icon

Cenovo dostupné vyšetrenie znamienok v Bratislave

20. sep 2025

Ahojte baby. prosím neviete mi niekto poradit kde mi vysetria znamienka tak aby som na tom neskrachovala ? mam obrovske mnozstvo znamienok, do isteho casu som chodila do sukromnej ambulancie kde robia ten celotelový scan v ba ale tam uz naozaj nevedia co pýtat, som teraz na rodicaku a toto pre mna je momentálne absolutne neprijatelna cena. maju tam aj cenu ,, iba,, tym dermatoskopom lenze tam je 5 znamienok za 50 eur a kazde dalsie 30.. to je neunosná cena proste... ja ich mam naozaj vela, minimalne ( teda len tie co viem ze sa musia sledovat a ktoré na pohlad si proste vyzaduju pozornost lekara) 12 co potrebujem naozaj skontrolovat . a to sa dostanem v tejto ambulancii nad 150 eur co stoji aj ten celotelový scan.... prosim neviete o niecom, Ba ale kludne aj okolie , moze byt aj dlhsia cakacka len nech ma to takto nezruinuje ?

anonym_6c5bb6
20. sep 2025

@anonym_autor ja chodím v Senici Kučerovej, platím poplatok len za objednanie 10€ inak nič naviac a skontroluje mi celé telo 🙂

mirkam3
20. sep 2025

Poliklinika Bezrucova - platila som 70e (cele telo bez obmedzenia počtu), termíny dostupné online

athena78
20. sep 2025

Ahoj, ja odporucam koznu lekarku dr. Zuzanu Schwarczovu, posobi v Lamaci, je velmi mila. Pozrie dermatoskopom vsetky znamienka na tele, povie, ktore by bolo dobre vybrat. Bola som u nej tento rok, platila som za kontrolu vsetkych znamienok cca 40-50 Eur.

conta22
20. sep 2025

@anonym_autor boli sme v karlovke DermaJunior 40€ v hotovosti, celotelove vyšetrenie

cacianka
20. sep 2025

Keby si mala naozaj problém, a máš dobrú kožnú ktorá by nebola presvedčená že sú znamienka ok, môže ťa poslať na konzultáciu do NOU Klenová, je tam ambulantné kožné oddelenie a 4 lekárky. Niekedy sa dosť dlho čaká na termín, ale majú skúsenosti ako špička.

luckama
14. okt 2025
@athena78

Ahoj, ja odporucam koznu lekarku dr. Zuzanu Schwarczovu, posobi v Lamaci, je velmi mila. Pozrie dermatoskopom vsetky znamienka na tele, povie, ktore by bolo dobre vybrat. Bola som u nej tento rok, platila som za kontrolu vsetkych znamienok cca 40-50 Eur.

@athena78 Dobry den,mozem sa vas opytat ako ste sa k nej objednávali a mali ste aj vymenny listok? Nasla som ju len cez navstevalekara.sk. Dakujem pekne.