icon

Dá sa zohnať narodeninová torta do 40 EUR?

12. aug 2025

Ahojte. Zháňam, resp. robím si zatiaľ prieskum, či sa dá v Bratislave zohnať narodeninová torta k 18ke pre syna, za max 40€. 10 kusov úplne stačí, keby sa z toho dalo narezať. Torta by bola sacher, alebo nejaká čokoládová a hore by mal byť vymodelovany autobus, keďže chce byť vodičom autobusu. Bude to mať až v októbri, tak si chcem popredu vyzistiť, či to je reálne.

anonym_657ddb
12. aug 2025

však napíš do mestskej skupiny Ba. ak sa tam nevieš dostať , tak napíš niekomu tu kto je z Ba. Viem že Viesta je z KE a Pribinak z Ba. napíš tej druhej maminke - možno ti poradí alebo ťa pridá do metskej skupiny Ba.

modrahruska
12. aug 2025

S vymodelovanym autobusom urcite nie, zozenies vsak uplne jednoduchu zakladnu. Napriklad tu, ja mam od nej uz par rokov zakusky aj tortu sme mali, vynikajuce je slabe slovo👍 https://www.cukrarendorka.sk/zakladne/

chrobak7
12. aug 2025

@anonym_autor Kúpiš v Kauflande alebo v Lidli mrazenú Sacher tortu a ňu dáš nejaký malý hračkársky autobus. A máš to do 30 EUR.

cacianka
12. aug 2025

Ja som z Ba. Ktorá lokalita ti najviac vyhovuje ?
Skús sa registrovať v miestnej skupine ( Ružinov, Petržalke, Rača, Dúbravka) a tam sa spýtaj. 30x lepšie sa dozvies.

anonym_2ca561
12. aug 2025

@anonym_autor Výbornú sacher predávajú v Billa PLUS v Kittsee a cena je okolo tých 40€. Naozaj sú odtiaľ výborne torty. Take tie bežne ovocné sacher slahackove, nemyslím tie na mieru robené s postavičkami a špeciálnymi požiadavkami
Ale keby kúpiš niekde v hračkárstve autobus alebo niekde kúpiť v cukrárni jedlý a pichnes hore tak fajn podľa mna

lija22
12. aug 2025

@chrobak7 Ahoj mas osobnu skusenost s tymi tortami? Su v pohode?

jamidea
12. aug 2025

@anonym_autor tak ja kupujem malu 2,5kg za 65e, sie bezlepkovu a je to pri ba.

chrobak7
12. aug 2025
@lija22

@chrobak7 Ahoj mas osobnu skusenost s tymi tortami? Su v pohode?

@lija22 Áno. už som kupoval z Kauflandu. Sú v pohode, netvrdím, že je to gurmánsky zážitok, ale na oslave sa zjedia.

lenkakoc444
12. aug 2025

@anonym_autor ak myslis, ze dat si spravit u nejakej kocky, kt. pecie tak za 40e Ti tortu neurobia (a nemyslim, ze len v BA). Skor sa inspiruj tym co Ti tu radia mozno v tom Rakusku by si zohnala (osobnu skusenost nemam, ale myslim ze by yo mohlo byt fajn). Prip. cokoladovu skus spravit a nastajluj to 🙂 ja som min rok synovi piekla (prvykrat v zivote som piekla klasicku tortu s korpusmi a pod) a super. Vybrala som jednoduchy recept a partner to vyzdobil kedze ja nemam umelecke citenie🙂. Aj tato doma robena nas vysla okolo 25e cisto len suroviny.

anonym_727aac
13. aug 2025

@anonym_autor určite nie, okolo 15 eur máš len suroviny, podložku pod tortu a energie. Autobus ti nikto nebude modelovať zdarma, neurobí ho za pol hodinu. Okolo 65 eur, ale v BA asi ťažko. Urob tak, ako ti radia, kúp tortu a hračku auutobus.

autor
13. aug 2025

@anonym_autor ďakujem vám za odpovede.

22abigail22
13. aug 2025

@anonym_autor
Ako tu už niekto spomínal, torty v Kaufland cukrárni sú celkom fajn. Len neviem či viete kúpiť sacher alebo čokoládová keďže ja tam zvyknem vidieť iba ovocné. 🤔
V Dúbravke je vynikajúci cukrárne "Cukráreň u Mirky". Robia tam tiež torty ale netuším cenu. 🤷‍♀️
Žiaľ, rátajte s tým, že za 40€ Vám nik nespraví tortu aj so vymodelovanym autobusom. Ale to by nebol problém kúpiť nejaký autobus v hračkárni. 🙂

kiki68
13. aug 2025

@anonym_autor odporucam bud mrazenu z Kittsee, alebo sacherku a tie torty balene, zozenies v billaplus tiez v Kittsee ( muz mi tam sacher kupil na 40tku), bo nejak mali doma dezorganizaciu. A musim povedat, ze bola velmi dobra. Kamoska mala tiez odtial tortu nejaku schwarzwald a tiez super. Zmestis sa tak do 40 eur a v spar maju take drobne modely aut, firma siku a tie maju model autobusu, stoji 8,50 eur cca, je fakt krasny. To by som dala na tortu. Ja som malemu takto davala tieto modely tatrovky a bagrov na tortu. Cize s tym sa zmestis do cca tejto sumy 40 eur a budes spokojna. V billaplus maju aj krasne zapichy do torty

chrobak7
13. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ďakujem vám za odpovede.

@anonym_autor Ešte môžeš skúsiť na tú kúpenú tortu ty vymodelovať z marcipánu rôznych farieb nejaký 2D autobus podľa nejakého obrázku. Napr. tento by nemalo byť ťažké vyrobiť na torte:

zuzubb007
13. aug 2025

Určite sa nedá zohnať taká domaca robená, tie idú okolo 80 eur z kvalitných surovín, ale v bille a Kauflande a podobne majú spravené torty okolo 30 eur, bude to taká umelinka, ale záleží na tebe, najjednoduchšie by bolo upiecť vlastne a ten dobrý pocit z toho ♥️✌️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
cacianka
13. aug 2025

dávnejšie sme mali tie mrazené torty z Kauflandu, boli výborné. hračku kúpiť.
najjednoduchšie a najlacnejšie riešenie

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
chrobak7
13. aug 2025
@elizabet173
Odpoveď bola zmazaná

@elizabet173 Marcipán stojí 250 g niečo cez 2 €. Stačí si kúpiť tri farby, to má 11 € aj s poštovným:

https://www.ozdobtortu.sk/potahovacia-hmota-250...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
chrobak7
13. aug 2025
@elizabet173
Odpoveď bola zmazaná

@elizabet173 Však ho zjedia..... nebudú vyhadzovať. 😲

Alebo zo zvyšku urobia salónky na Vianoce.

kp7333
13. aug 2025

Kup tortu v supermarkete a na nu v cukrarskych potrebach zapich v tvare autobusu.

anonym_727aac
13. aug 2025
@chrobak7

@elizabet173 Však ho zjedia..... nebudú vyhadzovať. 😲

Alebo zo zvyšku urobia salónky na Vianoce.

@chrobak7 brrr, už si to niekedy jedol?

anonym_ce4b0e
13. aug 2025

Tie mrazené z Kauflandu sú náhodou výborné. Mám najradšej tú smotanovo-broskyňovú, ale majú aj čokoládovo-višňovú aj Sacherku. V cukrárni majú všelijaké ozdoby (marcipánové, cukrové...), ozdobíš busíkom, sviečkami a máš vyriešené.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
chrobak7
13. aug 2025
@anonym_727aac

@chrobak7 brrr, už si to niekedy jedol?

@anonym_727aac Áno, mám rád marcipán aj to, z čoho je tá hmota - to je fondan. Z fondanu sú aj salónky. A keď to je na torte, tak z torty to mám najradšej.

anonym_727aac
13. aug 2025
@chrobak7

@anonym_727aac Áno, mám rád marcipán aj to, z čoho je tá hmota - to je fondan. Z fondanu sú aj salónky. A keď to je na torte, tak z torty to mám najradšej.

@chrobak7 to ale zďaleka nie je to isté, prečítaj si zloženie tej hmoty na modelovanie a prečítaj si zloženie hmoty v salónkach. Z tej hmoty som robila lienky a kvety na tortu, pred krájaním som to odložila na tanierik a skončilo to v koši