icon

Ako vybrať školy pre deti s NKS v Bratislave?

yahotka
13. mar 2026

Ahojte, mam dcerku, ktora by podla psychologicky mala idealne absolvovat Uvodny / Pripravny rocnik, pravdepodobne bude mat diagnozu NKS, alebo poruchy ucenia. Prosim googlim velmi uz nejaky cas, ale chcem si byt ista, ze mam vsetky skoly, ktore su v BA kraji "v merku", lebo sa mi zda, ze tych Uvodnych / pripravnych rocnikov, alebo pripadne skol pre NKS je zalostne malo. Prosim mozete mi dat vase tipy a pripadne ak mate priamu skusenost, tak aj kde ste spokojni? Byvame v Chorv.Grobe, cize hladam taky radius od BA po Senec, v najhorsom az po Trnavu - chcem pre nu najst dobru skolu, kde jej pomozu a bude akceptovana aj ostatnymi detickami... Dakujem!

zuzuky
13. mar 2026

@yahotka Moja dcéra chodi do ZŠ pre NKS na Hrdličkovu, sme spokojní, prístup aktivity v školskom klube. Hlavne, ze ona tam chodi rada. V triede ich bolo 7 v prvom ročníku a teraz v treťom 9.

angieska
14. mar 2026

NKS triedy su Jelenia, Vlastenecke namestie, Hrdlickova a Drotarska cesta. Mali aj na Dolinskeho, ale neviem,ci este otvaraju. Moje deti chodili na Hrdlickovu, od 6.rocika su na beznej skole spadovej.

denya
15. mar 2026

Aj zs Nobelovo nam. ma jednu nks triedu

yahotka
autor
15. mar 2026
@zuzuky

@yahotka Moja dcéra chodi do ZŠ pre NKS na Hrdličkovu, sme spokojní, prístup aktivity v školskom klube. Hlavne, ze ona tam chodi rada. V triede ich bolo 7 v prvom ročníku a teraz v treťom 9.

@zuzuky dakujem. A prosim ste z daneho obvodu, ci beru aj mimo? Dakujem.

zuzuky
16. mar 2026
@yahotka

@zuzuky dakujem. A prosim ste z daneho obvodu, ci beru aj mimo? Dakujem.

@yahotka My sme mimo BA. Oni neberú podľa obvodu, keďže je to aj internátna skola.

luccija
16. mar 2026

@yahotka známej dcéra chodila na Vlastenecké do Petrzalky

skorpionica
9. apr 2026
@denya

Aj zs Nobelovo nam. ma jednu nks triedu

@denya tam ale beru prioritne deti z BA 5

skorpionica
9. apr 2026
@angieska

NKS triedy su Jelenia, Vlastenecke namestie, Hrdlickova a Drotarska cesta. Mali aj na Dolinskeho, ale neviem,ci este otvaraju. Moje deti chodili na Hrdlickovu, od 6.rocika su na beznej skole spadovej.

@angieska kde prosim najdem info o triedach na Jelenej? Lebo ku mne prisla info, ze tam uz NKS triedy nie su, ze uz zopar rokov to je skola pre mimoriadne nadane deti. Vdaka

gabikamb
11. apr 2026

uvodny rocnik pre deti s NKS otvaraju aj na Cadrovej a Hubeneho.

skorpionica
12. apr 2026
@angieska

@angieska v piatok som na Jeleniu volala a uz par rokov su zrusene. Nemaju ani uvodny ani pripravny rocnik