Amniocentéza v Bratislave

veronero
4. okt 2022

Kde v BA odporucate absolvovat amniocentezu?
Boli ste hospitalizovane, alebo ambulantne?
Kolko ste cakali na vysledky?
Kolko sa plati, ak sa plati za prioritne dorucenie vysledkov?
Ja mam riziko 1:8 na downov syndrom.
Dakujem za odpovede

denden77
4. okt 2022

@veronero ja som bola na Trnavskom myte v Zeleznicnej nemocnici.. bola som tam dokopy asi 4 hod.. vysledky vzhladom na 22tt boli na druhy den prvotne, podrobne tusim do mesiaca.. platila som okolo 270€.. ale to bolo este v 2019

liloastitch
4. okt 2022

Ja som bola v Ružinove, neplatila som nič, hospitalizovaná som bola deň predtým. Robili mi to v tej ambulancii kde robia ultrazvuk na poliklinike.

katesocka
4. okt 2022

Ja som bola v 2018 na Antolskej, ráno som prišla, poobede išla domov. Základné výsledky na 3 hlavné trisomie vrátane Downovho syndrómu mi volali po cca 3 dňoch, ostatné boli tuším za mesiac. Nič som neplatila.

vaneska
4. okt 2022

@veronero Bola som v roku 2017 v kochu, platila som tusim okolo 130€, to uz sa fakt nepamatam a odvtedy su ceny asi ine. Jednodnovo, prisla som, ubytovali ma na izbu, zobrali na operacku, napichli, odobrali vzorku z asi za 2 hodky som sla domov. Pristup lekarov aj sesteiciek uzasny. Mala som riziko downa 1:2, amnio mi to vyvratila. Jedine co ma zarazilo bolo ponukanie ukoncenia tehotenstva ako v akcii v bille na rozky. Povedali mi ze ked bude vysledok pozitivny tak ukoncenie mam v cene zakroku, nebudem platit nic naviac🙈 ale inak Koch odporucam.