icon

Detský zubár v Bratislave

sellycka13
16. apr 2025

Dobrý deň,viete mi poradiť detského empatického zubára v Bratislave,čo sa s citom časovo dlhšie zaoberá s deťmi a berie pacientov? Kde účet nebudem mať 300eur,ale tak max do 150-200eur. Ďakujem veľmi pekne.

vikusjk
16. apr 2025

@sellycka13 nasa dr. je skvela, ale nie som si ista, ci berie teraz novych pacientov. Ked tak skus si zavolat a opytat sa, ale nemaju zmluvu s poistovnami - napriek tomu sme nikdy neplatili viac ako 170 €. Je to MUDr. Bacova v Stomatorodinke, su prestahovani na Raciansku

sellycka13
autor
16. apr 2025

@vikusjk ďakujem Vám krásne za tip

13uzivatelka11
16. apr 2025

Oradent

petamich
16. apr 2025

@13uzivatelka11 v Oradentne necha aj oblicku, ak bude treba nieco realne riesit 🙂

bororka
16. apr 2025

Ja som v Oradent bola 3x a nespokojná. Malá mala 1,5-3 roky a posledné stretnutie bolo, nech ju chytím nasilu , že nejako to pozrieť musíme 😅 No nič, rozlúčili sme sa. Išla som do Stomatorodinky. Extrémna spokojnosť.

13uzivatelka11
16. apr 2025

@petamich no co som pozerala tie cenníky, tak mi prišli podobne všade s týmito súkromnými klinikami🤷‍♀️

@bororka tak my sme zatiaľ problém nemali, išli na syna vždy milo.. to bola ktorá doktorka? Akože ja by som tiež radšej niečo bližšie a troška lacnejsie, ale zas keď je tam už syn zvyknutý .. keď na všetky kliniky aj keď som hľadala pre seba som našla aj dobre aj zle recenzie

minesasubu
16. apr 2025

sk dental , preventivka je zadarmo a ptm platiš len ukony
skvelý detský zubar , syn dostane vždy odmenu po navšteve

sellycka13
autor
16. apr 2025

@minesasubu ďakujem🙂

zuzike123
16. apr 2025

Dentio, skvela zubarka pre deti. Vie ako na nich, je pokojna, trpezliva, ma pripravene odmeny za otvorenie ust 😉 boli sme tam aj v CA, a vsetko prebehlo uplne super, bez problemov vypisala papiere na poistovnu atd. Ceny neporadim, kedze k mojmu specialnemu dietatu pristupuje specialne, ale bud najdes na nete alebo ti poslu.

jurly
16. apr 2025

@sellycka13 3SDENT

bororka
16. apr 2025

@13uzivatelka11 ja som tam išla na odporúčanie, ale chytila som inú zubárku, ako mi odporučila kamoška. Moja bola blond, 45+. Meno už si nespomeniem. Ako dospelá, mohla byť super. Len pri dieťati rátam s iným prístupom. Ja nenávidím ten stav, keď je dieťa v nepohode, ja sa snažím ho vrátiť do kľudu a do toho ma ďalší človek dáva pod tlak, lebo po mne má termín.
Našťastie, ja tam chodím za 40 iba ukázať mladej zuby 😅 Držím palce nech dobre nájdeš 🍀

jenisjenis
19. apr 2025

@sellycka13 Dentarius Karlova Ves Kempelenova ulica

tamarka9
22. apr 2025

@jurly prosím ta a v 3SDent hocikto,alebo máte skúsenosti s niekym konkrétnym? Potrebujem aj kvalitu,nielen pekný prístup,naša zubárka ťahá neskutočne peniaze,na preventivku chodíme každé 3 mesiace a budú jej musieť vytrhnúť tretí zub, par dni po prehliadke kde doktorka vyhlásila ze všetko je ok.