Dobrá gynekologička v Bratislave a okolí
Dobrý deň, mám 21 rokov a hľadám si svoju prvú gynekologičku. TB mám v okrese Senec v dedinke pri Bratislave, čiže hľadám v BA alebo v okolí. Bola by som rada, keby nemusím platiť vysoké ročné poplatky. Potrebujem len preventívku. Uvažovala som o MUDr Hegyi v Dun. Lužnej, ale čítala som samé negatívne recenzie. Poraďte mi prosím nejakú milú pani doktorku.
@mimavdk dobre že si si pozrela recenzie, spomenutá doktorka nie je vhodná ani na preventivky, nieto ešte nejaký zdravotny problém s ňou riešiť.
@mimavdk pani doktorku Zuzanu Hegyi neodporucam, nepacil sa mi jej neempaticky a neprijemny pristup, sestricka mi prisla odmeraná a pripadala som si akoby som ju obtazovala…myslim ze vela zien ku nej ide preto lebo to maju blizko sle toto sa nie vzdy vyplaca.
Nepacili sa mi ani poplatky za takmer vsetko (v tehotenstve) u nich, ta vysledna suma sa vysplha mozno az ku poplatku v sukromnej ambulancii. Okrem toho tato pani doktorka robila problemy ked som prestupovala ku inej doktorke (klamala mna aj poistovnu len aby ziskala kapitacny poplatok za mesiac navyse, uplne úbohé a neprofesiálne). Myslim si ze dobre recenzie pisu hlavne zeny ktore tam chodia len na preventivku, nemaju zoadne ine problemy a nemusia riesit nic ine. Horsie recenzie su asi od zien ktore u nej boli sledovane v tehotenstve.
Ak mam uviest jeden konkretny pripad tak mala som u nej vzdy zvyseny tep lebo som z nej bola v strese (+kombinacia so syndromom bieleho plasta) a ona mi kazala davat si magnerot uz neviem ake konske davky a neustale ma posielala na interné, kde som mala vsetko v poriadku a ked som raz prisla na vysetrenie s tym ze som si nedala magnerot (lebo som zabudla) tak pani doktorka bola az agresivna a kricala….velmi divne spravanie od lekarky

MUDr. Kollár, prvazenska.sk,na instagrame/fcb gynekológia bez obáv. Ambulanciu má v BA na Antolskej.