icon

Detské ORL v Bratislave

iana_123
4. mar 2025

Ahojte, prosím poraďte - hľadám detské ORL v Bratislave - sme v Záhorskej Bystrici, aké máte skúsenosti so súkromnými klinikami - koľko ste čakali na termin vyšetrenia? Pripadne kam ísť do statnej? Za operáciu v súkromnej ste koľko platili? Mna skoro položilo keď som videla, že okolo 1000€ jedna operácia 🙄 Dcérke asi budú vyberať nosné mandle. Ďakujem ☀️

ninazemna
•
4. mar 2025

Centrum Kramáre. NÚDCh Limbová 1. Euromedix Betliarska 3. UNB Antolská 11.

tana85
•
4. mar 2025

tiez centrum kramare, chodime aj na kontroly (termin cca mesiac), a boli sme s dcerou aj na nosnej mandli dva roky dozadu (cena vtedy cca 700€ lebo ablacia, nie klasicky shaver). neviem porovnat, ale sme vzdy spoko, maju cas vysvetlit, najviac sme cakali 10 minut

iana_123
autor
•
4. mar 2025

@ninazemna ďakujem, no na Antolsku som dnes volala a že najprv musím ísť k orl doktorovi podľa rajónu a že ak ma odporučí ďalej tak potom môžem ísť k ním, na rovnaké vyšetrenie aké by dcére spravili hneď na začiatku. Zvláštny systém toto

iana_123
autor
•
4. mar 2025

@tana85 no ja pozerám cenník a vidím že to stojí 1000+ plus ešte anesteza. Či to zle pozerám? Niečo preplatí poisťovňa z tej sumy?
A vstupné vyšetrenie tam nikde nevidím, to je zdarma?
Budem im zajtra volať, no príde mi uletene dať 1000€ za 30 minútový zákrok.

anonym_0dabd8
•
11. feb 2026

Vám k téme už asi info nepomôže, ale možno niekomu inému, kto si spätne prečíta.. My sme boli na Poliklinike Bezručova s dcérou. A sme spokojní. S dôverou doplatok niečo cez 300€ za operáciu plus teda nejaký poplatok za vstupko predtým. Určite odporúčam.

ninazemna
•
11. feb 2026
@anonym_0dabd8

Vám k téme už asi info nepomôže, ale možno niekomu inému, kto si spätne prečíta.. My sme boli na Poliklinike Bezručova s dcérou. A sme spokojní. S dôverou doplatok niečo cez 300€ za operáciu plus teda nejaký poplatok za vstupko predtým. Určite odporúčam.

@anonym_0dabd8 Ďakujeme za odporúčanie.