icon

Chodil niekto v poslednom čase k MUDr. Drakulovej?

12. mar 2024

Ahojte, pisala som jej cez vikend (samozrejme vtedy neodpise), ale este mi neodpisala. Podla Vas uz nemam cakat od nej odpoved? Alebo uz pracuje inak?

Pred par rokmi som k nej chodila, ale pisala mi max na druhy den.

Dakujem

lucia0202
12. mar 2024

Ahoj, chodím. Tiež mi nezareagovala na mail, tak som volala. Skus zavolať, majú toho že veľa.

autor
12. mar 2024

@lucia0202 a pri telefone nesedi nahodou jej sestricka? Nie je z tych najprijemnejsich. 🥲

lucia0202
12. mar 2024

Aj dvihla mi sestrička, ale práveže bola veľmi zlata. Ja som s ňou volala pár dni dozadu🙂

rozculena
12. mar 2024

jeeej,túto lekárku som mávala podpísanú pod rozbormi krvi 😀

tenela
12. mar 2024

Manžel chodí k p. doktorke Drakulovej. Raz mu kázala napísať jej mail, niečo jej mal pripomenúť a nereagovala ani po tyždni. Keď napísal sestričke, odpoveď bola rýchla. P. doktorka má toho veľa, ale je VÝBORNÁ.

jarmilaj
13. mar 2024

Meno je osud😉

vykrik1111
Odpoveď bola odstránená
vykrik1111
Odpoveď bola odstránená
timurkvakin
16. mar 2024

@jarmilaj Verte, či nie, ale keď som mal česť "ležať" v najvyššie položenej nemocnici v Bratislave, bol som na vyšetrení u manžela, MUDr. T. Drakuly. Jeho sestrička (mali napísané na dverách) sa volala Cesneková, alebo Cesnaková. Tak neviem, čo je lepšie: Či nomen-omen (manželka), alebo ta "symbióza" manžela a sestričky.

jarmilaj
16. mar 2024

@timurkvakin V Trenčíne je gastroenterológ Dr. Hlísta😚

timurkvakin
17. mar 2024

Ahoj, našlo by sa toho viac: v ČR bol jeden čas minister zdravotníctva Rubáš (niet čo dodať), nedaleko od nás je MUDr. cez "psycho" Vražda, známy je/bol sexuolog Dr. Vrabec. Alebo, napr. ja... no to sem nepatrí. Pekné jarné dni.

timurkvakin
17. mar 2024

@jarmilaj ...a už posledný tip a "typ": Alena Šeredová; 4. na súťaži Miss World, modelka, herečka...