Akú máte skúsenosť s detskou lekárkou MUDr. Danicou Kadlicovou?

zuzka1701
11. jan 2024

Dobrý deň,

hľadám pediatra pre bábätko, podla VUC máme priradenú Mudr. Jelenčiakovú avšak tá mi povedala, že už je stará a nevie do kedy ešte bude pracovať preto si mám nájsť radšej niekoho iného. Odporučená mi bola Mudr. Danica Kadlicová, chcela som si pozrieť recenzie avšak nič som nenašla, kto k nej chodií s dieťatkom akú máte s ňou skúsenosť prosím?
Ďakujem, Zuzana

zuzitko74
11. jan 2024

Ja k nej chodím so staršími deťmi a mám dobré skúsenosti. Lenže my tam chodíme málo, moji sú málo chorí.

fidea
12. jan 2024

My k nej chodíme a je to jedna z tých lepších. Je milá k deťom, dá sa s ňou konzultovať online. Funguju ale tak, že sa vždy treba objednávať na vyšetrenie, buď mailom alebo telefonicky v presne určených hodinách. Dá sa prísť aj bez objednania, ale to treba potom cakat, či Vás vezmú, väčšinou ale vzali, len trebalo počkať.. ak je to akútny prípad.. Za mňa dobre, lebo si pamätám hodiny v čakárni,. keď bol syn bábätko a mali sme inú lekárku.. Raz som komunikovala telefonicky s Dr. Lysou a zdala sa.mi tiež fajn.. snažila sa odborne poradiť. Majú akoby prepojené ordinácie, doktorky Lysá, Straková a Kadlicová, môžte nájsť info na stránke gami-med.sk. zastupujú sa medzi sebou, najnovšie majú aj oddelenú ambulanciu špeciálne na očkovanie..

dzanky
8. feb 2024

mňa by to tiež zaujímalo, lebo k nej spadáme podľa obvodu a tiež zháňam lekárku pre novorodenca

lubi2002
13. mar 2024

aj ja chodim k nej s 2 detmi uz cca 5 rokov a som spokojna, je velmi mila, ustretova, neodbije nas, vypocuje... ked nemate zavazny problem mozete riesit aj telefonicky konzultaciou. Na Sustekovej su este dalsie 2 detske lekarky, ktore su tiez super (u jednej z nich sme boli pred mesiacom ked zastupovala nasu)

lubi2002
13. mar 2024

@dzanky moja svagrina ma tiez teraz baby predcasniatko a chodi k Dr.Lysej, ktora je vraj specializovana na taketo deticky, je tam velmi spokojna. S Dr.Lysou som mala tu cest asi pred mesiacom a uplne super, neviem vynachvalit - vysetrila, CRP test, dychanie sa jej nezdalo tak dcerku poslala na RTG pluc a vcas odhalili prichadzajuci zapal pluc. Vsetky 3 lekarky sa zastupuju navzajom a pri zavaznejsich pripadoch sa spolu aj poradia - tak hned mate aj nazor 2 lekarov 🙂