Cena interrupcie v Bratislave
Ahojte, nechcem ziadne presviedčanie ani nič, mam uz 2 deti a viac nezvládnem ani po finančnej, psychickej ani po fyzickej stránke, žial antikoncepcia zlyhala.
Bývame na zahori, tak ma zaujima ma cena interupcie v Bratislave v štátnych nemocniciach. Ďakujem.
Klameš sama sebe, ze o tom nechces hovoriť. Inak by si sa sem neprišla pýtať informácie ktoré su voľne dostupné na webe. 🤡
cca 400 eur, cenniky su dostupne na internete
Klameš sama sebe, ze o tom nechces hovoriť. Inak by si sa sem neprišla pýtať informácie ktoré su voľne dostupné na webe. 🤡
@anonym_1da6bc ticho tam anonymko trápny
@mikasa_ackerman trapny je tu niekto celkom iný
@mikasa_ackerman ticho? Oh, ty si z tých co čítajú nahlas, ze ? 🥹
treba si pozriet cennik danej nemocnice, pripadne si pozri v čechach rakusku možnost tablety
všade je to od tých 300 a vyššie, možnost žien nad 40 rokov mat interupciu bezplatne pre vek a jej rizika nám zrušil pan minister Krajči z olano ( neviem presne či to bolo 40 alebo 45 ..
@mikasa_ackerman trapny je tu niekto celkom iný
@janinah podľa mňa je trápne neodpovedať na položenú otázku a namiesto toho sa obúvať do niekoho, kvôli jeho rozhodnutiu ako naloží s vlastným telom.
@janinah podľa mňa je trápne neodpovedať na položenú otázku a namiesto toho sa obúvať do niekoho, kvôli jeho rozhodnutiu ako naloží s vlastným telom.
@mikasa_ackerman a ty kde reagujes k téme? 🤡
@mikasa_ackerman a ty kde reagujes k téme? 🤡
@anonym_1da6bc ty musíš mať dobrý prievan v hlave…
@anonym_1da6bc ty musíš mať dobrý prievan v hlave…
@mikasa_ackerman nemáš co k téme, tak ideš stupidne urážať? To je nové 😮 také dospelé 😮 vysoký štandard a komunikácia na úrovni 👍🏼👏🏼
@anonym_autor V Antolskej ti zabijú tvoje nenarodené dieťa za 248,95 EUR. Riešil som inú platenú vec pre manželku a tak som si cely cenník odfotil. A ináč len pre zaujímavosť, zmrzačenie ženy (sterilizácia) stojí 366 EUR a zmrzačenie muža (vazektomia) 382 EUR.
@anonym_autor V Antolskej ti zabijú tvoje nenarodené dieťa za 248,95 EUR. Riešil som inú platenú vec pre manželku a tak som si cely cenník odfotil. A ináč len pre zaujímavosť, zmrzačenie ženy (sterilizácia) stojí 366 EUR a zmrzačenie muža (vazektomia) 382 EUR.
@pr85 prestan uz spamovat tuto stranku svojim svetonazorom, si nechutny
@pr85 prestan uz spamovat tuto stranku svojim svetonazorom, si nechutny
@anonym_78d788 Nespamujem. Len diskutujem. A čo je zle na Tom, že som nazval interrupciu vraždou? Veď to tak je. A dokonca aj cenu som jej poskytol, keď sa na to pýtala. A nechutny je ten zákrok (interrupcia), nie ja.
treba si pozriet cennik danej nemocnice, pripadne si pozri v čechach rakusku možnost tablety
všade je to od tých 300 a vyššie, možnost žien nad 40 rokov mat interupciu bezplatne pre vek a jej rizika nám zrušil pan minister Krajči z olano ( neviem presne či to bolo 40 alebo 45 ..
@sara07 Bolo to 40 rokov a chvála Bohu za jeho rozhodnutie.
@sara07 po 40, lekari vraveli, ze to bolo zdarma, ja som v 41 bola, ked to bolo tesne zrusene
@sara07 Bolo to 40 rokov a chvála Bohu za jeho rozhodnutie.
@pr85 však jasné , na jednej strane sa tu idete potrhat pre lasku a ochranu bližneho , na druhej je to jedno, a čo ked bude mat zdravotne komplikacie, nech trpi , treba jej to čo najviac stažit
čokolvek čo sa da presadit len aby to mala žena stažene, mne napr 4 už neodporučili lekári
však čo, že je tu riziko že tu ostatnu siroty alebo sa iné prachy vyhodia na dalšiu liečbu
nehovoriac o interupčnej tablete, som rada že tu nie obohnaní drôtom a žena môže vycestovat
neviem niekedy mám pocit že pre teba žena ani nie je plnohodnotny človek alebo aspon rovncenný voči tebe
@pr85 nahlasila som ta adminovi, lebo toto už začina byt cez čiaru ,
@ukulela pf85 sa ani nebav, on je silno veriaci, logické myslenie, overenie faktov, a podobne nerieši a je tu v každej takejto diskusii, kde presadzuje že sterilizacia je mrzačenie a podobne , už mu to baby nie raz vysvetlovali
@sara07 fanatický katolík sa sem prišiel ukájať na všetkých hriešniciach, lebo doma takú nemá a ani nikdy mať nebude. Úbožiak jeden
@pr85 ty si fakt chory, ze zmrzacenie 🙈 Nasi susedia, s ktorymi by si rozumel, nedali sterilizovat ani kocura ani psa, takze sa to v okoli hemzi ich potomstvom. A k tej interrupcii sa radsej nevyjadrujem - ani ty a ani ja nemame pravo sa k tomu vyjadrovat. Nesud, lebo budes sudeny.
@pr85 ty si fakt chory, ze zmrzacenie 🙈 Nasi susedia, s ktorymi by si rozumel, nedali sterilizovat ani kocura ani psa, takze sa to v okoli hemzi ich potomstvom. A k tej interrupcii sa radsej nevyjadrujem - ani ty a ani ja nemame pravo sa k tomu vyjadrovat. Nesud, lebo budes sudeny.
@simsalabim Toto je diskusia a mám právo vyjadriť svoj názor. Interrupcia je zámerne zabitie ľudskej bytosti. A áno, sterilizáciu vnímam ako zmrzačenie dovtedy fungujúcich orgánov.
Esteze existuju aj fakty a nielen tvoje zaostale nazory
@sara07 fanatický katolík sa sem prišiel ukájať na všetkých hriešniciach, lebo doma takú nemá a ani nikdy mať nebude. Úbožiak jeden
@bomba36 A prečo som úbožiak? Niekto tu chce zabiť ľudskú bytosť a ty si myslíš, že som sa sem prišiel na tom ukajat? Akože na čom? Mám 2 týždňového syna a trhá mi srdce, že ešte par mesiacov dozadu by sme ho mohli legálne (podľa ľudských zákonov) zabiť. Pred Bohom to vždy ostane vražda.
@sara07 Ahoj kľudne. Ale uvedom si, že toto je diskusia a môžeme mať na interrupciu rôzne názory. Vidím, že ty ich neakceptujes.
@pr85 samozrejme, ze nazor mozes mat. Ale nie je vhodne ho pchat do diskusie, kde sa autorka pyta na cenu interrupcie, nie na jej moralnost. Takze sa nabuduce zdrz komentara.

Priblizne okolo 300-400 eur, najlepsie je si vyzistit v jednotlivych nemocniciach