icon

Bývanie pri Bratislave

4. mar 2025

ahojte, kde ist byvat
max 50 km od ba
Rodinny dom
nie 10000 00000 prosim
zufali sme.
vlakova doprava aj busova samozrejmost

uvazovali sme Malacky, neni tam vela...Romov?

nechceme zit v Ba , a na RD nemame v Ba.

beloved
4. mar 2025

Ahoj, napis mi spravu 🙂

13uzivatelka11
4. mar 2025

Tak napíš tvoj približný rozpočet. V okolí Senca kúpiš pekne domčeky do 250.000, keď chceš vlakovú stanicu, pozri napríklad cifer, bahon.. My pozeráme napríklad dubovu, Orešany ale s tým, že nepotrebujeme dochádzať do Bratislavy..
Otvor si mapu, popozeraj tie dediny, pozri si vzdialenosť a hľadaj cez nehnuteľnosti.sk potom

autor
4. mar 2025
mury
4. mar 2025

Malacky / zlá dostupnosť autom - preplnená diaľnica

13uzivatelka11
4. mar 2025

Aha no to naozaj nie je veľa.. Potrebuješ dochádzať denne do prace do Bratislavy? Lebo v tom prípade budeš musieť urobiť dosť veľký kompromis a rátať s dlhým dochádzanim.. Napríklad keď som si pozrela v Galante, da sa nájsť, ale nebude to veľká novostavba.

misenka3
4. mar 2025

Popravde pozerala som aj ja niečo v tejto oblasti,ale skôr zo zvedavosti. Ak nechceš úplnú starinku ,tak v tejto cene nic schopné jsem v tejto lokalite nenájdeš. My sme z malej dediny. V našej jedno mesto mame ďaleko 5 km a dve väčšie 20 km. Vo vedľajšej dedine vjazd na diaľnicu do BA, sme tam za 45 minút. U nás nekúpiš v tejto sume nič poriadne

colsami
4. mar 2025

Tak do 180tisic mas problem kupit nejaky normalny dom aj na vychode v mensich mestach. Hovorim normalny. Ak teda nepozeras prapovodne stavy alebo hrube stavby...

misenka3
4. mar 2025

A to sme ozaj mala dedinka,s dobrou lokalitou,blizkost troch miest,železničná stanica vo vedľajšej dedine ,zapadne Slovensko, u nás na dedine nekúpiš za takú cenu niečo schopnéa,cize ak kúpiš,tak to bude naozaj, staručký domček. A ospravedlňujem sa za chyby v prvom príspevku,nejako som to zle napisala a už mi to nešlo opravit

bielasovicka
4. mar 2025

No v okolí ba nekúpiš za toľko dom.

mameha7
4. mar 2025

Minule na Jojke v Novom bývaní s Voštinárom bol malý nový domček v Rajke za takú cenu. Alebo prerobené domčeky v okolí Serede v tých dedinkách. Dá sa určite niečo zohnať. 😃 Keby nevieš, kľudne oslov aj toho Voštinára. 😃 😃

13uzivatelka11
4. mar 2025

@mameha7 v novom bývaní dávajú podľa mňa väčšinou absolútne nevhodné ponuky, len aby si realitky urobili reklamu, prípadne tam možno dávajú nehnuteľnosti, čo sa nevedia predat. Veľakrát su ti zaujemcovia tiež len herci

colsami
4. mar 2025

@13uzivatelka11 nedavaju len to co sa nevie predat, ale aj to, co je pre nich istym sposobom specificke ci zaujimave. Nam volali ked sme predavali specificky zaujimavy byt v centre (a zaujemcov bolo kopu). Vyslovene ma kontaktovali lebo povedali, ze takych bytov je malo a radi by ho mali v relacii. Plus ano, su tam aj herci.
Kazdopadne, ziaden "Vostinar" nenajde o nic viac ako bazos, nehnutelnosti ci hocijaka priemerna realitka.