Dá sa kúpiť lístok na Leo Express vo vlaku?
Ahojte,
chcem sa opýtať, ti ktorí cestujete z Bratislavy vlakom Leo expres do miloslavova a iné dediny, dá sa kúpiť lístok vo vlaku? Ešte som ním nešla. Ďakujem.
Lebo moja mamka keď potrebuje ísť do miloslavova vlakom tak má pár minút na to aby nasadla a nestíha si ist kúpiť lístok na stanici či v tom malom vlaku sa dá.
Ďakujem vám dievčatá za odpoveď. Mamka príde vlakom z liptovskeho Mikuláša do Bratislavy a nevie či stihne ten vlak do miloslavova. Vystúpi z vlaku a bude utekať na ten druhý (ak medzi tým neodíde). Ja jej ani nemôžem kúpiť online lístok lebo to bude záležitosť možno dvoch troch minút. Či stihne ten druhý vlak. Nasadne a už musí mat zakúpený lístok. Tak preto sa pýtam či sa dá vo vnútri kúpiť cez nejaký automat resp. Taký prístroj.
Listok jej mozes kupit a poslat QR kod. Hadam ta 1.30€ nezabije a nie je viazany na spoj.
Na tých pár minút sa netreba spoliehať, kúp rovno teraz online. Pošleš jej to a bude mať lístok.
A ten lístok jej platí cely deň? Nie je na konkrétny čas?
Ano na konkretny vlak. Leoexpres i regiojet maji obmedzenu kapacitu miest. Je aj niekolko akoby tried a ich cena rastie.ale pre 12 minut sa oplati jedine ta najlacnejsi asi sa to low cast vola.
Tieto vlaky nie su miestenkove. Proste ides a nastupis. Ked nemas listok, kupis si u sprievodcu. Toto nie je jadrova fyzika.
Lístok kupuješ na konkrétny vlak, ak kupuješ cez net, môžeš ho kúpiť aj týždeň vopred. Predpokladám, že to je akovy osobák a miestenky netreba, takže možno sa dá kúpiť aj vo vlaku, na stanici nie, možno v BA áno, ale to blbosť utekať z vlaku ku kase a zase na nástupište, to hádam nikto tak nerobí. Ak jej ho kúpiš, musí ho mať ona aspoň v mobile.

Ano da. Ak je ale v danej stanici moznost kupy listka, vo vlaku je u sprievodcu drahsi.