icon

Problémy s vrátením peňazí z H&M

30. okt 2025

Ahojte všetci :⁠-⁠) prosím vás stálo sa vám v poslednom čase že ste vrátili tovar z H&M na predajni a peniaze vám na účet ešte stále neprišli? Ja čakám od 20.10. a vždy som mala na účte do pár dní Max 4 dní vrátane víkendu a teraz nie. včera mi oznámili že je to globálny problém a mám byť trpezlivá a čakať. Ďakujem za odpoveď.

qrstxyz
•
30. okt 2025

Toto ma prekvapuje, pokiaľ viem v HM-ku tovar maximálne vymieňajú, nevracajú späť peniaze...

luliu
•
30. okt 2025
@qrstxyz

Toto ma prekvapuje, pokiaľ viem v HM-ku tovar maximálne vymieňajú, nevracajú späť peniaze...

@qrstxyz samozrejme, že vracajú ako každý iný eshop

luliu
•
30. okt 2025

@anonym_autor majú na to tuším 30 dní, neboj prídu, ja som tiež čakala dlhsie

biba_18
•
30. okt 2025

teraz majú problémy všetci s tými menami majiteľov účtu, to hodne zdržuje ...

dagmaraspi
•
Autor odpoveď zmazal
•
tt247
•
30. okt 2025

Presne ako ty. 20.10. vrátený tovar na predajni a peniaze nikde. Dvakrát mi odpísali, že mi ich poslali 21.10., ale mne nič neprišlo. Nie je to nízka suma.

dagmaraspi
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
31. okt 2025
@dagmaraspi
Odpoveď bola zmazaná

@dagmaraspi ďakujem veľmi pekne za informácie 👍 veľmi ste ma potešili.

dagmaraspi
•
Autor odpoveď zmazal
•
tt247
•
31. okt 2025

Volala som aj ja, také isté info mám ako @dagmaraspi

tt247
•
31. okt 2025

Update: práve mi prišla refundácia, snáď príde asap aj vám.

autor
•
31. okt 2025
@tt247

Update: práve mi prišla refundácia, snáď príde asap aj vám.

@tt247 aj mne 😀 hurá

autor
•
31. okt 2025
@dagmaraspi
Odpoveď bola zmazaná

@dagmaraspi už mi prišla refundácia 😀👍 snáď aj vám čoskoro nabehne platba

dagmaraspi
•
Autor odpoveď zmazal
•
veronicka1901
•
31. okt 2025

Oni sú zvyčajne rýchli, ale raz sa mi stalo, že to trvalo takmer dva týždne. Určite ti vydali potvrdenie, tak keby niečo, môžeš to "reklamovať".

anonym_62ca22
•
26. nov 2025

Ahojte, prosim vas urobila som online nakup na H&M ale malemu nesedia veci, ked vratim na predajni vratia mi peniaze na darcekovu kartu alebo na platobnu kartu? Ešte v lete som vracala kraťasy a nedali mi peniaze ale darcekovu kartu 😥

tt247
•
26. nov 2025
@anonym_62ca22

Ahojte, prosim vas urobila som online nakup na H&M ale malemu nesedia veci, ked vratim na predajni vratia mi peniaze na darcekovu kartu alebo na platobnu kartu? Ešte v lete som vracala kraťasy a nedali mi peniaze ale darcekovu kartu 😥

@anonym_62ca22 Vždy vrátim na predajni a vždy na účet vrátia peniaze. Vrátiť treba v lehote a musia mať údaje, kde majú peniaze vrátiť - iban.

veronicka1901
•
26. nov 2025
@anonym_62ca22

@anonym_62ca22 mne vždy vrátili peniaze.

tinusicka
•
27. nov 2025
@tt247

@anonym_62ca22 Vždy vrátim na predajni a vždy na účet vrátia peniaze. Vrátiť treba v lehote a musia mať údaje, kde majú peniaze vrátiť - iban.

@tt247 teraz som bola v HM v Košiciach a povedali ze vracajú iba na kartu tak nechapem

tinusicka
•
27. nov 2025
@veronicka1901

@anonym_62ca22 mne vždy vrátili peniaze.

@veronicka1901 teraz som bola v KH v Košiciach a vracaju iba na kartu nie hotovost

tt247
•
27. nov 2025
@tinusicka

@veronicka1901 teraz som bola v KH v Košiciach a vracaju iba na kartu nie hotovost

@tinusicka Posielajú na účet. Nie hotovosť ani darčekovú kartu. Normálne vracajú peniaze na účet. Neviem teda.

veronicka1901
•
28. nov 2025
@tinusicka

@tinusicka A ako si platila za objednávku? Tým istým spôsobom vracajú peniaze, či nie?