icon

Balayage v Bratislave

blossom98
23. mar 2025

Ahojte, vie mi niekto prosím odporučiť v BA dobrú kaderníčku, ktorá by mi spravila balayage do 80€? Ďakujem.

mirola
23. mar 2025

no podla mojho nazoru to je nerealna cena. ja by som sa aj bala ist ku kadernicke, ktora by tvrdila, ze to za taku cenu urobi dobre.

basulaak
23. mar 2025

Mne robi balayage moja a dokop na konci platim vzdy 180€. Velka spokojnost. Za 80€ by som sa bala ako uz zaznelo vyssie…

mirola
23. mar 2025

@basulaak ak sa smiem spytat ake mas vlasy? myslim dlzka + hustota, ako dlho ti to robi? a nevedela by si po pripade pridat fotku?
Ja u mojej sedim vzdy 5 hodin platim 300 eur. By som aj privitala nejaky dobry tip na niekoho sikovneho, kto by mi to spravil o cosi lacnejsie 🙂

stanzi
23. mar 2025

Absolutne nerealna cena, ak to chces mat urobene dobre

mamaaja82
23. mar 2025

Nemas sancu v ba a asi ani nikde v okoli.Este skus malacky kphair karin paičkova ale pod 100 to nebude ani u nej

bg92
23. mar 2025

Nezozenies ani len na vychode za tolko.
Dajme si to matematicky - Predstav si kolko casu na tebe kadernicka stravi (dokopy dajme tomu 4 hodiny ak nemas velmi huste a dlhe vlasy). To je 20€/hodina, pricom na teba minie material- farbu, pomocky a kopu produktov, idealne aj toner a regeneraciu. A este musi zaplatit prevadzku. To proste nevychadza.
Na ballayage od 200€ pocitaj, ak mas huste dlhe vlasy aj ovela viac. Ja mam dlhe jemne a platim 300 za 4-5hodin prace.

kate9999
23. mar 2025

Ja u nás v Poltári som platila 70 takže v Bratislave ceny budú o dosť vyššie