Detský zubár v Bratislave
Dobrý deň,viete mi poradiť detského empatického zubára v Bratislave,čo sa s citom časovo dlhšie zaoberá s deťmi a berie pacientov? Kde účet nebudem mať 300eur,ale tak max do 150-200eur. Ďakujem veľmi pekne.
@vikusjk ďakujem Vám krásne za tip
Oradent
@13uzivatelka11 v Oradentne necha aj oblicku, ak bude treba nieco realne riesit 🙂
Ja som v Oradent bola 3x a nespokojná. Malá mala 1,5-3 roky a posledné stretnutie bolo, nech ju chytím nasilu , že nejako to pozrieť musíme 😅 No nič, rozlúčili sme sa. Išla som do Stomatorodinky. Extrémna spokojnosť.
@petamich no co som pozerala tie cenníky, tak mi prišli podobne všade s týmito súkromnými klinikami🤷♀️
@bororka tak my sme zatiaľ problém nemali, išli na syna vždy milo.. to bola ktorá doktorka? Akože ja by som tiež radšej niečo bližšie a troška lacnejsie, ale zas keď je tam už syn zvyknutý .. keď na všetky kliniky aj keď som hľadala pre seba som našla aj dobre aj zle recenzie
sk dental , preventivka je zadarmo a ptm platiš len ukony
skvelý detský zubar , syn dostane vždy odmenu po navšteve
@minesasubu ďakujem🙂
Dentio, skvela zubarka pre deti. Vie ako na nich, je pokojna, trpezliva, ma pripravene odmeny za otvorenie ust 😉 boli sme tam aj v CA, a vsetko prebehlo uplne super, bez problemov vypisala papiere na poistovnu atd. Ceny neporadim, kedze k mojmu specialnemu dietatu pristupuje specialne, ale bud najdes na nete alebo ti poslu.
@sellycka13 3SDENT
@13uzivatelka11 ja som tam išla na odporúčanie, ale chytila som inú zubárku, ako mi odporučila kamoška. Moja bola blond, 45+. Meno už si nespomeniem. Ako dospelá, mohla byť super. Len pri dieťati rátam s iným prístupom. Ja nenávidím ten stav, keď je dieťa v nepohode, ja sa snažím ho vrátiť do kľudu a do toho ma ďalší človek dáva pod tlak, lebo po mne má termín.
Našťastie, ja tam chodím za 40 iba ukázať mladej zuby 😅 Držím palce nech dobre nájdeš 🍀
@sellycka13 Dentarius Karlova Ves Kempelenova ulica
@jurly prosím ta a v 3SDent hocikto,alebo máte skúsenosti s niekym konkrétnym? Potrebujem aj kvalitu,nielen pekný prístup,naša zubárka ťahá neskutočne peniaze,na preventivku chodíme každé 3 mesiace a budú jej musieť vytrhnúť tretí zub, par dni po prehliadke kde doktorka vyhlásila ze všetko je ok.

@sellycka13 nasa dr. je skvela, ale nie som si ista, ci berie teraz novych pacientov. Ked tak skus si zavolat a opytat sa, ale nemaju zmluvu s poistovnami - napriek tomu sme nikdy neplatili viac ako 170 €. Je to MUDr. Bacova v Stomatorodinke, su prestahovani na Raciansku