Bývate v Bratislave pri Eurovei?
Prosím vás bývate niekto v BA v okoli nákupného centra Eurovea? Chcela by som sa niečo spýtať..
Stale ho hladas?
Ved rovno napíš, čo potrebuješ...
Ved rovno napíš, čo potrebuješ...
@kiwi3 napísala som už osobnú správu prvej čo tu napísala.. tak ak sa jej nebude dať napíšem sem.
A co potebujes?🙂
A co potebujes?🙂
@lubkovaandrejka asi v okoli sheratonu pozriet, ci tam parkuje tmavozelene bentley bentayga so svajciarskou spz 😉
ja len ze myslis, ze by parkovalo take auto vonku? obcas zastanu nakratko pred sheratonom, ale potom idu prec, tam nie je parkovisko. a uz vobec nie pre take auta.
no stoja, kym ludia vystupia. a potom vacsinou idu prec.
ano, su tam miesta, ale to su take docasne, aby ludia ubytovani v hoteli mohli "vyskocit" z auta. tie auta tam nestavaju dlho pokial viem.
Pocas pretekov 500 km slovenskych, ktore boli koncom maja posledny den boli vsetky auta vystavene pre hotelom Sheraton. A boli tam aj taketo auta.
Pred hotelom oficialny parking nie je, je tam len pickup, ze prides, vystupis alebo nastupis a ides prec.
V Eurovei sa premelie denne kopa ľudí, ktorí tam v blízkosti nebývajú, takže nechápem, načo ti je človek, ktorý tam býva. Hádam si nemyslíš, že vyjde z bytu a pôjde kvôli tebe obzerať autá pred Sheratonom.
V Eurovei sa premelie denne kopa ľudí, ktorí tam v blízkosti nebývajú, takže nechápem, načo ti je človek, ktorý tam býva. Hádam si nemyslíš, že vyjde z bytu a pôjde kvôli tebe obzerať autá pred Sheratonom.
@ha_ha už netreba aj tak.
Ale koho?
Áno Autorka,bol tu,ma tu v BA firmu