icon

Aktuálne informácie o IP Obchodnej akadémii Bratislava

misha0606
8. mar 2024

Dobrý deň, chcela by som nejaké aktuálne infomácie o štúdium externe na škole Súkromné IPvzdelavanie Kremnicka 26 Bratislava. Mám tam záujem ísť študovať v septembri na OA externe ale čítala som veľa negatívnych recenzií niektoré sú už pár rokov staré. Ako je tam s prístupom učiteľov a skúšky a taktiež platenie. Ďakujem za info.

kveta81
Autor odpoveď zmazal
kveta81
Autor odpoveď zmazal
mity24011
Autor odpoveď zmazal
missynka
Autor odpoveď zmazal
kveta81
Autor odpoveď zmazal
kristiin
27. aug 2024

@kveta81 áno mne to nejde :(

kveta81
Autor odpoveď zmazal
kristiin
Autor odpoveď zmazal
kristin98
28. aug 2024

Ahojte, tiež idem na oa od septembra, mohla by som sa pridať? 😊

kveta81
Autor odpoveď zmazal
erikababula
2. sep 2024

@kveta81 ďakuje za pozvanie do skupiny,🙂 veľmi ma teší že nie som sama kto sa rozhodol dokončiť si školu e-learningovou formov .Mám strach veľmi s ANJ neviem nič.Zaplatila som si aj kurz aj slovník mám tak snáď do skúšok niečo do tej hlavy dostanem 🤣.Držim palce všetkým,nie len deťom skončili prazdniny🤣

marickahla
Autor odpoveď zmazal
missynka
5. sep 2024

@kveta81 ďakujem krásne ale ja idem na gymnázium,zle som to prečítala🙈aj tu som to napísala nech sa kľudne ozvu ty co idú na gymnázium a zatiaľ nič a naozaj by som bola rada za skupinku tak pevne verím,že si to tu niekdo prečíta a ozvu sa 😀

doda3103
5. sep 2024

@missynka je skupina ale je súkromná tu na MK,ja id m gymnázium e-learning a ešte tuším 2 baby čo si s nimi píšem tu cez IP

lenusamamuska
5. sep 2024

Ahojte chcela som sa opytat ci uz mate primacky na OA za sebou a ako velmi to bolo narocne?

missynka
5. sep 2024

@doda3103 prosím ta mohla by si mi poslať link?

dievcabezmena
6. sep 2024

Ahojte spoluziacky 🙂 aj ja som studentka na tejto skole 3.OA, rada by som bola v kontakte. Mozeme si pomahat 🙂 Dnes sa tam chystam na test a prve stretnutie

doda3103
6. sep 2024

@missynka https://www.modrykonik.sk/group/12819/ ale nejak extra aktívne to neni

doda3103
6. sep 2024

@missynka práve mi prišiel mail že zajtra je test z informatiky

erikababula
Autor odpoveď zmazal
kristiin
9. sep 2024

Ahojte tie čo ste ukončili túto školu nemáte niake poznámky ? Posielali vám aj učivo ? Lebo zatiaľ posielajú len príklady a nikdy som nemala účtovníctvo takže vôbec tomu nechápem

erikababula
9. sep 2024

@dievcabezmena ahoj ako dopadlo stretnutie?🙂

alenakovaa8
17. sep 2024

@missynka ahoj aj ja som isla na gymnaziu mozem napisat spravu ? Alebo watsapp ?

alenakovaa8
17. sep 2024

@doda3103 mozeme vytvorit skupinu aj na gym. Lebo aj ja spm nastupila ma externe a rada by som tiez bola a niekym v kontakte kto je v triede vdaka 🙂

mireca18
17. sep 2024

@missynka ahoj, ja som prihlásená na gymnázium e-learning

niki559
24. sep 2024

Ahojte , aj ja mám záujem , dnes som volala a povedali že majú plny stav ale po novom roku ich mám kontaktovať a dajú ma tam . Tak som zvedavá aj sa teším mala by som byt asi svami len či mi tých pár mesiacov nebude chýbať .

kristiin
24. sep 2024

@niki559 ja som nastúpila a poviem ti že to je taká španielska dedina = nauč sa sám ..neviem ako zvládnem skúšky z 13 predmetov 😀 k ničomu nieje vysvetlenie a učivo si dohladavame …

doda3103
24. sep 2024

@niki559 také divné že majú plný stav a po novom roku už plný stav nebude? Ja som e-learning a fakt ešte nemáme ani zo všetkých predmetov buď poznámky alebo testy. Dejepis sme dostali test nejaký si spraviť a poznámky žiadne. Zato niektoré predmety dávajú super

missynka
24. sep 2024

@doda3103 a ďalších 6 predmetov stále nedali keď to dajú naraz bude to masaker

doda3103
25. sep 2024

@missynka to bude a hlavne jazyky