icon

Burza na Interi Bratislava: Praktické rady pre predávajúcich

danoviny_525
Dnes o 17:38

Pekný deň všetkým, všimol som si, že je veľmi malo informácii pre predávajúcich ohľadom logististiky, no dnes som sa ním stal a spisujem informácie, ktoré verím pomôžu tým, čo nevedia. (inak som to napisal aj do fb skupiny BURZA NA INTERI ale administrator mi prispevok odmietol...)
Vstup do areálu je od Kauflandu - prišiel som o 5:30 a predo mnou už bolo odhadom 60 áut. Brány pre predávajúcich otvárajú 6:00, autá dnu vchádzajú pomerne rýchlo, do 15m som bol dnu. Vstup 10€/auto + 4€ za každého kto v ňom sedí. Platí sa cash priamo organizátorovi pri bráne do arealu. Miesta sú naozaj rozchytane, na miestach označených “R” sa predávať ani parkovať nedá. Neoznačené miesta veľmi rýchlo rozchytaju “ti znalí” totiž vyšlú niekoho na peši a na tieto miesta odložia napríklad krabicu alebo balík toaletakov čím si ich akože rezervnú. No nevadi, miesto som predsa našiel🙏🏼 rozložíte sa predávate, bacha na tých čo vas zahltia otázkami, nič nekúpia ale nenapadne si v taške predsa len niečo odnesú🙂)) aj taká bola dnes jedna skúsenosť. WC odporúčam polus alebo kaufland. Pri platení vstupného dostanete vstupenku, takže von a dnu sa viete vracať opakovane. 11:40 organizátor zahlási “balíme” - pobalíte odchádzate. Najväčší natresk bol okolo 9:00. Verím, že vám info pomôžu, ja som po nich pátral dlho ale už mam aspoň vlastnú skúsenosť🙂