icon

Aktuálne informácie o IP Obchodnej akadémii Bratislava

misha0606
8. mar 2024

Dobrý deň, chcela by som nejaké aktuálne infomácie o štúdium externe na škole Súkromné IPvzdelavanie Kremnicka 26 Bratislava. Mám tam záujem ísť študovať v septembri na OA externe ale čítala som veľa negatívnych recenzií niektoré sú už pár rokov staré. Ako je tam s prístupom učiteľov a skúšky a taktiež platenie. Ďakujem za info.

Strana
z5
doda3103
31. aug 2025
@iviatko

@majazuzana slj anj obn a geo.

@iviatko z tej geo si sa nebála? Keďže ju už v maturitnom nemáš ako predmet?

kriss22
31. aug 2025

Nájde sa tu aj niekto kto skončil 3.ročník OA? Vedel by dať tip, poznamky etc.? 😁 Ako čitam posledné správy tak to bude dosť zaujimavé 🫡

iviatko
31. aug 2025
@doda3103

@iviatko z tej geo si sa nebála? Keďže ju už v maturitnom nemáš ako predmet?

@doda3103 ja som geo nemala vobec😂 kedze som prestupila z oa. Ale tam je to uplne jedno. Ucitel poslal chvilu pred maturitami otazky,som si vypracovala a geo bola najlahsia,kedze ma zaujima. Aj obn bola lahsia,ako som si myslela. Slovina tiez bola lahka,schytala som super otazku a kecala som o vsetkom a vidis,dali mi 4. Vobec nezalezalo na tom,ze z koncorocneho som mala 1,teda z kazdej skusky,z pisomnych 2,sloh na 80 percent. Schytas komisiu,ktora si povedala,tak,dame im to vyzrat a nezalezi na tom,ci vedia a si v prdeli.

doda3103
31. aug 2025

No ja stále rozmýšľam občianska a dejepis preto neviem

iviatko
1. sep 2025
@doda3103

No ja stále rozmýšľam občianska a dejepis preto neviem

@doda3103 ja som rozmyslala nad dejepisom. ale bala som sa,ze domotam datumy🫣

lienkaamax
2. sep 2025
@lubiqa

@melanieee_30 ahoj môžem sa spýtať?!Stále študuješ na OA Kremnická V Bratislave?Ako je to?Dá sa to?

@lubiqa ahoj aj ja nastupujem teraz od septembra OA e-learning no som veľmi zvedavá ako to bude

majazuzana
2. sep 2025
@lienkaamax

@lubiqa ahoj aj ja nastupujem teraz od septembra OA e-learning no som veľmi zvedavá ako to bude

@lienkaamax držím palce, ja idem na gymnázium. Tiež som zvedavá

lienkaamax
2. sep 2025
@lubiqa

@misha0606 ahoj prosím ťa študuješ teda na tom ip vzdelávanie? Viem že je to stará téma, ale od septembra mám nastúpiť do BA na elearningovou formou na O A a neviem sa rozhodnúť.

@lubiqa ahoj aj ja som prijatá na ip vzdelávanie OA už mám z toho teraz strach keď čítam tie komentáre..

iviatko
2. sep 2025
@lienkaamax

@lubiqa ahoj aj ja som prijatá na ip vzdelávanie OA už mám z toho teraz strach keď čítam tie komentáre..

@lienkaamax ako ak sa vyznas v ucto a vies sa ho sama ucit, je to ok. ekonomiku chce vsetko obkecat, ale ze to sa musis nabiflit. ja som dostala raz 4 z ucta z vypoctu mzdy a to len kvoli spec.zaokruhlovaniu, cize som mala vsetko zle. Som ho ukecala, ci si to mozem opravit a mala som 1. bolo to cislo len kvoli zaokruhlovaniu, o ktorom som nevedela, lebo som nechodila na jeho hodiny tak casto, ze by sa mi to dostalo do hlavy. . Tak som dostala strach, ze ak na maturite takto pokazim zaverecny priklad a pohorim na 0.00001 , tak to nedam :D

monita06
7. sep 2025
@iviatko

@lienkaamax ako ak sa vyznas v ucto a vies sa ho sama ucit, je to ok. ekonomiku chce vsetko obkecat, ale ze to sa musis nabiflit. ja som dostala raz 4 z ucta z vypoctu mzdy a to len kvoli spec.zaokruhlovaniu, cize som mala vsetko zle. Som ho ukecala, ci si to mozem opravit a mala som 1. bolo to cislo len kvoli zaokruhlovaniu, o ktorom som nevedela, lebo som nechodila na jeho hodiny tak casto, ze by sa mi to dostalo do hlavy. . Tak som dostala strach, ze ak na maturite takto pokazim zaverecny priklad a pohorim na 0.00001 , tak to nedam :D

@iviatko ahoj, písala som ti správu 🙏

lienkaamax
7. sep 2025
@monita06

@iviatko ahoj, písala som ti správu 🙏

@monita06 ahoj nič mi neprišlo

lubiqa
13. sep 2025
@lienkaamax

@lienkaamax ahoj no študujem v úvodzovkách.Mám zaplatenú prijm. skúšku 100e
A september 120e. PRIHLASILA SOM SA DO TRIed NA CLASROUME A na watsape je skupina triedy , kde čítam a sťahujem si nejaké veci,čo sa máme učiť. Ty tam študuješ?

lubiqa
13. sep 2025
@iviatko

Ja Vam len poradim,ak mozte,vyberte si inu skolu😂 nikdy viac by som si tuto nevybrala. Tiez sme mali zaverecne skusky vsetky predmety v jeden den. V maturitnom rocniku. Clovek sa nauci na piatok a bum,vsetko dokopy. Nastastie som to dala len s jednou trojkou,ale vsetci svati pri mne stali. Dejepis neriesil nikto,nosili sme vypracovany test z domu. Ostatne bolo strasne. Ak si viete dohladat testy z predoslych rocnikov,vytlacte si ich a nechajte na stole v nejakom obale. tam sa testy nemenili roky. Ale mozno motyka vystreli. Hlavne na bio,ci matematike. Ja som vzdy,ale vzdy mala 2 z nj a anj a pritom som radila okolo mna spoluziakom a ti mali 1,ja 2. Zmaturovala som na 1 z anj. Oni tie testy opravuju,ako chcu.raz mate 3 tak vzdy 3. Ked ich chcete vidiet, vyhovaraju sa a ste problemovi.

@iviatko prosím ta nemáš ešte nejaké knihy a podklady k učeniu?Ja mám taký chaos v tom,toľko toho poslali naraz a nechápem tomu.Ja sa nedokážem len tak doma na kolene ako samouk naučiť ekonomiku, nikdy som ju nemala. A to som skončila školu v 91 roku.Reklama veľká, ako jednoducho to každý zvládne, ale to podľa mňa nezvládne nikto ,kto neprivoňal k takým predmetom. Dva cudzie jazyky,

kristiin
13. sep 2025
@lubiqa

@iviatko prosím ta nemáš ešte nejaké knihy a podklady k učeniu?Ja mám taký chaos v tom,toľko toho poslali naraz a nechápem tomu.Ja sa nedokážem len tak doma na kolene ako samouk naučiť ekonomiku, nikdy som ju nemala. A to som skončila školu v 91 roku.Reklama veľká, ako jednoducho to každý zvládne, ale to podľa mňa nezvládne nikto ,kto neprivoňal k takým predmetom. Dva cudzie jazyky,

@lubiqa ja som v 4 ročníku a zameraj sa hlavne na ekonomiku profesorke nestačí len taký niaky slabý výcuc 😀 je dosť náročná chce všetko od slova do slova

iviatko
17. sep 2025
@lubiqa

@lubiqa Ja pracujem s FA, ekonomika, ale teda z OA som prestupila na GYM, nakolko ta ekonomika bola zahul. Aj ucto, ak sa nedokazes dostavit na vyucko, sama to nepochopis.
Nemam uz nic, vsetko som vyhodila a teda ta radost vo mne :D

svetluska15
18. sep 2025

Ahojte. Viete mi prosím poradiť ako sa dostanem na stránku školy OA Kremnická? Nejako mi to nejde a zajtra mám prvé prednášky. Ďakujem

majazuzana
4. nov 2025

Ahojte, študujem na gym. 05.12.2025 a 06.12.2025 mame polročné skúšky. Smiem sa opýtať ako vlastne prebiehajú? Hlavne tie testy? Akou formou sa píšu. Je to v štýle otázka - odpoveď, respektíve dajú zadanie a my k tomu niečo napísať, alebo ako.

Tiež sa chcem opýtať, ako ste riešili, kde lepšie povedané, ste boli ubytovany, tí z ďaleka.
Isto je tu niekto z východu.

Vďaka za odpoveď. Pekný deň prajem

mimisumienka25
4. nov 2025
@majazuzana

Ahojte, študujem na gym. 05.12.2025 a 06.12.2025 mame polročné skúšky. Smiem sa opýtať ako vlastne prebiehajú? Hlavne tie testy? Akou formou sa píšu. Je to v štýle otázka - odpoveď, respektíve dajú zadanie a my k tomu niečo napísať, alebo ako.

Tiež sa chcem opýtať, ako ste riešili, kde lepšie povedané, ste boli ubytovany, tí z ďaleka.
Isto je tu niekto z východu.

Vďaka za odpoveď. Pekný deň prajem

@majazuzana Skušky prebiehajú z každého predmetu test, niekto dáva kružkovacia niekto nie. Ja už mám zmaturované tohto roku 06/25 ale musím poznamenať že do maturtiných skúšok sa dalo na písomkach vždy odpisovať alebo si pomôcť mobilom. Treba sa priebežne učiť a byť pripravený pretože tí ľudia ktorý mali 1-tky z písomiek kvôli odpisovaniu neprešli maturitou pretože tam to už nešlo.

Ubytovanie hneď vedľa školy je Hotel Viktor. Ktorý vlastný p.Riaditeľka.
Prečitaj si recenzie, za mňa tam neni vôbec upratané ale ak nechceš cestovať a máš to hneď vedľa tak to jednu noc prežiješ🤣 ja som potom začala riešiť Hotel Berg tam to bolo už na špičkovej úrovni a boli tam aj super raňajky ☺️ ( vo Viktori niesu raňajky, alebo ak aj sú tak ti dajú na tanier “ z každeho niečo” 🤣)

Ak by si čokoľvek ešte chcela vedieť kľudne napíš

majazuzana
6. nov 2025
@mimisumienka25

@majazuzana Skušky prebiehajú z každého predmetu test, niekto dáva kružkovacia niekto nie. Ja už mám zmaturované tohto roku 06/25 ale musím poznamenať že do maturtiných skúšok sa dalo na písomkach vždy odpisovať alebo si pomôcť mobilom. Treba sa priebežne učiť a byť pripravený pretože tí ľudia ktorý mali 1-tky z písomiek kvôli odpisovaniu neprešli maturitou pretože tam to už nešlo.

Ubytovanie hneď vedľa školy je Hotel Viktor. Ktorý vlastný p.Riaditeľka.
Prečitaj si recenzie, za mňa tam neni vôbec upratané ale ak nechceš cestovať a máš to hneď vedľa tak to jednu noc prežiješ🤣 ja som potom začala riešiť Hotel Berg tam to bolo už na špičkovej úrovni a boli tam aj super raňajky ☺️ ( vo Viktori niesu raňajky, alebo ak aj sú tak ti dajú na tanier “ z každeho niečo” 🤣)

Ak by si čokoľvek ešte chcela vedieť kľudne napíš

@mimisumienka25 jeeej ďakujem. Tak ja sa učím, stále niečo nové príde, len už v mojom veku to ide horšie 😁
Ja mam auto, čiže mi nieje problém ísť ku škole s autom. Viem, je to jedna noc, ale človek sa potrebuje normálne aj vyspať, v normálnom čistom prostredi. Hľadala som ten hotel Berg, akosi mi ho nechce nájsť na tom nete. Nemáš náhodou kontakt, link?
Ešte raz Vrela vďaka za Info.

mimisumienka25
6. nov 2025
@majazuzana

@mimisumienka25 jeeej ďakujem. Tak ja sa učím, stále niečo nové príde, len už v mojom veku to ide horšie 😁
Ja mam auto, čiže mi nieje problém ísť ku škole s autom. Viem, je to jedna noc, ale človek sa potrebuje normálne aj vyspať, v normálnom čistom prostredi. Hľadala som ten hotel Berg, akosi mi ho nechce nájsť na tom nete. Nemáš náhodou kontakt, link?
Ešte raz Vrela vďaka za Info.

iviatko
7. nov 2025

test zo slj vyzera napr.takto

iviatko
7. nov 2025

bio takto: nie je to moj test, neviem, ci su spravne odpovede. len aby si si vedela predstavit.

majazuzana
9. nov 2025
@mimisumienka25

@mimisumienka25 ďakujem

majazuzana
4. dec 2025

Neviete kedy vlastne zajtra začínajú skúšky? Na nete píše ze o 14:25 hod, ale teraz mi jedna pani píše ze ráno o ôsmej. To nem a šancu stihnúť do rána prísť do BA

kristiin
4. dec 2025
@majazuzana

Neviete kedy vlastne zajtra začínajú skúšky? Na nete píše ze o 14:25 hod, ale teraz mi jedna pani píše ze ráno o ôsmej. To nem a šancu stihnúť do rána prísť do BA

@majazuzana určite 14:25 nakoľko od rana sú tam denný študenti

doda3103
4. dec 2025
@majazuzana

@majazuzana ja som mala v novembri skúšky a začínalo sme o 14h a už o 14h nás veľmi veľa sedelo v laviciach aby sme si mohli flek obsadiť. Minulý rok nám koncoročné začínali o 13h. Ale určite nebudú od rána

mimisumienka25
4. dec 2025
@majazuzana

@majazuzana od rána začinajú iba skušky v sobotu ak máte 🙂)

dadkabr
4. dec 2025
@doda3103

@missynka je skupina ale je súkromná tu na MK,ja id m gymnázium e-learning a ešte tuším 2 baby čo si s nimi píšem tu cez IP

@doda3103 ahoj, mohla by som ťa poprosiť o pár info v súkromnej správe? Ďakujem 🙏

Strana
z5