Dá sa kúpiť byt v Bratislave do 185 000 EUR?
Ahojte, pisem uz totalne v koncoch, pretoze nevieme najst normalny byt v Ba... Rada by som pocula vase tipy, v akych primestskych castiach/mestach/dedinach ste v poslednom case kupili byt, pretoze nase jedine podmienky su aby to bolo do Bratislavy max 20min alebo v BA ale normalnej mestskej casti a aby to bol vacsi 2i alebo normalny 3i byt...avsak vsetko co pozeram (niesme narocni, nemusi to byt novostavba a nevadi mi aj nezariadeny/zariadeny starsie) je bud extremna cena za uplne krpaty 2izbak...alebo nahovno lokalita (pochybne sidliska atd) alebo krasne nove byty, avsak v castiach kde aj 1i byt ide od 190tis hore... Uz som pozerala aj par casti mimo (Malinovo, Hviezdoslavovo atd) ale moc takychto miest nepoznam kedze nie som z BA a planujeme sa pristahovat. Dakujem 🙂) (ps: uplne chapem velky dopyt a nedostatok bytov, zvysenie energii, novostavby a vsetky faktory ale nemyslim si ze sme narocni a predsa nevieme najst 🙂)
Dá sa. Kamoška teraz predala v podunajských za 185. Dvojizbak veľmi pekný, slušná bytovka, pekná štvrť. Ale predala ho za tri dni čiže musíš to sledovať a rýchlo reagovať.
Malinovo je super, ale neviem, ci tam kupis 2i do 185tisic... co su pre teba zle lokality? Lebo fakt "zlych" uz nie je tak vela... asi teda stale Pentagon... ale teda vseobecne Vrakuna/Podunajske/Petrzalka uz nie su take zle ako sa to bralo 25 rokov dozadu...
Kopčianska, slušný vchod.
My sme predali byt za 175000 3 izbovy s balkonom.ciastocne zrekonstruovany..ruzinov 🙂ale neni to novostavba..ale starsi zatepleny barak 🙂 a otec nasledne kupit 2 izbovy s balkonom ale v povodnom stave.stary barak tiez za 150 000 a tiez ruzinov
@henka123123 kedy to bolo a ktorá časť Ružinova?
@bonboniera minuly rok...trnavka
@micusa2222 presne to som isla napisat. len sa mi nechce verit ze nezrekosntruovany byt by siel naozaj za 180 000.....aj ked super poloha.akurat to riesime
aj ked v Ba uz len garzonka ide na 100 000 pomaly...
@henka123123 to ste za dobru cenu predali
kludne mi napis na seba kontakt.
Pozri Šamorín
Hlavne co je pre Vás väčšia metráž?sú 2i byty co majú 60m² a sú 3i byty s takou metrazou.Robila som reality a ono cena je vždy na ukor niečoho.Nenajdete slušnú štvrť, 70m², vynikajúcu občiansku vybavenosť, moderné zariadenie v byte za tú cenu.Cize budete musieť z niakej zo svojich podmienok upustiť.za takú cenu som predávala 4i byť v Ružinove pred 7 rokmi.
Minulý rok bola iná situácia. Od vtedy byty vystrelili o + 20% nahor. Ceny sú horšie ako keď ľudia blaznili pred 3 rokmi kvôli urokom. Ak chceš byť za lepsi peniaz, musíš nonstop pozerať portáli. Keď sa objaví byt, hneď volať, a na obhliadku sa natlačiť ako prvá, byt aj zobrať. Preto ti radím chod sa pozrieť do viacerých bytov (aj keď ich nechceš vziat), aby si si pozrela lokalitu, dispozciu, mala celkový obraz. Lebo potom sa musíš rozhodnúť hneď.
@gemerka17 aha tak preto. lebo nam odhadom robili byt pred 2 rokmi a teda cena uplne ina aj ked oni maju svoje tabulky
Aktualne idu 3-izb. byty v Petrzke za 210-220 tis. a za par dni su predane. S takymto rozpoctom pozri mozno Devinsku alebo mesta mimo BA - Senec, Šamorín, Pezinok. Okolite obce maju podobne ceny ako v BA, ale tam musis zvazit, co ocakavas, ci dobru dostupnost do BA, obciansku vybavenost a pod.
Jedna pani v Petržalke predáva 3i 74m2, pôvodný stav, 10minut od centra MHD v 40rocnom paneláku, 4/8. Poschodí za 215000.
@barju povodny stav? trufale. max 180 000
@zuzike123 ale uz prerobene alebo ciastocne ci?
@balerina2025 môže si to dovoliť, jej sused pred vianocami za týždeň predal za 250000 4i, 89m2 čiastočne rekonštruovaný na 7/8p
Za tú cenu možno Vrakuňa, Podunajské Biskupice. Alebo mimo BA napríklad Senec.
Ja som teraz (ako fakt teraz, sice som bola na obhliadke v decembri a dohodli sme sa - ale bolo tam par veci na oboch stranach, plus ten kataster - a hypo odisla az teraz koncom aprila) kupila 3 izbak (2016, 57m2, mezonet, uzavrety dvor, záhradka, parking, ale bez pivnice) v Ruzinove v Prievoze, skoro az pri Vrakuni za 161 tis. Aj ked hned, ked mi volala realitacka, tak ma upozornila, ze su tam dvoje fakt strme schody v ramci bytu, co bol asi aj dovod nizsej ceny.
A nasla som ho normalne na neh*****nosti.sk, kde som dala do filtra okrem bytov aj mezonety, apartmany a podobne a zaroven zoradila vsetko podla ceny. A potom som uz sla zaradom a len vyhadzovala lokality, kde byvat nechcem (stavbarska, kopcianska, vlcie hrdlo a tak podobne).
Inak, ten byt bol moja "laska" na prvu fotku. A obhliadka ma v tom len utvrdila 🙂
Proste povazujem za zaklad filtrovat a zoradovat podla ceny. A verim, ze tak nieco najdes. Ale treba to pozerat casto. Denne idealne.
@balerina2025 ciastocne zrekonstruovany
Náš byt sa predáva 3 izbový, zrekonštruovaný, klimatizácia, balkón, pivnica za 168 000, rača rendez
@dion287 super
My sme minulý rok v apríli kúpili 3i v podunajských biskupiciach, krásne okolie plné zelene a komplet vybavenosť v okolí že auto nepotrebujem na nič. Za 130 000€ sme ho kúpili. Pán Boh musel stat pri nás lebo byt mal kopec záujemcov čo ho chceli ako investičný. My sme ho potrebovali pre seba ako rodina s dieťaťom a fakt sa zadarilo 😇

určite, len lokalita niekde v Petržalke, Dúbravke a určite nezrekonštruovaný..