icon

BDSM a hardcore kluby v Bratislave

18. júl 2025

Ahojte, prosím vás poznáte v BA alebo niekde v okolí BDSM, Hardcore alebo nejaké Underground kluby? Miesta kde sa necháte zbiť, zneužiť, poslúžite ako napríklad ja neviem stôl :D otrok, atď....

Prosím iba seriózne odpovede (chápem, že niekomu sa to môže zdať moc), sto ľudí sto chutí.
Ďakujem za odpovede.

anonym_a9be05
18. júl 2025

Nie je lepšie si nájsť na to niekoho s kým sa trocha zblížiš a môžeš mu dôverovať? Nie je to aj o dôvere? Skus badoo tam chodia ľudia od výmyslu sveta nájdeš tam aj priaznivcov tejto komunity

barka1
18. júl 2025

Hladaj na amateri.cz, tam je ozaj všetko.

autor
18. júl 2025
@anonym_a9be05

Nie je lepšie si nájsť na to niekoho s kým sa trocha zblížiš a môžeš mu dôverovať? Nie je to aj o dôvere? Skus badoo tam chodia ľudia od výmyslu sveta nájdeš tam aj priaznivcov tejto komunity

@anonym_a9be05 práveže ja nehľadám partnera/partnerku, nezáväzne....Samozrejme by bolo pekné si niekoho takého nájsť, ale ťažko...

anonym_af4171
18. júl 2025

Na Sundecku bude taká akcia pozri na IG
Ale sú také kluby skúsim pozrieť našla som to na amatéri

kiki68
18. júl 2025

V BA nie, tam jedine privat a potom su tam nejake akcie. Klub ofiko nie. Ked chces klub tak Wien- No Limits, S Café a potom je este jeden myslim Atelier Mystique. Dalsi club je Linz co viem. Tie vo Wien su vybavene na toto a maju aj kazdy tyzden program. Potom su pre Wien parties a to su velke akcie ako Subrosadictum, alebo TG.

wayway
25. aug 2025

Nemal si traumaticke detstvo, ze sa ti zneuzivanie spaja s laskou? Rozumiem, ze chute moze byt rozne, ale ked taketo pocujem vzdy ma boli srdce. Mozno terapia by bola na mieste, to myslim max v dobrom. Sorry teda, ze nedavam odpoved na otazku, ale nedalo mi 😌

kiki68
25. aug 2025
@wayway

Nemal si traumaticke detstvo, ze sa ti zneuzivanie spaja s laskou? Rozumiem, ze chute moze byt rozne, ale ked taketo pocujem vzdy ma boli srdce. Mozno terapia by bola na mieste, to myslim max v dobrom. Sorry teda, ze nedavam odpoved na otazku, ale nedalo mi 😌

@wayway na mna ani na muza nikto nikdy z rodiny nejak nesiahol fyzicky, mali sme pekne detstvo, v pohode rodicov a vidis 😀 Ani neviem co by som na sebe liecila.