Angiológia - Ďumbierska Bratislava
Prosím o skúsenosť s touto ambulanciou na Kramároch.Bola som na sono ciev,odporučili mi odborné vyšetrenie. (kŕčové žily,varixy)No nemám výmenný lístok.Vezmú ma na základe odporúčania na správe?Ďakujem.
@loginexistuje No veď s týmto som bola aj u všeobecnej,no tá povedala ,že je to na mbe.To je estetická záležitosť.Že ona ma odoslala na sono a to je celé.
@nufacik6 a na sono ti napisali co ? lebo aj tam v podstate urobia najma sono
ale ved si to vies zaplatit ak len nohy to tusim 50 eur stoji (lebo platis aj s vymennym listkom) ja som mala vymenny listok a platila som 100 eur ale ja ma diagnozy indikujuce vysetrenie (kontroly a lieky uz neplatim
@loginexistuje Odporúčam odborné vyšetrenie.
@loginexistuje Samozrejme,že sa mi nechce platiť neskutočné ceny.Skúsim teda,ešte prehovoriť dr. na výmenbý lístok.
Ďakujem za info
@nufacik6 vymenny listok tam nepotrebujes aj tak za termin platis a ak je to esteticke platit budes aj osetrenie
ako fakt lekarka bola uzasna nelutujem zober si ten nalez zo sona a ak mas problem s nohami objednaj sa na vysetrenie noh (to je myslim 50 €
@loginexistuje Lekárka ma poslala v rámci preventívnej prehliadky aj na sono ciev,brucha...Tam som zaplatila 54€ s tým ,že ma odporúča na odborné vyšetrenie,lebo mám vystúpené žily.S výsledkom som bola u obvodnej a tá že odporúčanie mám na správe a mám si nájsť sama kam pojdem.No všade sa platí.50€ ešte ok,ale znovu?Myslela som ,že by som išla do nemocnice s poliklinikou no tam ten lístok potrebujem.Tak hladám a budem vyvolávať .
@nufacik6 ja som tam sla lebo sa mi nechcelo mesice cakat na termin skus si najst ambulanciu priamo v nemocnici sice cakas dlhsie na termin ale kedze u teba je to kozmeticke tak podla mna sa da
@loginexistuje Ďakujem,skúsim

ved nech ti da vseobecny vymenny listok ja som musela dolozit inak ides akonsamoplatca aj lieky aj vysetrenia