Ako vybrať školy pre deti s NKS v Bratislave?
Ahojte, mam dcerku, ktora by podla psychologicky mala idealne absolvovat Uvodny / Pripravny rocnik, pravdepodobne bude mat diagnozu NKS, alebo poruchy ucenia. Prosim googlim velmi uz nejaky cas, ale chcem si byt ista, ze mam vsetky skoly, ktore su v BA kraji "v merku", lebo sa mi zda, ze tych Uvodnych / pripravnych rocnikov, alebo pripadne skol pre NKS je zalostne malo. Prosim mozete mi dat vase tipy a pripadne ak mate priamu skusenost, tak aj kde ste spokojni? Byvame v Chorv.Grobe, cize hladam taky radius od BA po Senec, v najhorsom az po Trnavu - chcem pre nu najst dobru skolu, kde jej pomozu a bude akceptovana aj ostatnymi detickami... Dakujem!
NKS triedy su Jelenia, Vlastenecke namestie, Hrdlickova a Drotarska cesta. Mali aj na Dolinskeho, ale neviem,ci este otvaraju. Moje deti chodili na Hrdlickovu, od 6.rocika su na beznej skole spadovej.
NKS triedy su Jelenia, Vlastenecke namestie, Hrdlickova a Drotarska cesta. Mali aj na Dolinskeho, ale neviem,ci este otvaraju. Moje deti chodili na Hrdlickovu, od 6.rocika su na beznej skole spadovej.
@angieska kde prosim najdem info o triedach na Jelenej? Lebo ku mne prisla info, ze tam uz NKS triedy nie su, ze uz zopar rokov to je skola pre mimoriadne nadane deti. Vdaka
@angieska v piatok som na Jeleniu volala a uz par rokov su zrusene. Nemaju ani uvodny ani pripravny rocnik

@yahotka Moja dcéra chodi do ZŠ pre NKS na Hrdličkovu, sme spokojní, prístup aktivity v školskom klube. Hlavne, ze ona tam chodi rada. V triede ich bolo 7 v prvom ročníku a teraz v treťom 9.