Bývate v Bratislave pri Eurovei?
Prosím vás bývate niekto v BA v okoli nákupného centra Eurovea? Chcela by som sa niečo spýtať..
Ináč je škaredý jak noc 🤦🏼♀️
Zahada, ze sa objavila uz tretia cerstva registracia, ktora vie, ze arabaci je v Ba 😀 si tu robite promo ci co?
Zahada, ze sa objavila uz tretia cerstva registracia, ktora vie, ze arabaci je v Ba 😀 si tu robite promo ci co?
@sisa_s áno, presne ako minule 😄
Aktuálne nie,nebola som od piatka v Eurovei…ale viem,že tu má s.r.o.-čku
Aktuálne nie,nebola som od piatka v Eurovei…ale viem,že tu má s.r.o.-čku
@dzinusenka áno o tom viem aj ja
Prosim vas a kto to je?
@mk1111111111 takýto "fešný" Nemec
@lilith_p ani nemec, ani fesak. Ak by som ho stretla, aj sa zlaknem 🙈🤣Tak nic
@lilith_p ani nemec, ani fesak. Ak by som ho stretla, aj sa zlaknem 🙈🤣Tak nic
@mk1111111111 každý máme iný vkus
Teraz bez urážky alebo nejakého vysmievania sa ťa opýtam, len ma to zaujíma keďže si ním taká posadnutá. Keď som si ho googlila tak mi vyhodilo aj jeho fotky so ženami. Vyzeráš ty ako žena, ktorá by ho zaujala?
Budem v Eurovei až vo štvrtok,môžem Ti dať vedieť
Rozumiem. V pohode, len ma to zaujímalo lebo ja som to pochopila že ti ide o nejaký osobnejší vzťah s ním. Tak potom je moja otázka nepodstatná 🙂
ja som dodnes nevedela , ze niekto taky existuje a teda kupliarstvo , drogy , ppci partia a vyzor ako mickey rourke , napichany , ci aj facelift , netusim , no dakujem za rozsirenie obzorov :D
Naozaj si niekto taký zaslúži tvoj obdiv? Ten sedel pár rokov za zverstvá 🤯
Ja ho vidím tiež prvý raz v živote.Ale tak nechýbal mi kludne by som sa bez neho aj ďalej zaobišla 😁 no a teba autorka ospravedlňuje jedine tvoj vek na toto pobláznenie 😃 ale tiež nechápem čo na ňom kto môže vidieť.To už ak nemec tak starý Geissen vyzerá lepšie ked je ostrihaný 😁
Neboj, to prejde 😉
No buď rada , že ostane len v snoch..podla mňa ti len imponuje kvázi pozícia ,ak sa to vôbec dá takto nazvať "sila " , peniaze , ale čo je za tým v realy si ani nechcem predstavovať 🤢 keď budeš staršia sa na tom zasmejes.. dúfam 😆
Autorka, asi mas nejaky pokriveny moralny kompas, ked ta pritahuje taky clovek.
Budem v Eurovei až vo štvrtok,môžem Ti dať vedieť
V Eurovei som stale.
@dzinusenka A kam to mam ist presne pozriet?:D
Pred hotel Sheraton,či tam má autá 🤷♀️

Ježiš, už viem, a to ho odvtedy hľadáš? Véd príď do ba a počkaj si tu naňho, možno budeš mat šťastie. Áno, bol tu, ale on sa neprechádza len tak vonku po ulici.