icon

Bývanie v Dúbravke - novostavba Tammi

bora0123
11. aug 2022

Ahojte 😊 chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosť s bývaním na konci Dúbravky, prípadne ak bývate konkrétne v novostavbe Tammi veľmi by mi pomohli vaše postrehy a dojmy...

S dúbravkou nemáme skúsenosti, ale teraz keď sa nám narodilo druhé bábo, hľadali sme niečo ďalej od centra (kvôli smogu a pod) ale s dobrou dostupnosťou (dá sa ísť električkou 4kou bez prestupov)

Máme aj ponuku blízko centra v Ružinove, ale ten mi príde dosť preplnený a Slovnaft je len 5km odtiaľ tak váham radšej nad menším bytom s menším balkónom ale v lokalite kde sa dá v kľude ísť s deťmi na prechádzku a na ihrisko 😅

Ako sa vám na konci Dúbravky býva? Je to vhodné bývanie pre rodinu s deťmi?

Plánujeme možno aj ďalšie jedno či dve deti, ak sa podarí, preto hľadáme nejakú family friendly lokalitu 🙂

Vopred moc ďakujem za radu

Strana
z2
sandri
21. aug 2022

Tammi ako projekt moze byt super, ale za mna okolie nic moc. Kusok hlavny tah, obratisko elektriciek, ale hlavne tie ubytovne - ti obyvatelia tam vedia narobit bordel. Skus pozriet projekty na opacnej strane Saratovskej - Tarjane, Zahradne Vily, Pekna vyhliadka, Villa Rustica - ale tu je tych bytov ako safranu a ak sa nejaky najse, tak je hned predany.

38kristina38
31. aug 2022

Ahoj. Som Bratislavcanka, pochadzam z Petrzalky, byvala som na viacerych miestach v ramci Ba. Uz 4.rok byvame v Dubravke (zahradne vily- pri peknej vyhliadke, cez kolajnice oproti tammi). Nedam dopustit na Dubravku. Byvanie pre rodiny uplne idealne (mame 2 deti do 4rokov), vyborne vybavene sidliska. Blizkost lesa/turistiky je velky plus a za mna osobne- neustale vidno investicie do verejnych priestorov. Manzel chodi do prace mhd, zapchy minimalne. Ja vacsinou autom s detmi, za 10min cez tunel som v meste. Moja mama si pri nas kupila tiez byt. Za mna Dubravka skvele miesto na zivot 🙂) Znie to ako platena reklama, ale len vravim, ako to vnimam. Verim,ze sa rozhodnete tak,ze budete spokojni 🙂

38kristina38
31. aug 2022

@sandri suhlasim, len doplnim informaciu,ze ubytovna ako aj cela dana oblast bude v najblizsich rokoch nove sidlisko. Do 5rokov ma Penta v plane (kvoli BoryByvanie, nemocnici, etc.) doplnit elektrickovu trat az k Borom

halci
31. aug 2022

Dubravka ano, Ruzinov nie. V Dubravke mas moznost vybehnut do lesa, ktory je velmi blizko. Ruzinov je v lete asi najhorsia cast BA, co sa prehrievania tyka...

halci
31. aug 2022

@38kristina38 Dubravka + Karlova Ves je topka. Mne sa paci aj Devinska a Devin.

Strana
z2