Alergológ - alergologička v Ružinove
@hors a ste spokojná....potrebujem niekoho kto bude stáť zato.
@naomielina zial nezohnala som v Ruzinove a blizkom okoli 🙂 zostala som u alergologicky v Nitre, kde som kedysi chodila, lebo tu ma kazdy poslal do kelu a to som Ruzinovcan
@naomielina ja som bola ,chodila tam dcera .Je velky problem najst alergologa v Ba 🙄😒
@naomielina imunovital
@kika máte vlastne skúsenosti alebo nie?....recenzie majú rôzne.....
@petamich to je vážne taký problém zohnať alergológa 😣
@naomielina zial nielen alergologa 🙂 ja som akutne potrebovala a dokonca aj v ProCare mi davali termin, ze o 3 mesiace, tak som si povedala, ze efektivnejsie bude zostat v tej Nitre ale mozno budete mat viac stastia, drzim paste!
Jachodim k MUDr. Bruckmayerovej v ruzinovskej poliklinike v tej casti nad pohotovostnou lekarnou. Spokojna som velmi ale ci berie aj novych to vam neviem povedat 🤷♀️
@veronice a viete mi poslať kontakt na pani doktorku....skusim sa opýtať 😊
@petamich ach jaaaj.....tak dúfam že niekoho nájdem...dnes tam idem s dcérkou do Procare tak sa skusim opýtať aj tam....
@veronice našla som...skusim zavolať....drzte palce 🤗
@veronice ďakujem pekne. Už som objednaná❤
@naomielina ja chodim s detmi aj so sebou do imunovitalu a nemozem sa stazovat
@rebekamarcusko ďakujem pekne za info😊...no už som sa objednala k vyššie spomínanej alergologicke....ma aj celkom dobre recenzie....a určite beriem ako výhodu že sa u nej neplatí...je štátna 😁
@naomielina tak to je fakt vyhoda. 😊 ja som taku nenasla,ked som potrebovala tak som v imunovital uz druhy rok
@rebekamarcusko no hlavne že ste spokojní😊...ja som rada ze berie ľudí z Ružinova....sa mi ani nesnívalo že sa mi to podarí vybaviť....sestricka milá úplne po telefóne takže prvý dojem na jedničku👍😁...snáď budú fajn

@naomielina osobne sice nie Ružinove ale Mlynskej doline.