icon

Bezplatné tipy na výlety v okolí Bratislavy

Dnes o 07:27

Ahojte, prosím o info, ak niekto viete. Ideme na výlet do ba ako autobusový zájazd pre dospelých, kde už máme program zabezpečený. Dali sme za to dosť veľa peňazí a ešte by sme sa radi niekde zastavili, ale aby to bolo bezplatné, nakoľko nám už nevyjdú financie. Niečo ako Marianka, prípadne nejaké kostoly alebo exkurzia vo vinarstvach, prechádzka s nejakým cieľom, alebo čokoľvek, čo sa dá s takouto veľkou skupinou pozrieť bezplatne. Prosím, nepíšte mi, že všade treba platiť...lebo chodíme takto dosť často a väčšinou sa nám podarí dať jeden program platený a jeden neplatný. Môže byť exteriér aj interiér.
Možno mi dáte tipy, ktoré nepoznám.
Ďakujem za radu ❤️

madeincssr
Dnes o 07:44

@anonym_autor napr. areal vodnych sportov Cunovo hradza galeria Danubiana, vodne dielo Gabcikovo s plavebnymi komorami.

autor
Dnes o 07:45
@madeincssr

@anonym_autor napr. areal vodnych sportov Cunovo hradza galeria Danubiana, vodne dielo Gabcikovo s plavebnymi komorami.

@madeincssr ďakujem, idem pozriet

madeincssr
Dnes o 07:51

@anonym_autor zamocky park Pezinok, len este moze byt taky pozimny, malo prebudeny.

annalena
Dnes o 07:53

Bratislavska Kalvaria a Lurdska jaskynka , kusok od Horskeho parku

babababka
Dnes o 08:19

Červený Kameň,Jelka-mlyn,Senec-synagóga-tu som si nie je istá ako je to s otváracími hodinami.

lucik194
Dnes o 08:32

galeria Danubiana sa plati vstupne a dost vysoke.

vinarstva v okoli BA je momentalne biznis a ziadne Ta len tak zadarmo nepovodi po viniciach a nebude zadarmo o tom rozpravat.

zadarmo by ste vedeli dat Svatojursky naucny chodnik, v ramci neho uvidis aj zrucaninu Biely kamen

V DNV by som este odporicila šrotpark, cyklomost slobody, dole pod nim mas vojensky bunker a viete vyjst hore na Sandberg, tam mas naucny chodnik Devinska kobyla.
kebyze mate na to viac hodin (pol dna tak este toto vsetko viete zakončit, ze vyjdete hore na rozhladnu na Devinskej Kobyle)

simsalabim
Dnes o 08:36
@babababka

Červený Kameň,Jelka-mlyn,Senec-synagóga-tu som si nie je istá ako je to s otváracími hodinami.

@babababka Cerveny Kamen platis vstupne, ak sa nemylim. Ale mozno do arealu nie, hrad vsak urcite ano.

anonym_a4026a
Dnes o 10:00

na Zahorie do lesov.