icon

Čo je s MUDr. Blaškovou z Dúbravky?

17. nov 2025

Ahojte damy, neviete,co je s pani doktorkou, ked ma uz mesiac za seba zastup?

zuzuky
17. nov 2025

@anonym_autor Prosím ťa, vieš kto ju zastupuje?

autor
18. nov 2025
@zuzuky

@anonym_autor Prosím ťa, vieš kto ju zastupuje?

@zuzuky aktualne Zuzana Seresova, poliklinika Karlova Ves,ale ja som sa tam nevedela dovolat a ani na mail ani sms sa mi nik neozval

anonym_7e854f
18. nov 2025
@anonym_autor

@zuzuky aktualne Zuzana Seresova, poliklinika Karlova Ves,ale ja som sa tam nevedela dovolat a ani na mail ani sms sa mi nik neozval

@anonym_autor na internete má iba neprítomnosť od 17.11.-20.11., nič o dlhodobej absencii

autor
18. nov 2025
@anonym_7e854f

@anonym_autor na internete má iba neprítomnosť od 17.11.-20.11., nič o dlhodobej absencii

@anonym_7e854f ano,ale nie je tam uz od posledného októbroveho tyzdna

autor
18. nov 2025
@anonym_7e854f

@anonym_7e854f preto som chcela zistit,ze co

anonym_7e854f
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_7e854f ano,ale nie je tam uz od posledného októbroveho tyzdna

@anonym_autor zvláštne, že aj diár na objednávanie je plný do apríla, dúfam, že nebudem potrebovať tam teraz ísť, sestričke si neskúsila zavolať (príp. budúci týždeň sestričke na urologické číslo)

zuzuky
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ďakujem.

zuzuky
18. nov 2025
@anonym_7e854f

@anonym_autor zvláštne, že aj diár na objednávanie je plný do apríla, dúfam, že nebudem potrebovať tam teraz ísť, sestričke si neskúsila zavolať (príp. budúci týždeň sestričke na urologické číslo)

@anonym_7e854f Tiež som pozerala diár a nedá sa objednať do konca apríla.

autor
18. nov 2025
@zuzuky

@zuzuky no vsak toto...

autor
18. nov 2025
@anonym_7e854f

@anonym_7e854f neskusala popravde, musela som nieco urgent riesit,tak som nasla jedneho sukromnika, ptorbovala som to prakticky hned

autor
18. nov 2025
@zuzuky

@zuzuky s ten diar nebol nikdy takto plny, nechápem

anonym_7e854f
18. nov 2025
@anonym_autor

@zuzuky s ten diar nebol nikdy takto plny, nechápem

@anonym_autor asi je dočasne zablokovaný, lebo nevie pani doktorka, kedy sa vráti, uvidíme