Boli ste na MRI s 5 ročným dieťaťom v Bratislave a zvládlo to bez narkózy?
zavisi od dietata musi tam lexat bez pohnutia 20 mnin. vyskusajte si to ci to zvladne. v hluku ale ozaj ziadny pohyb lebo budu fotky rozmazane. moja mala 4r ale bola len na CT to je par minut. na mri by som dala oblbovak nevh sa to nemusi opakovat
MRI je dosť aj pre dospeleho, keďže to je akoby ta dali do hrobky, kde navyše aj je dosť hluk.A musí ležať celkom pokojne.
Takže neodporúčala by som u malého dieťaťa aspon bez dákeho "oblbovaku".
Tu pise jedna maminka, snad sa nenahneva, ze sem vkladam jej prispevok https://www.modrykonik.sk/blog/monikaaa7/message/mame-za-sebou-dalsie-poprve-misko-zvl-jdqhbc/
Moja ma 5r a na MRI chodi len s narkozou, neviem si predstavit, ze by to vydrzala bez pohnutia. Tiez zavisi MRI akeho organu, ak koleno, ci brucho, mozno by to pokojnejsie dieta zvladlo, ale hlavu neverim. Strasne to hucibaj dospelemu, nieto este dietatu v strese.
@mata919 Zalezi od povahy dietata. Moj bol ako 6r. Ked mal 4r.bol na CT. Vsetko bez narkozi a oblbovakov. Moj je kludna povaha. Na MRI mu robili hlavu. Bola som tam snim, drzala som ho za nohu aby vedel ze tam som. Chystali sme ho dopredu na to, tak v den vysetrenia sa dokonca tesil ako ide do tunela 🙂. Rozpravku do sluchadiel sme si doniesli svoju. Horsie zvladal ked mal mat rengen 😄 My sme boli v Malackach.

Ja som mala asi 30 rokov ked som bola. Nic hrozne, ale ani nic prijmne. Dali mi sluchatka na usi lebo to huci. A ten tunel tiez nic moc. Myslim, ze pre 5 rocne dieta to bude velmi stresujuce.
Bola som na Antolskej.