icon

Byty - Ovocné sady Ružinov

arvajova1
24. apr 2023

Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto kúpený byt v tomto bytovom komplexe. Je to dobrá lokalita na bývanie? Ďakujem

gejb
24. apr 2023

@arvajova1 byt tam ja osobne nemám, ale keď pozrieš na mapu vidíš, že doslova za plotom máš hneď letisko a naokolo nič....žiadna infraštruktúra.

gejb
24. apr 2023

@arvajova1 a z druhej strany máš ubytovňu pre bezdomovcov...neviem sj predstaviť horšiu lokalitu...ale tak asi majú byty dobru cenu...

vlado818
24. apr 2023

Ano mam. Letisko je daleko, je postaveny dalsi projekt medzi. A nazor ziadna infrastruktura??? Ach jo.
Blizko avion,hornbach, kopec firiem. Vyjazd na dialnicu hned. Za 10-15 rokov cele okolie zrastie s BA. A chodi sem aj mhd.

lucyjka6
24. apr 2023

@gejb ziadna infrastruktura???chod sa pozriet do tej lokality

gejb
24. apr 2023

@lucyjka6 viem ako to tam vypadá. ..Do avionu vieš ísť aj pešo? Lebo do hornbachu na rožky asi nepojde 😄

vlado818
24. apr 2023

@gejb ano viem ist peso do avionu,ikea. Hornbach bol priklad ze tam nic nieje...😀

suge
24. apr 2023

Podľa mňa v pohode, vrakunská časť má k letisku obdobne blízko a býva tam x ľudí. Vybavenosť dobrá, hoci dúfam, že autobusové spojenie zlepšia. A pokiaľ ide o ubytovňu pre bezdomovcov, máme neďaleko záhradu a nikdy nebol problém, žiadne obťažovanie ani krádež, ani marhule nad plotom nezmizli.🤗

belllinka
24. apr 2023

Súhlasím s gejb, vybavenosť žiadna, škola, škôlka, obchod, pošta, nič... si v poli a okolo máš akurát tak hotel, letisko a bezdomovcov.

zmrzlinka2021
24. apr 2023

@arvajova1 veľmi zlá lokalita, preto ceny tých bytov sú nižšie. Chabá vybavenosť okolia, do školy ďaleko.

vlado818
24. apr 2023

@belllinka prepacte budem vam oponovat. V bloku F je dole cela nova skolka napr. Bola odovzdana mestskej casti. Postu potrebujete mat pod oknom?? Velmi zla lokalita je pentagon a okolie. Nie toto. Sice tam mate postu pod oknom aj billu a lidl...

ibajaanikiny
24. apr 2023

@arvajova1 nepytaj si nazory ludi tu na byvanie,ktore sa ich netyka…tu budu zvacsa hejty. Kolega tam kupil byt,chce ho prenajimat,ale chvilu si tam skusi byvat. To,co niekomu moze vadit-cesta/vlak/lietadlo nemusi vadit zase tebe. Chod na obhliadku a daj na svoj pocit. Za mna,co potrebujem k byvaniu je asi len obchod mensi,ak by som naaaahodou nieco zabudla,ale inak vzdy vsetko vybavim autom cestou z prace. Pri kupe byvania som neriesila,ako daleko mam postu,bar,neviem co este,lebo jednoducho zijem tak,ze vbehnem napr do nakupneho centra a jednym razom vybavim co treba. Btw,na poste som nebola pekne dlho,vacsinu posty riesim elektronicky,ked nieco objednavam,tak donesie kurier,raz za uhorsky rok ak nieco do vlastnych ruk. No a skolka/skola,to je vseobecny problem a nedostatok miesta,ale vsetko ma riesenie. V sobotu ideme na velky nakup a to mame na tyzden,max dokupim chlieb/pecivo. Ihrisko tam urcite bude,je to uz len o tom,co vyhovuje vam,kam vas pusti penazenka a aky typ mestskeho ruchu zvladnete. Mna napr irituju elektricky,byvala som v jednom podnajme v Raci blizko elektricky,zvyknut sa da,ale uz by som do toho nesla…zase,nase letisko nie je frekventovane,v tomto pripade chvala bohu. Dostupnost na obchvat zase super. Spiste si pre a proti a uvidite. Ja ked som kupovala prvy byt,skusila som si este cestu odtial rano do prace a z prace…

arvajova1
autor
25. apr 2023

@ibajaanikiny Dakujem krasne za vas názor, urcite to pojdeme pozriet a dame na prvý pocit

kami111
26. aug 2023

Byvanie v Ovocnych Sadoch urcite odporucam. Priamo v objekte su potraviny a dalsie prevadzky, dokonca je tam priamo krasna, nova mestska skolka. Blizko je Avion, Ikea. Chodi tam MHD. Treba vidiet a potom si utvorit nazor, asi tazko si objektivny nazor niekto urobi z google mapy.