icon

Detský alergológ v Bratislave

kishtika
27. feb 2021

- Mate prosim skusenosti s dr. Kukovou na kramaroch alebo dr. Cervenkom na Antolskej? Potrebujem pre deti alergologa a zaujimalo by ma ake mate skusenosti s tymito dvomi. Dakujem

Strana
z2
evinqua
2. jún 2022

@jajka257 My sme boli minulý týždeň prvýkrát v imunovital, za vstupné testy sme platili 120€, všetko bolo ok, lekárka mila, mlada/cca35/,este si dokoncuje atestaciu, primárne je pediater, otazky mala k veci, anamnéza odobrala do detailov, čakáme na výsledky krvných testov, budúci týždeň ideme opäť,odbery a kozne testy robili dve mile sestričky, ktoré zvládli môjho bojka na jednotku

daliva
20. júl 2022

@evinqua Môžem sa spýtať ? Ten polatok 120 € zahrňa všetko aj testy, je to poplatok na rok? Ďakujem

evinqua
20. júl 2022

@daliva ano, mal by byt ako ročný, my sme boli zatial na testy a potom po vysledky, v aug.ideme opäť a platili sme len ten prvy krát. Aktuqlne ale uz zvýšili tento poplatok, tusim na 130.

daliva
22. júl 2022

@evinqua ďakujem, tak dúfam, že je to poplatok na rok.

macinko321
30. mar 2023

ahojte. prosím vás, máte niekto aj mail na Kukovú? ďakujem

sandralo
8. feb 2024

Ahojte, prosím Vás vedeli by ste nám niekto poradiť dobrého imuno-alergológa v Bratislave pre malé dieťa (4 roky)? Obvolávame, ale často počujeme, že neberú a najmä by sme radi niekoho, s kým je reálna dobrá skúsenosť a aj vezme pacienta. Ďakujem pekne.

ketere
13. jún 2024

@sandralo ahoj, zohnala si prosím niekoho? Práve to riešim pre moju 3rocnu, no nikde neberú 😔

sandralo
13. jún 2024

@ketere Ahoj, nie. Väčšinou nás odbili, tak nám ostal Procare, platený, kde sme dostali termín niekedy vo februári na jún... Držím palce.

ketere
15. jún 2024

@sandralo no nepotesila si ma teda veru 😔 ale ďakujem

pataja
13. aug 2025

Och aka škoda ze KUKLOVA nikoho už neberie, už je na dôchodku a pomaly konci.

Strana
z2