icon

Detská kožná ambulancia - Kramáre

alexandra2468
20. nov 2021

Ahojte. Má niekto prosím skúsenosť s detskou kožnou ambulanciou na Kramároch? Či tam treba ísť pre číslo skoro ráno a tak. Vďaka.

miruska_m1
20. nov 2021

@alexandra2468 tam sa da len objednat cez nudch

marianna_peskova
20. nov 2021

Treba sa objednať cez webstránku. Určite nemôžeš len tak prísť do nemocnice. Niektoré ambulancie majú čakačky aj niekoľko mesiacov (napríklad urológia).

alexandra2468
autor
20. nov 2021

@miruska_m1
@marianna_peskova
Dakujem baby. Lekarka mi totiz povedala, ze mam prist skoro rano pre listok a vysetria este v ten den😃

zuzike123
22. nov 2021

@alexandra2468 kludne mozes len tak prist, niektore problemy nemozu cakat 2 mesiace. Problem je v tom, ze prednostne vybavuju objednanych, tj nacakas sa. Ak budes mat stastie, ze niekto nepride alebo bude meskat, vezmu ta, ak nie, cakas, kym vsetkych vybavia. Urcite nema zmysel chodit pred 10-tou.

alexandra2468
autor
22. nov 2021

@zuzike123 dakujem! Toto som potrebovala vediet.
Volny termin na nete je totiz az v januari a nasa pediatricka mi povedala, ze tam mam ist skoro rano a cakat.
Ale uz som sa dovolala aj priamo na kozne a povedali mi, ze mozem prist skusit stastie😃

zuzike123
22. nov 2021

@alexandra2468 ked som tam bola na jar uprostred covidovych cias, tak tam nebolo ani nohy. Neviem ako to je teraz, tiez tam musim zbehnut so synom.
Ale po skusenostiach z cias totalnej plnky 😁 ci sme prisli 8:30 alebo o 11, skor ako pred obedom nas neobjednanych nevzali. Mozno sa tam zajtra stretneme 😉