icon

Bývate v Bratislave pri Eurovei?

23. jún 2025

Prosím vás bývate niekto v BA v okoli nákupného centra Eurovea? Chcela by som sa niečo spýtať..

Strana
z3
janai1
23. jún 2025

čo potrebuješ?

autor
Autor odpoveď zmazal
janai1
23. jún 2025

no tak keď nenapíšeš konkrétne tak ako mám vedieť či ti tvoje špecifické požiadavky viem splniť?

autor
23. jún 2025
@janai1

no tak keď nenapíšeš konkrétne tak ako mám vedieť či ti tvoje špecifické požiadavky viem splniť?

@janai1 Môžem do správy?

janai1
23. jún 2025

no však skús

o__o
23. jún 2025

Stale ho hladas?

lubkovaandrejka
23. jún 2025
@o__o

Stale ho hladas?

@o__o koho? :D

autor
Autor odpoveď zmazal
kiwi3
23. jún 2025

Ved rovno napíš, čo potrebuješ...

autor
23. jún 2025
@kiwi3

Ved rovno napíš, čo potrebuješ...

@kiwi3 napísala som už osobnú správu prvej čo tu napísala.. tak ak sa jej nebude dať napíšem sem.

janai1
23. jún 2025

ježiš mária to je tá zúfalka od Arabacıho 😂😂😂 kriste, že ja reagujem vôbec na tieto anonymné ...

autor
Autor odpoveď zmazal
lubkovaandrejka
23. jún 2025

A co potebujes?🙂

jasminet
23. jún 2025
@lubkovaandrejka

A co potebujes?🙂

@lubkovaandrejka asi v okoli sheratonu pozriet, ci tam parkuje tmavozelene bentley bentayga so svajciarskou spz 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
deedol
23. jún 2025

ja len ze myslis, ze by parkovalo take auto vonku? obcas zastanu nakratko pred sheratonom, ale potom idu prec, tam nie je parkovisko. a uz vobec nie pre take auta.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
deedol
23. jún 2025

no stoja, kym ludia vystupia. a potom vacsinou idu prec.

autor
Autor odpoveď zmazal
deedol
23. jún 2025

ano, su tam miesta, ale to su take docasne, aby ludia ubytovani v hoteli mohli "vyskocit" z auta. tie auta tam nestavaju dlho pokial viem.

muchotrafka298
24. jún 2025

Pocas pretekov 500 km slovenskych, ktore boli koncom maja posledny den boli vsetky auta vystavene pre hotelom Sheraton. A boli tam aj taketo auta.
Pred hotelom oficialny parking nie je, je tam len pickup, ze prides, vystupis alebo nastupis a ides prec.

ha_ha
24. jún 2025

V Eurovei sa premelie denne kopa ľudí, ktorí tam v blízkosti nebývajú, takže nechápem, načo ti je človek, ktorý tam býva. Hádam si nemyslíš, že vyjde z bytu a pôjde kvôli tebe obzerať autá pred Sheratonom.

autor
24. jún 2025
@ha_ha

V Eurovei sa premelie denne kopa ľudí, ktorí tam v blízkosti nebývajú, takže nechápem, načo ti je človek, ktorý tam býva. Hádam si nemyslíš, že vyjde z bytu a pôjde kvôli tebe obzerať autá pred Sheratonom.

@ha_ha už netreba aj tak.

miui
24. jún 2025
@janai1

ježiš mária to je tá zúfalka od Arabacıho 😂😂😂 kriste, že ja reagujem vôbec na tieto anonymné ...

@janai1 kks o com.bola ta diskusia, nestihla som 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
24. jún 2025

Ale koho?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
dzinusenka
24. jún 2025