icon

Ambulancia Medifem v Bratislave: Aké služby sô zahrnuté v ročnom poplatku?

nikki111
Dnes o 15:46

Ahojte,
chcela by som sa obrátiť na vás, čo navštevujete gynekologickú ambulanciu Medifem v Bratislave. Zapísala som sa tento rok k pani doktorke Kóňovej a až po vykonaní preventívnej prehliadky som zistila, že sa tam platí ročný poplatok 75€. Takéto veci si bežne zisťujem vopred, preto som do ambulancie písala mail aj pozerala ich stránku, avšak žiadnu informáciu ani vysvetlenie som nikde nenašla/ nedostala. Preto by ma zaujímalo, čo všetko tento poplatok zahŕňa? Nerada by som platila za každé vyšetrenie, ktoré tam absolvujem.
Ďakujem

anonym_a1daae
Dnes o 17:36

@nikki111 zahrna preventivku, usg zospodu a kazde dalsie vysetrenie (napr infekciu a podobne, vysetria vzdy). Je fajn, ze promptne komunikuju cez mail, aj sami zavolaju, ak treba. Kedysi tam robili aj usg prsnikov a mamografiu, vsetko bolo v cene, ale to uz roky nerobia. Ja som tam v podstate spokojna, az na to, ze tam 1 (?) den v tyzdni ordinuje ozaj stara lekarka, dochodkyna (nic proti dochodcom, no tato pani ma tak 80) a nemam uz voci nej doveru, ci dobre vidi, ci sleduje novsie trendy v medicine... Mudr Koonova je ale fajn, mila, ochotna, rozhladena. Co zahrna poplatok pre tehotne, neviem.