icon

Aktuálne ceny 3-izbových bytov v Petržalke

25. mar 2025

prosim niekto teraz predaval byt v Petrzalke, cca 72m2, povodny stav, vychytena lokalita, Petrzalka 5.(skola, skolka, posta, lekar, obchody,trh)

aka je cena teraz predaja/ prenajmu?

3izbovy byt plus loggia

dakujem.

Strana
z2
luccija
25. mar 2025

@melanta áno, svokra ho má strašný pôdorys.Vsetko malé a hala zbytocne veľká.
Autorka bol prerobený, ale ty sa neriad odhadom spred 5 r.Vela ľudí chce pôvodný stav a upraviť si podľa seba.

autor
25. mar 2025

@melanta pardon odhad bol 130 000.

autor
25. mar 2025

@melanta aha no pekne, tak odhadca to riadne podcenil. ale slo o dedictstvo, asi sa to tak bezne robi ze? odhad bol 130 000 nie 110 000. pardon.

tilly
25. mar 2025

Hmm. Podľa stavu tých 200 tisíc, možno niečo viac. Záleží na tom, ako ti to ponáhľa. Kľudne napíš, môžme sa na to pozrieť. Mám aj klientov, čo prerábajú, tí platia rýchlo, len samozrejme dávajú menej.

autor
25. mar 2025

@tilly otazka znie, ci je lepsie prerobit ci neprerobit a predat. ale je pravda ze mozno niekto naozaj chce povodny stav.
a to sa predavaju byty aj akoze so starym nabytkom? akoze odpratanie potom ide na ukor kupcu?

tilly
25. mar 2025

Vieš prerobiť tak, aby sa ti to oplatilo? Ak máš lepšie ceny na materiál a prácu a máš vkus a vieš urobiť "5 korunový štandard ", tak prerobiť, ak sa máš trápiť s bežnými cenami, tak pôvodný stav. Vypratanie je vždy na dohode

autor
25. mar 2025

@tilly dakujem pekne.

kitycat
25. mar 2025

Inak mna by zaujimali aj take veci ako je poschodie, orientacia svetovych stran, balokn? Co je pod oknami, smetne kose, travnik ci velka zastavba dalsich vysokych panwlakov? Povodny stav taky, ze sa v tom da byvat? Spominas zatexenu stenu, to uz je vymalovane?

Urcite by som nereknstruovala pred predajom, maximalne vypratala a vymalovala a nech ludia pouziju svoju fantaziu.

( a hej realne som mala nastvanie kvoli nestihaniu vyzdvihnutia dietata zo skolky lebo mi u dr nestihali a musel ist muz z prace :D)

autor
25. mar 2025

@kitycat urcite treba vypratat nabytok a strhnut tapety, vynmalovat polozit parkety nova kuplena kuchyna nabytok vsade. pred a za domom je otvoreny priestor, az dalej su baraky.

autor
25. mar 2025

@kitycat no ved prave, odhadujeme prerabku na minimalne 40 -50 000.

mistymay33
25. mar 2025

Neprerábaj! Daj dobru cenu a predáš to hneď aj s tým nábytkom a o nič sa nemusíš starať. Ak h budeš prerábať, prerobíš podla svojho vkusu, cenu si navýšiš a tým odradíš kupcov, ktorým sa tvoja rekonštrukcia nebude páčiť. Ludia hladajú pvodný stav za dobru cenu. Potom si to komplet prerobia. Petržalka je výborná lokalita, je tam dobrá občianska vybavenosť, teraz aj električka, do centra to je 5 minút. Troška minus je 12 poschodový terasový dom, ale fakt ver mi, ak dáš dobru cenu, predáš ho hned v takom stave ako je.

autor
25. mar 2025

@mistymay33 dakujem, aspon mam lepsi obraz o tom. nie sme rozhodnuti, vobec. ale vdaka Vam vsetkym mam na to lepsi nazor.

tilly
25. mar 2025

Keď odhaduješ prerábku na 40tis, tak to určite nerob. Sú ľudia, čo to urobia za polovicu. Ako píše
@mistymay33 daj dobrú cenu, predáš za hodinu. Keď chceš, napíš mi správu, pošlem to svojim klientom.

autor
25. mar 2025

@tilly dakujem, ulozim si ta a ked sa rozhodnem napisem ti. dakujem vsetkym aj tebe za pomoc.

tilly
25. mar 2025

Jasne. Kedykoľvek.

lilinkas
25. mar 2025

Moja svokra predala taký ale takto pred rokom za 185.000 na Wolkrovej. Pôvodný stav, len vymenené okná, ale určite minimálne 20 ročné a murované jadro. Byt bol na komplet rekonštrukciu.

autor
25. mar 2025

@lilinkas dakujem tak s tymi 180 000 isto pocitame.

tilly
25. mar 2025

@lilinkas minulý rok boli nižšie ceny. Len od decembra išli priemerne o 6,5% hore. Niekde aj vyše 10%

autor
25. mar 2025

@tilly to je riadne dost.

kitycat
25. mar 2025

Meviem preco by si to chcela rekonstruovat, vsak treba vybavit kontajner, robotnikov, elektrinu a vodu novu, podlahy strhnut tapety, to zacistit a vymalovat. No 40tis je malo a + tie nervy. Nechaj za 200, pripadne budu pozadovat znizenie. Ja by som poloprerobeny byt, vyˇalba podlahy bez vody a elwktriny nebrala, ja som kupovala povodny stav a prerabala. No a furt tam nie su dorobene listy. Fakt to za to nwstoji

autor
25. mar 2025

@kitycat ano, aj toto prehodnocujeme, ci nam to stoji za tie nervy a tiez taka komplet prerabka trva par mesiacov..

andreso28
25. mar 2025

Čo je zlé na terasových domoch?

autor
25. mar 2025

@andreso28 niekto moze ukazat na zlu statiku napriklad? ma napadlo ...aj ked cela petrzka je na mokradinach mocariskach postavena, tie baraky sa postupne rucaju

tilly
25. mar 2025

@andreso28 veľa ľudí, veľa bytov, zlý stav terás... je toho viac.

autor
25. mar 2025

@tilly ano to je pravda.

andreso28
26. mar 2025

Neviem, aký by bol problém so statikou, keď sú na hlbokých pilónoch. Stav terás záleží dom od domu, rovnako ako stav hociktorých domov. Viac bytov, ale jednoizbových, kde poväčšinou býva menej ľudí. Mne sa tam býva lepšie ako v klasickom 7/8 poschoďáku. Rozvody tepla sú v podlahách a nie zvislé v bytoch. Ja okrem jedného paneláka neviem o žiadnom, ktorý by mal vážne problémy so statikou v minulosti.

autor
18. jún 2025
@andreso28

Neviem, aký by bol problém so statikou, keď sú na hlbokých pilónoch. Stav terás záleží dom od domu, rovnako ako stav hociktorých domov. Viac bytov, ale jednoizbových, kde poväčšinou býva menej ľudí. Mne sa tam býva lepšie ako v klasickom 7/8 poschoďáku. Rozvody tepla sú v podlahách a nie zvislé v bytoch. Ja okrem jedného paneláka neviem o žiadnom, ktorý by mal vážne problémy so statikou v minulosti.

@andreso28 nie je tam pevne podlazie. ved petrzalka boli marhulove sady a mocariska

nancy171
27. aug 2025
@anonym_autor

@mistymay33 fuha, to by som ani nepovedala. ale je pravda ze odhad je skoro 5 rokov stary. a ceny sa menili.

@anonym_autor ja si to nemyslím. bývam na halovej v 12posch. krásny výhľad na rameno Dunaja. Predával sa tu teraz prerobený s plastovými oknami, vstavanými skriňami za 190tis. co je druhý prerobeny za okolo 220tis, tak ten sa predáva už niekoľko mesiacov a nič...

Strana
z2