Bývanie v Dúbravke - novostavba Tammi
Ahojte 😊 chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosť s bývaním na konci Dúbravky, prípadne ak bývate konkrétne v novostavbe Tammi veľmi by mi pomohli vaše postrehy a dojmy...
S dúbravkou nemáme skúsenosti, ale teraz keď sa nám narodilo druhé bábo, hľadali sme niečo ďalej od centra (kvôli smogu a pod) ale s dobrou dostupnosťou (dá sa ísť električkou 4kou bez prestupov)
Máme aj ponuku blízko centra v Ružinove, ale ten mi príde dosť preplnený a Slovnaft je len 5km odtiaľ tak váham radšej nad menším bytom s menším balkónom ale v lokalite kde sa dá v kľude ísť s deťmi na prechádzku a na ihrisko 😅
Ako sa vám na konci Dúbravky býva? Je to vhodné bývanie pre rodinu s deťmi?
Plánujeme možno aj ďalšie jedno či dve deti, ak sa podarí, preto hľadáme nejakú family friendly lokalitu 🙂
Vopred moc ďakujem za radu
Ahoj. Som Bratislavcanka, pochadzam z Petrzalky, byvala som na viacerych miestach v ramci Ba. Uz 4.rok byvame v Dubravke (zahradne vily- pri peknej vyhliadke, cez kolajnice oproti tammi). Nedam dopustit na Dubravku. Byvanie pre rodiny uplne idealne (mame 2 deti do 4rokov), vyborne vybavene sidliska. Blizkost lesa/turistiky je velky plus a za mna osobne- neustale vidno investicie do verejnych priestorov. Manzel chodi do prace mhd, zapchy minimalne. Ja vacsinou autom s detmi, za 10min cez tunel som v meste. Moja mama si pri nas kupila tiez byt. Za mna Dubravka skvele miesto na zivot 🙂) Znie to ako platena reklama, ale len vravim, ako to vnimam. Verim,ze sa rozhodnete tak,ze budete spokojni 🙂
@sandri suhlasim, len doplnim informaciu,ze ubytovna ako aj cela dana oblast bude v najblizsich rokoch nove sidlisko. Do 5rokov ma Penta v plane (kvoli BoryByvanie, nemocnici, etc.) doplnit elektrickovu trat az k Borom
Dubravka ano, Ruzinov nie. V Dubravke mas moznost vybehnut do lesa, ktory je velmi blizko. Ruzinov je v lete asi najhorsia cast BA, co sa prehrievania tyka...
@38kristina38 Dubravka + Karlova Ves je topka. Mne sa paci aj Devinska a Devin.

Tammi ako projekt moze byt super, ale za mna okolie nic moc. Kusok hlavny tah, obratisko elektriciek, ale hlavne tie ubytovne - ti obyvatelia tam vedia narobit bordel. Skus pozriet projekty na opacnej strane Saratovskej - Tarjane, Zahradne Vily, Pekna vyhliadka, Villa Rustica - ale tu je tych bytov ako safranu a ak sa nejaky najse, tak je hned predany.