kladne posobil aj na maleho

temperity
•
27. aug 2024

@guudy 🤷🏻‍♀️ ja som zase na nu pocula zo vsetkych stran len chvaly. My sme zatial spokojni.

guudy
•
27. aug 2024

@temperity snad sa odvtedy sakra zlepsili🤷🏼‍♀️

ada12345
•
28. aug 2024

My chodime tiez do dentaderm v Auparku s oboma detmi. Ked sme objednani na kontrolu, tak cakame do 5-10min. max., vacsinou nas hned zavolaju dovnutra. Mozno raz sme cakali 15min. Zatial sme spokojni, tak uvidime.

lalus
•
28. aug 2024

Zvazte aj ambulanciu na Katedre celustnej ortopedie, ak su dolezite financie. Strojcek vyjde podstatne lacnejsie, vsetci medici pracuju pod vedenim skusenych lekarov a garantom a veducim pracovnikom je myslim vyssie spominana pani doktorka, s ktorou konzultuju postup liecby. Neberu vsak uplne vsetkych, vyberaju si pripady, ktore su pre prax lekarov prinosne.

aellea
•
Autor odpoveď zmazal
•
ameixa
•
22. aug 2025
@lalus

Zvazte aj ambulanciu na Katedre celustnej ortopedie, ak su dolezite financie. Strojcek vyjde podstatne lacnejsie, vsetci medici pracuju pod vedenim skusenych lekarov a garantom a veducim pracovnikom je myslim vyssie spominana pani doktorka, s ktorou konzultuju postup liecby. Neberu vsak uplne vsetkych, vyberaju si pripady, ktore su pre prax lekarov prinosne.

@lalus volala som a ze neberu novych pacientov 🙂

lalus
•
22. aug 2025
@ameixa

@lalus volala som a ze neberu novych pacientov 🙂

@ameixa to je mi luto, asi maju ozaj plno

ameixa
•
22. aug 2025
@lalus

@ameixa to je mi luto, asi maju ozaj plno