icon

Dobrá reštaurácia pri prírodovednom múzeu pre rodiny s deťmi

sinda11
25. okt 2024

Ideme zajtra do Ba,chceme ist do muzea prirodovedeckeho a potom sa v jeho okoli naobedovat? Ktoru restauraciu odporucate tam v okoli,kde je aj detsky kutim[4 a 7 rocne.dieta] ? Diki

lilinkas
25. okt 2024

@sinda11 ja odporúčam Be About. Je to hneď vo vedľajšej ulici. Keď som bola naposledy, mali aj taký mini kútik, pár hračiek.

nyusika
25. okt 2024

ja len jedna poznamka - ziadna dobra restauracia nema detsky kutik.
a 4 a 7 rocne deti by uz mali zvladnut obed bex hrania

ale v Auparke je detsky kutok, kde sa viete najest

simsalabim
25. okt 2024

Be About a myslin, ze tam je taky pidi stolik na hranie.

majlo1234
25. okt 2024

@nyusika ty asi myslis nejaku high cuisine restauraciu. Ja nevidim dovod, aby v lepsej restauracii nemali dobry kutik, ja ako matka to velmi ocenim. V polsku sme boli v perfektnej restauracii, doteraz s laskou spominam, ze sme sa v kkude hodinu naobedovali, vypili pohar vina a deti sa cely cas hrali.

@sinda11 odporucam mint, nie je uplne blizko, ale mas to zopar zastavok, pripadne sa prejdete

sinda11
autor
25. okt 2024

@lilinkas prosim vas a ako sa zo safarikovho namestia dostanem na hrad mestskou dopravou

sssss123
25. okt 2024

@sinda11 z reštaurácií naokolo ešte Plzenská na Mostovej, ale detský kútik tam nie je

na hrad zo Šafka električka 1 na Poštovú, prejdeš na Hodžovo námestie a nastúpiš na 44,

nyusika
25. okt 2024

@majlo1234 nie, myslím akúkoľvek reštauráciu, kde sa dá dobre najesť.

Ja v reštaurácii ocením (a určite nie som jediná), keď tam budú ľudia chodiť kvôli skvelému jedlu a možnosti v kľude sa porozprávať.
Určite nečakám, že tam budú vrieskať deti.

h2
25. okt 2024

@nyusika 🤦‍♀️ Prečo by mali vrieskať? Sama píšeš, ze deti toho veku by sa mali vedieť naobedovať bez hrania. Nevidím dôvod, aby vrieskali.

nyusika
25. okt 2024

@h2 tak keď dokážu stolovať, nepotrebujú kútik.
Ty máš inú názor, ja iný ..a je to v poriadku.
Podľa môjho názoru nemá čo robiť detský kútik čo v reštaurácii.

Bežne donesú čašníci deťom nejaké farbičky, kým čakajú na objednávku.

A ešte mi vadia nahlas pustené rozprávky na mobiloch, či tabletoch.

h2
25. okt 2024

@nyusika Ja práveže nemám iný názor, ako ty. 😊 Len si nemyslím, že každé dieťa v reštaurácii bude vrieskať a vyrušovať ostatných. Poznám viacero detí, ktoré práveže (hoci ináč sú divosi) sedia v reštaurácii, ako 5 peňazí.

nyusika
25. okt 2024

@h2 ja píšem o detskom kútiku - nie o stolovaní.
Že mne vedia detské kútiky v reštaurácii, lebo v nich môžu byť hlučné deti.

lilinkas
25. okt 2024

@sinda11 nechodím MHD, ale podľa plánovača električkou č.1 na Poštovú, cez podchod pešo na Hodžovo námestie a prestúpiť na trolejbus 44, 47
https://imhd.sk/ba/planovac-cesty

majlo1234
26. okt 2024

@nyusika aj dnes sme boli v pat hviezdickovom hoteli sa najest, a bolo v restike tolko decibelov, ze by sa tam detsky vreskot stratil uplne. Ja mam rada pri jedle druzne debaty cez cele stoly, nevadi mi ruch, cize ani tie vrieskajuce deti, a ked su este zavrete v kutiku a neotravuju nikoho, je to perfektne