icon

Autobusové spojenia z Bratislavy do SOŠ Bernolákovo

renka30
Včera o 13:13

Ahojte, nie je tu náhodou niekto, koho dieťa chodí na SOŠ Bernolákovo a cestuje z Bratislavy? Aké je najlepšie autobusove spojenie z BA? Vychádza mi totiž iba spoj č. 632, ktorý premáva tak, že buď bude dcéra v škole o pol hodinu skôr alebo potom príde úplne na knap a ak nebodaj bude bus meškať, príde neskoro...Existuje aj nejaká iná možnosť ako tento spoj?

luccija
Včera o 13:39

@renka30 pozri 622 začína na Zlatých Pieskoch či to nebude lepšie a tam sa dopraviť ide kratšie sa mi zda

luccija
Včera o 13:40

Vlakom nechce chodiť?

luccija
Včera o 13:40

@renka30 z ktorej mestskej časti bude chodiť?

anonym_f1ad59
Včera o 13:46

@renka30 polhodina skor to je v pohode rezerva nie? Autobusy chodia všelijako, síce ráno je zápcha opačným smerom ale aj tak.

renka30
autor
Včera o 14:03
@luccija

Vlakom nechce chodiť?

@luccija chodi z Vajnor, cize musi ist na Zlate piesky. 622 stoji velmi daleko od skoly (najblizsia zastavka je cca pol hodinu od skoly) a na vlakovu stanicu to ma z domu tiez daleko a nejde jej tam ziadny spoj...a potom aj v Bernolakove je to cca pol hodina peso z vlakovej stanice...

renka30
autor
Včera o 14:07
@anonym_f1ad59

@renka30 polhodina skor to je v pohode rezerva nie? Autobusy chodia všelijako, síce ráno je zápcha opačným smerom ale aj tak.

@anonym_f1ad59 pol hodina je v pohode, lenze skola im zacina o 7:30 a musela by chodit pred 6 z domu. Viem, ze vela deciek tak cestuje, len mi pride scestne, ze tam kde cesta autom trva 10 minut, autobusmi je to na viac ako hodinu...

anonym_008fd9
Včera o 15:32

Polhodinka je úplne v pohode. Sú žiaci, ktorí majú do školy jeden spoj za hodinu a dávajú to, vy máte spojov viac - ak je to ďaleko zo / na zastávku, kúp jej kolobežku a môže sa kus odviezť. Keď ani tak, môžeš ju voziť, veď je to len 10 minút.

madla60
Včera o 15:41

@renka30 , dcéra chodila do Bernolákova, je to už pár rokov dozadu, chodila z Bajkalskej ráno okolo 6.00 h. Autobus zastavil na hlavnej ceste na Senec a odtiaľ chodila pešo do školy. Naspäť chodila z tej istej zastávky, autobusom. Vlakom nechodila.

luccija
Včera o 18:04
@renka30

@anonym_f1ad59 pol hodina je v pohode, lenze skola im zacina o 7:30 a musela by chodit pred 6 z domu. Viem, ze vela deciek tak cestuje, len mi pride scestne, ze tam kde cesta autom trva 10 minut, autobusmi je to na viac ako hodinu...

@renka30 neviem čo to je za módu, že začínajú prvé hodiny tak skoro nám tak začínala základná škola.Tak to je zle som si myslela, že ta 622 je lepší spoj.Ja by som to radšej riskla tým ďalším busom nám sa veľmi zle ráno vstáva.Ten smer nemajú kde byt kolóny občas tadiaľ chodím, ale nie do Bernolákova.

renka30
autor
Dnes o 07:30
@luccija

@renka30 neviem čo to je za módu, že začínajú prvé hodiny tak skoro nám tak začínala základná škola.Tak to je zle som si myslela, že ta 622 je lepší spoj.Ja by som to radšej riskla tým ďalším busom nám sa veľmi zle ráno vstáva.Ten smer nemajú kde byt kolóny občas tadiaľ chodím, ale nie do Bernolákova.

@luccija zatial ju vozime ale vyzera, ze by to stihala aj tym neskorsim spojom, vidlei sme ho 2x ako sme prichadzali do skoly, isiel presne podla cestovného poriadku a dost deti z neho vystupovalo, takze zrejme to maju odskusane, ze nemeska...