Detský ortopéd v Bratislave

9. jan 2024

Ahojte, zhanam detskeho ortopeda pre takmer stvorrocnu dceru, diagnoza ploche nohy. Chcela som ist do SNOP-u, tam je ale cakacka 8 mesiacov. Dnes mi dali termin na september. Viete poradit nejakeho ineho dobreho ortopeda v BA, prip. blizkom okoli. A mate niekto skusenost s ortopedickou ambulanciou v detskej nemocnici na Kramaroch.

Dakujem

janka2501
9. jan 2024

Skuste Podotech v Senci, treba vymenny listok....ja som ta presla zo Snop s BA

veklipo
9. jan 2024

Kramáre sú fajn.
Aj V Šamoríne je dobrá detská ambulancia

autor
9. jan 2024

@veklipo a mozem sa spytat kde konkretne v Samorine?

vikusjk
9. jan 2024

Ja som objednavala dceru min.tyzden a cakacka na Kramaroch aj v SNOPe neskutocna. Objednala som ju na polikliniku Mytna k pani doktorke Zachvejovej Maslenovej, termin 8. februar, ale normalne mi pred ocami zmizli dva casy na objednanie, tak som chytro objednala. Recenzie ma dobre, tak uvidime.

autor
9. jan 2024

@vikusjk ako ona je taka asi najdostupnejsia casovo, ale nemam na nu moc dobre recenzie tak neviem

vikusjk
9. jan 2024

fuha, tak to si ma nepotesila. Na stranke, kde som sa objednavala, mala dobre recenzie

morgy42
9. jan 2024

So synom som chodila k dr. Samekovej na kliniku v Karlovke. Potrebovala som čo najskorší termín (riešili sme kraniálnu ortézu hlavy, kde rozhodujú týždne, ak nie dni), tak sme šli cez platený objednávkový systém, aj keď lekárka mala zmluvu s poisťovňou, termín mala do týždňa. To bolo leto 2022, ako je to teraz, neviem. Skúsenosť s dr. máme super, organizačne sme nikdy nečakali dlhšie ako 5-10 min, vyšetrenie komplexné, otázky vždy zodpovedané, za mňa top starostlivosť.

zuzike123
10. jan 2024

Podotech mal tiez detskeho ortopeda v BA. Ale vela si od toho neslubuj, dostanete predpis na vlozky, topanky a mozno vymenny listok na rehabky a to zvladne kazdy ortoped ci rehabilitacny lekar.

angelheart
10. jan 2024

@vikusjk V ordinácii MUDR. Zachvejovej Maslenovej ordinuje pre deti MUDr. Dubravay Viktor. Chodíme tam 2x ročne.

autor
10. jan 2024

@angelheart a s doktorom Dubravayom si spokojna?

krtko1313
10. jan 2024

K Maslenovej by som dieťa nebrala. Aj na dospelých je veľmi náladová. Do Šnopky dobre, že nejdete. Tam to je pásová výroba.

angelheart
11. jan 2024

Podľa toho, čo od toho čakáš. Klasická ortopédia, kontrola stavu, chôdze (zlepšenie/zhoršenie) predpis topánok či papúč, príp. aj vložiek. Podľa mňa v pohode.

kristina938
17. jan 2024

My sme boli s dcérou na Fedinovej u Mudr. Francovej a sme veľmi spokojni. Aj pani doktorka aj sestrička sú veľmi mile. Ak vám dá recept na nejakú pomôcku, tak hneď vedľajšie dvere vašej dcérke nôžky odmerajú.