icon

Centrum Kramáre - výber mandlí

adka7891
28. okt 2022

Ahojte maminky chcela som sa opýtať, či niektorá nedávno neriešila u dieťatka výber mandlí súkromne v Centrum Kramáre. Koľko to cca vyšlo a ako dlho ste čakali na termín? Ďakujem za odpovede.

Strana
z9
khykha
7. feb 2025

@koukla 850€

koukla
7. feb 2025

@khykha dobry vecer. Prosim a koblaciou v Boroch robia tiez?

koukla
7. feb 2025

@khykha dakujem

khykha
8. feb 2025

@koukla myslim, ze nie. Nenasla som o tom ziadne info, a krcne az od 15 rokov tam robia.

danuska12334
11. máj 2026
@anotatorka

@anotatorka pridávam update: sme 10 mesiacov po koblácii na Kramároch a dcére žiaľ jedna mandľa dorástla do pôvodnej veľkosti 🙍‍♀️

@anotatorka ahoj, mozem sa prosim ta opytat. Aktualne riesim u syna tiez zmensenie krcnych madli aj odstranenie nosnej mandle. Boli ste na plazmovu koblaciu krcnych madli a tie dorastli ? Je o tom vlemi malo informacii, absolutne neviem co robit .. budem vdacna za kazdu odpoved aj ekd je to starsia diskusia.Dakujem

danuska12334
11. máj 2026
@luckama

@luckama ahoj, mozem sa prosim ta opytat kto pisal tento prispevok, nech si ho vyhladam na instagrame,asi tam bude viac takychto informacii. Dakujem

anotatorka
11. máj 2026
@danuska12334

@anotatorka ahoj, mozem sa prosim ta opytat. Aktualne riesim u syna tiez zmensenie krcnych madli aj odstranenie nosnej mandle. Boli ste na plazmovu koblaciu krcnych madli a tie dorastli ? Je o tom vlemi malo informacii, absolutne neviem co robit .. budem vdacna za kazdu odpoved aj ekd je to starsia diskusia.Dakujem

@danuska12334 dobrý deň, áno dorástla. Môžem potom poslať fotku, ako to má teraz, 3 roky po operácii. U nás operácia sčasti pomohla, už potom nebývala skoro vôbec chorá, skoro žiadne sople a lepšie jedla ten prvý rok po operácii. Ale hrdlo stále máva chytené, keď je chorá. No treba zvážiť, ale za 700 EUR som asi čakala zázrak. Akurát dnes som bola s mladším na ORL na Antolskej a dávam vybrať iba nosné mandle a zadarmo, termín máme o mesiac a pol.

danuska12334
11. máj 2026
@anotatorka

@danuska12334 dobrý deň, áno dorástla. Môžem potom poslať fotku, ako to má teraz, 3 roky po operácii. U nás operácia sčasti pomohla, už potom nebývala skoro vôbec chorá, skoro žiadne sople a lepšie jedla ten prvý rok po operácii. Ale hrdlo stále máva chytené, keď je chorá. No treba zvážiť, ale za 700 EUR som asi čakala zázrak. Akurát dnes som bola s mladším na ORL na Antolskej a dávam vybrať iba nosné mandle a zadarmo, termín máme o mesiac a pol.

@anotatorka ach jaj .. ja som akurat nasla metodu SHAVER, zevraj sa to odporuca najma na nosnu mandlu, ale aj na zrezanie krcnych. . ked sa mozem este opytat aka bola rekonvalescenicia po tej plazmovej koblacii ? Lebo to je to co mna najviac trapi ..nakolko sme z Kosic a isli by sme za tym az do Bratislavy a bojim sa krvacania alebo tazsieho hojenia, rpeto hladam aj ine metody

anotatorka
12. máj 2026
@danuska12334

@anotatorka ach jaj .. ja som akurat nasla metodu SHAVER, zevraj sa to odporuca najma na nosnu mandlu, ale aj na zrezanie krcnych. . ked sa mozem este opytat aka bola rekonvalescenicia po tej plazmovej koblacii ? Lebo to je to co mna najviac trapi ..nakolko sme z Kosic a isli by sme za tym az do Bratislavy a bojim sa krvacania alebo tazsieho hojenia, rpeto hladam aj ine metody

@danuska12334 shaver je zrezanie, je tam viac krvičky a pomalšie hojenie. Po koblácii bol stav dcéry ako pri angíne - problém prehltať, teploty prvé 4 dni, migrény...ale do 10 dní bola fit. Ale je to indi-vindi. Ak plánujere ešte v ten deň cestu späť domov, tak to dieťa bude ešte také otupené a slabé celý deň z tej narkózy.

Strana
z9