icon

Angiológia - Ďumbierska Bratislava

nufacik6
12. feb 2023

Prosím o skúsenosť s touto ambulanciou na Kramároch.Bola som na sono ciev,odporučili mi odborné vyšetrenie. (kŕčové žily,varixy)No nemám výmenný lístok.Vezmú ma na základe odporúčania na správe?Ďakujem.

loginexistuje
12. feb 2023

ved nech ti da vseobecny vymenny listok ja som musela dolozit inak ides akonsamoplatca aj lieky aj vysetrenia

nufacik6
autor
12. feb 2023

@loginexistuje No veď s týmto som bola aj u všeobecnej,no tá povedala ,že je to na mbe.To je estetická záležitosť.Že ona ma odoslala na sono a to je celé.

loginexistuje
12. feb 2023

@nufacik6 a na sono ti napisali co ? lebo aj tam v podstate urobia najma sono

loginexistuje
12. feb 2023

ale ved si to vies zaplatit ak len nohy to tusim 50 eur stoji (lebo platis aj s vymennym listkom) ja som mala vymenny listok a platila som 100 eur ale ja ma diagnozy indikujuce vysetrenie (kontroly a lieky uz neplatim

nufacik6
autor
12. feb 2023

@loginexistuje Odporúčam odborné vyšetrenie.

nufacik6
autor
12. feb 2023

@loginexistuje Samozrejme,že sa mi nechce platiť neskutočné ceny.Skúsim teda,ešte prehovoriť dr. na výmenbý lístok.
Ďakujem za info

loginexistuje
12. feb 2023

@nufacik6 vymenny listok tam nepotrebujes aj tak za termin platis a ak je to esteticke platit budes aj osetrenie

loginexistuje
12. feb 2023

ako fakt lekarka bola uzasna nelutujem zober si ten nalez zo sona a ak mas problem s nohami objednaj sa na vysetrenie noh (to je myslim 50 €

nufacik6
autor
12. feb 2023

@loginexistuje Lekárka ma poslala v rámci preventívnej prehliadky aj na sono ciev,brucha...Tam som zaplatila 54€ s tým ,že ma odporúča na odborné vyšetrenie,lebo mám vystúpené žily.S výsledkom som bola u obvodnej a tá že odporúčanie mám na správe a mám si nájsť sama kam pojdem.No všade sa platí.50€ ešte ok,ale znovu?Myslela som ,že by som išla do nemocnice s poliklinikou no tam ten lístok potrebujem.Tak hladám a budem vyvolávať .

loginexistuje
12. feb 2023

@nufacik6 ja som tam sla lebo sa mi nechcelo mesice cakat na termin skus si najst ambulanciu priamo v nemocnici sice cakas dlhsie na termin ale kedze u teba je to kozmeticke tak podla mna sa da

nufacik6
autor
12. feb 2023

@loginexistuje Ďakujem,skúsim