Chodil niekto v poslednom čase k MUDr. Drakulovej?
Ahojte, pisala som jej cez vikend (samozrejme vtedy neodpise), ale este mi neodpisala. Podla Vas uz nemam cakat od nej odpoved? Alebo uz pracuje inak?
Pred par rokmi som k nej chodila, ale pisala mi max na druhy den.
Dakujem
@lucia0202 a pri telefone nesedi nahodou jej sestricka? Nie je z tych najprijemnejsich. 🥲
Aj dvihla mi sestrička, ale práveže bola veľmi zlata. Ja som s ňou volala pár dni dozadu🙂
jeeej,túto lekárku som mávala podpísanú pod rozbormi krvi 😀
Manžel chodí k p. doktorke Drakulovej. Raz mu kázala napísať jej mail, niečo jej mal pripomenúť a nereagovala ani po tyždni. Keď napísal sestričke, odpoveď bola rýchla. P. doktorka má toho veľa, ale je VÝBORNÁ.
Meno je osud😉
@jarmilaj Verte, či nie, ale keď som mal česť "ležať" v najvyššie položenej nemocnici v Bratislave, bol som na vyšetrení u manžela, MUDr. T. Drakuly. Jeho sestrička (mali napísané na dverách) sa volala Cesneková, alebo Cesnaková. Tak neviem, čo je lepšie: Či nomen-omen (manželka), alebo ta "symbióza" manžela a sestričky.
@timurkvakin V Trenčíne je gastroenterológ Dr. Hlísta😚
Ahoj, našlo by sa toho viac: v ČR bol jeden čas minister zdravotníctva Rubáš (niet čo dodať), nedaleko od nás je MUDr. cez "psycho" Vražda, známy je/bol sexuolog Dr. Vrabec. Alebo, napr. ja... no to sem nepatrí. Pekné jarné dni.
@jarmilaj ...a už posledný tip a "typ": Alena Šeredová; 4. na súťaži Miss World, modelka, herečka...

Ahoj, chodím. Tiež mi nezareagovala na mail, tak som volala. Skus zavolať, majú toho že veľa.