Chodíte už na kúpalisko?
Ahojte, v Bratislave ešte nie sú otvorené všetky kúpaliská, ale prekvapilo ma ako si jazerá ešte prázdne. Je to ešte skoro na trávenie času pri vode?
Ďakujem za názory.
Pre niekoho áno, voda je ešte studená.
Zima??? Včera sme boli pri vodnej nádrži. Teplota cca 25°, na slnku teplejšie. Keby sem tam nezafúkal vetrík, tak mi je až horúco. Ja som sa cíce nekúpala, ale vodu som skúsila, a bola celkom fajn.
Noci su este chladne a aj voda v jazerach studena. Na kupaliska velmi nechodim,mame doma bazen. Ale aj v bazene voda cez noc dost vychladne.
Chodime, uz 1.6. sme boli v seneckom aquaparku, bol krasny teply den 🙂 a odvtedy sme tam boli uz 2x
Na jazera velmi nezvykneme chodit. Kazdopadne tam je aktualne este velmi studena voda.
Ahoj, pred týždňom na Domaši, voda bola perfektná, preplávala som na šírku tam a späť. Samozrejme nie na najširšom mieste.😉 Viac ľudí sa kúpalo.
Ano, ale len prirodne, minuly vikend 24' voda, dnes takmer 25' a milion ludi. 🌊 na kupaliska nechodime.
minuly vikend som uz plavala v jazere, tento rok neskor, minuly rok uz zaciatkom maja
ja nechodím ani v najvačších horúčavách ☺️🤷♀️ mne je stále studená voda…
na jazera az ked je tak 3dni po sebe 30+ stupnov, inak mi voda pride studena :D
Ja nie zamrzla by som.
My sme už boli. Nie teda na kúpalisku lebo tie neznášame, ale jazero to zatiaľ istí.
Ešte nie, i keď u nás sú kúpaliská otvorené, no je zima.
@zuzanockamt zima?
@zuzanockamt zima?
@balerina2025 Áno, presne tak, zima. Pre mňa bola aj pri mori zima. Ja potrebujem vodu okolo 29-30 stupňov.
@balerina2025 Áno, presne tak, zima. Pre mňa bola aj pri mori zima. Ja potrebujem vodu okolo 29-30 stupňov.
@zuzanockamt bleeeeee....ale kazdy mame radi ine. no plavat v takej teplej vode sa snad ani neda
@zuzanockamt bleeeeee....ale kazdy mame radi ine. no plavat v takej teplej vode sa snad ani neda
@balerina2025 Mne to maximálne vyhovuje. Všetko ostatné je ľadové.
@balerina2025 Mne to maximálne vyhovuje. Všetko ostatné je ľadové.
@zuzanockamt tak asi nie su plavec v pravom slova zmysle, chapem
@zuzanockamt tak asi nie su plavec v pravom slova zmysle, chapem
@balerina2025 Som plavec. Plávam perfektne. Úplne mi to vyhovuje. Som extrémne teplomilná. Vaňu si napúšťam okolo 35-38 stupňov.
Nie, ale na jazere som videla už vela ľudí sa kúpať mne je v jazere studená aj uprostred leta😉
Už sme sa kúpali, ale pre mňa je tiež ešte zima 😁 ideál na kúpanie je pre mňa od 35°C a vyššie
@zuzanockamt ja som teda zimomriva, ale 29-30 je ozaj extrem. To uz nie je ani zdrave, vtedy su vo vode sinice, riasy, bakterie..
@balerina2025 Som plavec. Plávam perfektne. Úplne mi to vyhovuje. Som extrémne teplomilná. Vaňu si napúšťam okolo 35-38 stupňov.
@zuzanockamt ale vo vani neplavas😉
@zuzanockamt ale vo vani neplavas😉
@bobrina1 To mi je jasné, že vo vani neplávam 🤦
tiež nechápem čo môžu robiť ludia na tých kúpaliskách ešte veď nie je bohvieako ani náhodou.Možno na nejakom termálnom.Ale klasickom.Ja tiež neviem kedy sa budem kúpať no zajtra ukazuje u nás nejaku 30 prvú tento rok.Tak vyskúšam sa hodiť do bazéna.Potom zas nejakých 27,29 a na budúci týždeň mi ukazuje znovu ochladenie na nejakých 23,24 ktovie teda ako bude.Pár dní sa tá voda nahreje a zase ochladí.Zatial sa to ukazuje ako nič moc sezóna.Som zvedavá ako bude cez júl a august.Možno dakde priamo na juhu alebo v Ba prehriatej je stále hic tam sa to ešte dá
@bobrina1 To mi je jasné, že vo vani neplávam 🤦
@zuzanockamt jasne, ze vo vani nie. Len to bolo take mile, ako si to v tvojom komentari napisala, ze plavas perfektne a vanu si napustas 35 - 38. Ak si dakto neprecital predchadzajuce komenty, tak to tak vyznelo🙂
Voľakedy (pred 40rokmi) bolo 24-25°C a boli plné kúpaliská a pri každej "mláke" hlava na hlave. Teraz, kým nie je 30-35°C, tak kúpaliská sú prázdne, lebo je "zima". Zvláštne 🤔
Voľakedy (pred 40rokmi) bolo 24-25°C a boli plné kúpaliská a pri každej "mláke" hlava na hlave. Teraz, kým nie je 30-35°C, tak kúpaliská sú prázdne, lebo je "zima". Zvláštne 🤔
@ika02 ja si to tiež tak pamätám, preto ma prekvapuje, že kúpaliska pri 30⁰C nie sú niektoré ešte ani otvorené a zvyšné sú prázdne.
Zajtra
@zuzanockamt áno, najlepšie je voda 30+ na čvachtanie sa , milujem takú vodu , máme doma v bazéne. Ináč mi je zima. Ešte ešte 28 dám, ale to ak je na kúpalisku.

Ešte nie, i keď u nás sú kúpaliská otvorené, no je zima.