Čo je s MUDr. Blaškovou z Dúbravky?
Ahojte damy, neviete,co je s pani doktorkou, ked ma uz mesiac za seba zastup?
@anonym_autor Prosím ťa, vieš kto ju zastupuje?
@zuzuky aktualne Zuzana Seresova, poliklinika Karlova Ves,ale ja som sa tam nevedela dovolat a ani na mail ani sms sa mi nik neozval
@zuzuky aktualne Zuzana Seresova, poliklinika Karlova Ves,ale ja som sa tam nevedela dovolat a ani na mail ani sms sa mi nik neozval
@anonym_autor na internete má iba neprítomnosť od 17.11.-20.11., nič o dlhodobej absencii
@anonym_autor na internete má iba neprítomnosť od 17.11.-20.11., nič o dlhodobej absencii
@anonym_7e854f ano,ale nie je tam uz od posledného októbroveho tyzdna
@anonym_7e854f preto som chcela zistit,ze co
@anonym_7e854f ano,ale nie je tam uz od posledného októbroveho tyzdna
@anonym_autor zvláštne, že aj diár na objednávanie je plný do apríla, dúfam, že nebudem potrebovať tam teraz ísť, sestričke si neskúsila zavolať (príp. budúci týždeň sestričke na urologické číslo)
@anonym_autor zvláštne, že aj diár na objednávanie je plný do apríla, dúfam, že nebudem potrebovať tam teraz ísť, sestričke si neskúsila zavolať (príp. budúci týždeň sestričke na urologické číslo)
@anonym_7e854f Tiež som pozerala diár a nedá sa objednať do konca apríla.
@zuzuky no vsak toto...
@anonym_7e854f neskusala popravde, musela som nieco urgent riesit,tak som nasla jedneho sukromnika, ptorbovala som to prakticky hned
@zuzuky s ten diar nebol nikdy takto plny, nechápem
@zuzuky s ten diar nebol nikdy takto plny, nechápem
@anonym_autor asi je dočasne zablokovaný, lebo nevie pani doktorka, kedy sa vráti, uvidíme

@anonym_autor Prosím ťa, vieš kto ju zastupuje?