Aktuálne informácie o IP Obchodnej akadémii Bratislava
Dobrý deň, chcela by som nejaké aktuálne infomácie o štúdium externe na škole Súkromné IPvzdelavanie Kremnicka 26 Bratislava. Mám tam záujem ísť študovať v septembri na OA externe ale čítala som veľa negatívnych recenzií niektoré sú už pár rokov staré. Ako je tam s prístupom učiteľov a skúšky a taktiež platenie. Ďakujem za info.
Ahojte, tiež idem na oa od septembra, mohla by som sa pridať? 😊
@kveta81 ďakuje za pozvanie do skupiny,🙂 veľmi ma teší že nie som sama kto sa rozhodol dokončiť si školu e-learningovou formov .Mám strach veľmi s ANJ neviem nič.Zaplatila som si aj kurz aj slovník mám tak snáď do skúšok niečo do tej hlavy dostanem 🤣.Držim palce všetkým,nie len deťom skončili prazdniny🤣
Ahojte chcela som sa opytat ci uz mate primacky na OA za sebou a ako velmi to bolo narocne?
Ahojte spoluziacky 🙂 aj ja som studentka na tejto skole 3.OA, rada by som bola v kontakte. Mozeme si pomahat 🙂 Dnes sa tam chystam na test a prve stretnutie
@missynka https://www.modrykonik.sk/group/12819/ ale nejak extra aktívne to neni
Ahojte tie čo ste ukončili túto školu nemáte niake poznámky ? Posielali vám aj učivo ? Lebo zatiaľ posielajú len príklady a nikdy som nemala účtovníctvo takže vôbec tomu nechápem
@dievcabezmena ahoj ako dopadlo stretnutie?🙂
@missynka ahoj aj ja som isla na gymnaziu mozem napisat spravu ? Alebo watsapp ?
@doda3103 mozeme vytvorit skupinu aj na gym. Lebo aj ja spm nastupila ma externe a rada by som tiez bola a niekym v kontakte kto je v triede vdaka 🙂
Ahojte , aj ja mám záujem , dnes som volala a povedali že majú plny stav ale po novom roku ich mám kontaktovať a dajú ma tam . Tak som zvedavá aj sa teším mala by som byt asi svami len či mi tých pár mesiacov nebude chýbať .