Ako zvládnuť hlavnú stanicu v Bratislave s kočíkom?
Prosim vás ako to je v BA na hlavnej stanici keď vystúpim s kočíkom ako sa dostanem von ak sú tam všade schody a podchody ? Je tam nejaký výťah alebo viem to obísť aj bez toho podchodu aby som sa dostala von zo stanice či ako to funguje? Idem prvý krát a mám stres 😄 vystúpim s kočíkom a čo ďalej ? Bez kočíka to viem že som vždy išla dole veľa veľa schodoch prešli sme všetci v tom podchode a potom zase veľa schodov hore potom aj vnútri na stanici samé schody kde lístky kupujete. Prosím ak máte skúsenosť poraďte mi
Ked prejdes do zadu, tak sa da v pohode prejst cez trat.
Ked prejdes do zadu, tak sa da v pohode prejst cez trat.
@x_mery_x za chodenie cez trat je pokuta do 300 eur, ak mas stastie tak blockova na mieste 50. Myslim ze mamka s kocikom nema na taketo drahe spasy.
Ďakujem a kde nájdem výťah je ich tam viacej blízko seba? Veď snáď áno nie som predsa prvá mamicka s kočíkom alebo aj vozíčkari predsa
Na kazdom nastupisti je jeden vytah.
Comu nerozumies?
Okrem toho-ked nebudes moct najst,ludia ti oradia,spytas aa.nic sa neboj.
A ja som nikdy nemala poprípade problém požiadať hocikoho o pomoc s kočíkom 😄
Málokto má odmietol 🤷♀️. Pýtala som sa vždy nahlas 😆
Na každom nástupišti je výťah, hľadaj akoby široký stĺp/búdku. Okrem toho veď sa opýtaš, nejdeš do nejakej zeme, kde nerozumieš reči 🙂
Asi neskoro, ale môže pomôcť inej.
Na každom nástupišti je výťah, to je predsa evidentná vec, viditeľná zďaleka, s dverami z oboch strán. Ak nie je pred stánkom tak je za stánkom.
Spodný tunel je krásne čistý, osvetlený a šípky naviguju k nástupištiam a k východu. Z oboch hál sú vedľa schodov aj plošiny pre kolesá

Na všetkých nástupištiach je výťah.