icon

Centrum Kramáre - výber mandlí

adka7891
28. okt 2022

Ahojte maminky chcela som sa opýtať, či niektorá nedávno neriešila u dieťatka výber mandlí súkromne v Centrum Kramáre. Koľko to cca vyšlo a ako dlho ste čakali na termín? Ďakujem za odpovede.

luckama
11. nov 2023

@sinnovea1 Drzim palce 🙏 a co vam idu? Nosne ci krcne ci aj aj?

veve205
12. nov 2023

@luckama ako je určite... Syn mal bolesti mozno tak prvé 2 dni ale nic hrozne, potom na 3 den az 5 mal take mierne teploty do 38 co su normálne a podla rozpisu by mal brat ešte teraz lieky od bolesti kazdycb 6 az 8 hodin ale nedavam mu uz tak iba rano a a pred spanim večer aj to z toho dôvodu ze tie lieky maju aj protizápalový účinok cize kvôli bolesti by ani ne trebalo... ale vôbec sa na nic nesťažuje, stale pyta papat. V stredu mame kontrolu tak uvidim

veroniq85
13. nov 2023

Moj syn bol v marci touto drahsou metodou (4 roky a 13kg mal). Stala okolo 600eur. Nelutujem. Moj syn ani netusil ze bol na nejakom "zakroku". Si myslel ze zdravy sedi doma 2 tyzdne. Ziadne bolesti, teploty ci komplikacie. A uz vyse pol roka je zdravy. Ziadne sople a kasel.

sinnovea1
13. nov 2023

@veroniq85 juj super! a riešili len nosnú mandľu či aj zmenšovali krčné? vďaka

veroniq85
14. nov 2023

@sinnovea1 len nosnu.

sinnovea1
14. nov 2023

@veroniq85 aha. Lebo tie nosné nebývajú problém práveže, keďže je to v podstate vzadu a nie tak exponované, ako krčné mandle, kde teda dieťa prehĺta, je .. Malému robili nosnú laserom na jednodňovke v PN a úplne super tiež, stálo to 150 eur. Čiže len odporúčanie možno pre niekoho, kto rieši iba nosnú mandľu 😉

luckama
14. nov 2023

A neskúšali ste niektora aj imunologiu este pred operáciou? Ci by aj to pripadne pomohlo?

evkakon
14. nov 2023

@sinnovea1 dobrý deň , v Piešťanoch kde presnejšie ? Aký je vek vášho dieťaťa ?Ďakujem

veve205
15. nov 2023

@luckama my sme uz rok na imunologii, berie lieky skoro rok ale sama imunologicka nas poslala na ORL. Ked ma raz tu mandlu zväčšenu, ze v noci chrape a každé sople trvajú minimálne 2 týždne neda sa moc s tym spraviť. Ja verím ze bude uz klud. Inak dnes sme mali kontrolu na 9 deň a je to úplne zahojene. Takze uz normálne moze fungovať

sinnovea1
15. nov 2023

@luckama
@evkakon náš bol aj je sledovaný aj na imuno, ale to vybratie nosnej mandle k tomu vtedy tiež pomohlo, zlepšiť stav. Malému ju vyberali keď mal štyri roky a robil to Dr. Mrázik v Medicentrum Piešťany. Syn má teraz už 9r. a všetko ok stále 😉len teda oni majú ten váhový limit 15kg aspoň, skrz anestézu

luckama
15. nov 2023

Dakujem vam pekne za rady aj skusenosti, ja uz som uprimne zufala… proste moj maly ma strasne apnoe a velmi casto prestáva dychat lapa po dychu a Kramare, ze termin v auguste 2024 a centrum Kramare tym plazma nozom tiez az v marci 2024😞 ja neviem ako toto dame do buduceho roka, bojím sa o neho velmi…

evkakon
16. nov 2023

@sinnovea1 ďakujem, naša má 2 roky a 11,5 kg🤷🏽‍♀️

veve205
16. nov 2023

@luckama fuha tak to chápem ze potrebujes cim skor... Som prekvapena ze to neberu so úvahy a nesnažia sa dat nejaký skorší termín. No jedine mozno ist mimo Ba skúsiť 🤷‍♀️

luckama
16. nov 2023

@veve205 Ja uz pozeram cele Slovensko, nasla som este v BB ale to nesplname lebo beru od 3 rokov a moj maly ma len 2 roky a na vela miestach maju taketo limity bud vahovy alebo vekovy…😞

anotatorka
Autor odpoveď zmazal
anotatorka
16. nov 2023

@luckama my sme riesili imuno, ale mesiac po operacii.

lechtivka
16. nov 2023

@luckama skus v Ba ,v procare na betliarskej dr lorenca 🙈

1011990
18. nov 2023

@luckama ahoj. A neskusala si mediklinik v moste pri bratislave ( operuje tam skuseny dr Ssendes? Neviem odkial si, ale my mame toto ako alternativu. Ale teda nepotesim ta, plati sa ze 900 € 😱😱😱 My sme mali byt operovani 13.11. V centrum kramare, vsetko sme mali vybavene ale mala ochorela. (Akoze predoperacne vsetko oka, len zacinal jej taky kaslik) Prisli sme tam, pozrel ju doktor a povedal ze ked mame vsetko vybavene skusia to posunut o tyzden. Tak by sme mali ist v tento pondelok. Ale neviem co mam robit. Mala stale pokasliava. Zakasle asi 15 krat za den ale taky vlkhy ako kevy vykasliavala. Mam pocit ze je nemozne ju dat do stavu aby mohla byt operovana. Ostatne maminy ako ste to mali? Isli vase deti na tu operaciu ze v top zdravotnom stave ? Dakujem za vase infosky

veve205
18. nov 2023

@1011990 no nam sa podarilo nejakým zázrakom udržať syna uplne zdravého mesiac pred operaciou ale teda stres som z toho mala riadny🤦‍♀️super ze aa snažia to posunúť tak skoro a nie az na najbližší termín v marci... Toto som nevedela ako to je ked to od voláš na poslednú chvíľu kam ta zaradia. Podla mňa ked ma vlhky kasel to skôr nebude možné 😔ale tak rozhodne o tom lekár... Držím palce nech ste čím skôr po operácii 😉

lechtivka
19. nov 2023

@1011990 dr Csendes operuje aj v leviciach ... Tam stoji zakrok cca 300€ 🙈 chcela som ist knemu do levic a ked mi odpisali na mail a videla som tam sumu 900€ myslela som ze sa pomylili ale asi je to pravda 😂

1011990
19. nov 2023

@lechtivka hej no, rozdiel v cene na klinike v leviciach a na klinike v Moste pri Ba je obrovsky. Ta klinika v Ba je nova, tak asi preto tolko pytaju. Aj terminy maju dobre, vsak tolko penazi ked pytaju 🙈A to neviem inak ze akou metodou to tam robia, ci tou tiez tou koblaciou ked tolko pytaju

anotatorka
19. nov 2023

@1011990 kobláciu robia iba v Bratislave v Centre Kramáre.

lechtivka
19. nov 2023

@1011990 ja som chcela ist do levic ale tam sa dovolat zazrak. 18.1 ideme do procaru na vyber nosnych a platim 300€ ... Dr uplne super 🙏

boba82
19. nov 2023

@lechtivka Môžem Ta poprosiť o informáciu, skôr sko ste dostali termin na výber mandlí v procare, ste koľko čakali termin na vyšetrenie? Za vyšetrenie ste platili predpokladám koľko? ( zaujíma ma ci je to len nejaká jednorazova platba, alebo si musíme zaplatiť nejaký balíček...) ďakujem za info

lechtivka
19. nov 2023

@boba82 3.10 som pytala termin na vyšetrenie..3.11 sme mali vysetrenie a platila som 10e🙈

boba82
19. nov 2023

@lechtivka super ďakujem za info. Zajtra tam skúsim volať.

ankare
19. nov 2023

Dievčatá, syn bol na operácii oboch ušiel, aj gromety mu tam dali a aj nosovú mandlu riešili shaverom. Boli sme v BB v Rooseveltke a neplatili sme nič.

luckama
20. nov 2023

@1011990 Ano uz som ich kontaktovala a pride mi to nenormalna cena kdez to v Leviciach to iste robia za viac ako polovicu menej, no a co sa tyka tej chorobnosti sme na tom rovnako ja uz ani neviem kedy je zdravy a kedy chory lebo nonstop chrci…ale teda operovať by som ho nedala ak by nieco mal je to risk..

luckama
20. nov 2023

@anotatorka Ja som to praveze nasla aj v mediklinik, ze robia koblaciou

luckama
20. nov 2023

@ankare A bola tam prosim aj moznost plazmovou koblaciou? Ideme aj my nakoniec na konzultaciu do BB ale nechcela by som velmi shaverom