Centrum Kramáre

saska4192
24. nov 2022

Ahojte prosim Vas skúsenosti s Centrom Kramáre jednodňová chirurgia? Vybrať mandle 2,5 ročnému dieťaťu. Ďakujem

kika831
24. nov 2022

@saska4192 pred 5 rokmi tam vyberali nosnu mamdlu starsiemu synovi a buduci mesiac mame termin s mladsim synom. My mame dobre skusenosti.

saska4192
autor
24. nov 2022

@kika831 ďakujem 🙂

kopytko03
25. nov 2022

Kým sa jednalo len o samotné vybratie mandlí, bolo Centrum v pohode a nemala som si na čo sťažovať. Ale my sme boli ten prípad, kedy po vybratí nastali komplikácie. V Centre nám pri prepúšťaní povedali, že sa máme v prípade akýchkoľvek komplikácií hneď ozvať. Keď to však nastalo, nebolo toho čo by s nami komunikoval, furt tam nebol nikto zodpovedný, a sme nakoniec skončili v štátnej na pohotovosti, kde na mňa mali ešte blbé kecy o tom, že platíme súkromníkovi, ale problémy riešime u nich (viem, že toto nie je problém Centra ale ufrflaného personálu v štátnej, ale na duševnej pohode mi to teda nepridalo).

kika831
26. nov 2022

@kopytko03 dobry den, nakolko nas caka teraz zakrok resp.hned dva, mozem sa opytat ake ste mali komplikacie? Kludne piste do sukromnej spravy. Dakujem velmi pekne.

kopytko03
26. nov 2022

@kika831 Malej na druhý deň vyskočila teplota na 40 a nešla zraziť. Jej k mandliam prepichovali aj bubienky. Na pohotovosti dostala atb a potom sa to polepšilo.

kika831
26. nov 2022

@kopytko03 aj nasmu budu aj bubienky prepichovat, okrem mandli. A to jej nevedeli dat na Limbovej antibio? A povedali vam aj preco dostala teploty? Ci to bola uz nejaka infekcia alebo uz bola chora pred zakrokom len choroba este neprepukla.

alzbetkacicka
22. feb 2024

@resanka6 ďakujem za koment,no ja mam ešte čas do konca marca rozhodnúť sa ci aj aj alebo len nosnú.
On ma oboje mandle len hraničné, ale tým ze sú oboje zväčšené robia mu zle ,niekedy až priserene zle keď je chorý, v januári keď ochorel tak mal 10 krát po sebe spankove apnoe,on sa vôbec nenadychoval,ale ze vôbec len keď som ho stuchla no hrôza, máva to tak keď je chorý 3 dní, ze chrape a ma apnoe,potom uz len chrape do konca choroby a potom ešte týždeň pi chorobe a potom konečne spi potichu ,ale asi ani to nieje ok.
Všade sa pise ze keď je dieta chore tak je normálne ze chrape,ale nikde sa nepíše ci je normálne aj apnoe mať počas choroby.niektory orl tvrdia ze je to ok,iný ze to ok nieje,mame sa asi mi mami rozhodnúť ci je to ok alebo nie.
Podľa mňa ste sa dobre rozhodli ísť na operáciu, ak sa jej mandle dotýkajú to je stupen 4 ,čítala som ze pri tom stupni majú sťažené dýchanie na 75 percent a viac.
Môj ma stupen 2 sťažené dýchanie už na 50 percent,
Ja sa len bojím ze ak mu dám tie krčné zrezat ze mu to pri hojení začne krvácať pretože na tých mandliach ma fialové hrubé žily,ešte som také nevidela,ma ich asi veľmi prekrvene.Drzim palce a napíšte potom ako ste dopadli,my mame termín v apríli až.vsetko dobré 🙂