Detský zubár na Heydukovej v Bratislave

suezuzu
22. feb 2022

Prosím napíšte mi čerstvú skúsenosť s detským zubárom na Heydukovej v Bratislave. Mám tam ísť s 3 a pol ročným synom na ošetrenie zubného kazu. Keďže u svojho zubára nechcel ani ústa otvoriť. Preventívnu zvládol vpohode, len keď sme prišli opraviť kaz ani do kresla nesadol. Mame výmenný lístok do tejto ambulancie. Len sa bojím či tam bude spolupracovať a či máte skúsenosti ako to tam prebieha. Poprípade s inými detskými zubarmi, ktorí vedia používať oblbováky. Dakujem.

kacura24
23. aug 2022

@suezuzu dobry vecer, chcem sa spytat ako ste so synom pochodili na heydukovej kedze zajtra nas tam caka extrakcia zuba...kedze tiez nespolupracoval na sukromnej klinke sme dostali ziadanku s ktorou tam mame ist zajtra bez objednania a ako "bolestivy" pripad by ho mali osetrit v sedacii...

suezuzu
autor
23. aug 2022

@kacura24 popravde som tam nešla, našla som kliniku kidsmile. Nechal sa vyšetriť, trvalo to síce polhodinu, ale bez násilia. Na opravu ide v premedikacii až v októbri, vkuse je chory. Nechcem Vás strašiť, ale nepočula som nič dobre. Že tam to robia nasilu trauma netrauma. Pevne verím, že vy tam take nezažijete.