Bývanie pri Miletičke

anonymka5555
1. apr 2023

Ahojte, Prosim vás je tu niekto kto býva na Košickej ulici v BA prip blízko trhoviska Miletičova? Viete mi povedať ako sa tam býva? A kde Vám deti chodia na základnú školu?

Ďakujem

miavra
2. apr 2023

.

olimuc
2. apr 2023

Neviem ci ides kupovat byt a kde, ale smer do ulice je trochu a po zuzeni by som starostovi odtrhla hlavu … ale mas vsetko po ruke a celkovy klud. ZS mas Kosicku … neviem ale ci sa rata ako spadova, potom Kuliskova nic speci, suseda je spokojna. Ruzova Dolina mas podelene nazory 🤷🏻‍♀️ Parkov je dost a zrenovonanych, Celkovo dobra oblast pre rodiny s detmi. Ludia, co sa sem stahuju do novych bytov su vacsinou lepsie zarabajuci.

anonymka5555
autor
3. apr 2023

@olimuc ďakujem krásne za info 🙂 áno máme možnosť aktuálne tam kupit byt hned pri trhovisku na začiatku Košickej. Len nepoznam nikoho kto by tam býval tak som si chcela urobiť aspon nejaký obraz ze ci to bude dobre rozhodnutie Co sa týka lokality pre rodinu s detmi. Moje síce chodia este len do škôlky ale uz som sa radsej dopredu opýtala aj na základnú skolu 🙂 o ZS košická viem ale tiez som počula ze sa tam da dostať velmi ťažko a skor je to o náhode.

erikavesela
18. jún 2023

@anonymka5555 mozno pisem neskoro...ja tam nam byt a byvala som tam...odla mba je to super..vsade mas blizko...ihriska tam su.. urcite sa da s detmi zabavit