Detský osteopat pre bábätko v Bratislave
Ahojte,
Poraďte prosím osteopata pre bábätko 🙏🙏🙏
Tiez odporucam pana Adamcika 🙏 skvely clovek. Velmi nam pomohol
Prosím aký ste mali problém s babatkami? Mali ste niektorá aj spomalený psychomotorický vývin ? Už som mu volala, mám termin na štvrtok
@vahcaac moj drobec drzal z casu na cas hlavicku nakrivo (vascinou 2t na krivo 2t rovno) a mal oslabene brusne svaly. Samozrejme hned vojtovka. Strasne sme sa trapili. Vobec mu to nepomahalo. Vystresovane dieta aj ja. Tak sme navstivili pana Adamcika. Diets odtial odchadzalo s usmevom. Vysvetlil nam, ze sa nejedna o skrateny krcny sval, tak ako nam bolo diagnostikovane. Ze to je vsetko vnutri maleho hlavy. Potom som sa dozvedela, ze sa jednalo o tzv.detsku migrenu. Stacili nam dve sedenia. Alebo tri. Vojtovku neodporucal, lebo ho to len drazdi. Po jeho sedeniach sa uklon vratil len 2-3x. Teraz ma maly 2,5 a vsetko je ok
@vaness98 ahoj 🙂 viem že stará diskusia, ale ako vam pomohol?
Velmi podozrive mi pridu tieto odpovede, az mi to pride ako falosne recenzie. Ziadne ine prispevky, porusene, neaktivne profily. Na ich zaklade sme sa k nemu s dcerou vybrali. Hodinu drzal pri jej chrbte ruku - ani sa jej nedotykal, ona cely cas len strasne plakala. Zobral si 50e , vysledok nula a este zablabotal pri nasom odchode dcere cosi o tom, ze to ma doma tazke, ci co. Totalny fail. Toto s osteodynamikou nemalo absolutne nic spolocne a nechapem, co to je za sarlatana.
Velmi podozrive mi pridu tieto odpovede, az mi to pride ako falosne recenzie. Ziadne ine prispevky, porusene, neaktivne profily. Na ich zaklade sme sa k nemu s dcerou vybrali. Hodinu drzal pri jej chrbte ruku - ani sa jej nedotykal, ona cely cas len strasne plakala. Zobral si 50e , vysledok nula a este zablabotal pri nasom odchode dcere cosi o tom, ze to ma doma tazke, ci co. Totalny fail. Toto s osteodynamikou nemalo absolutne nic spolocne a nechapem, co to je za sarlatana.
@perej nám pán Adamcik pomohol
Boli sme u neho s torticollisom na 3 sedeniach v čase keď už nám ho chceli operovať
Dnes je malý šikovný 4 r chlapec bez žiadneho problému
Neviem prečo máte potrebu pána osočovať ale ja som teda za neho veľmi vďačná, vyhli sme sa operácii
Viem poslať reálne fotky pred a deň po keď mi neveríte a myslite si že som nejaký fail vymyslený
Neviem aký problém ste mali vy ale nám pomohol s torticollisom a rovnako aj s problémom s prehltanim
Pána mi odporučila fyzio v tenave v centre Fyziomama keď sme už nevedeli čo ďalej

@vahcaac
ahoj, nám veľmi pomohol Jozef Adamčík - https://osteopat.sk/ 😊