Dobrá veštica v okolí Bratislavy
Prosim Vas poradte mi dobru vesticu v okolici BA..nikdy som nic take nerobila ale mam pocit ze musim skusit. Dakujem
@pribinak nemam tazke obdobie. Dakujem za nazor. Skusali ste niekedy vesticu ze mate zlu skusenost alebo je to len nazor zo zvyku?
Nemám žiadnu skúsenosť, ani to nie je zvyk, ale logika a zdravý rozum
@pribinak ok nemam logiku ani zdravy rozum. Vlastne som nepytala nazor kto by isiel a kto nie a kto ma na to nazor. Pytam kontakt na niekoho s kym ma niekto dobru skusenost.
Ja som raz, len tak zo zvedavosti, išla k veštici Vanesse - kedysi bývala aj v programe o veštení na TV Doma, myslím, že je z BA ... nejak som jej predpovede neriešila, naozaj som to chcela len skúsiť ... no teraz, s odstupom cca 10 rokov môžem povedať, že všetky jej vízie sa v mojom prípade potvrdili na 100%.
Ja napríklad mam skusenost dobrú, išla som tam iba zo zaujímavosti a v živote ma nevidela ani nič. Teraz je tomu 4 roky a tiež môžem povedať že sa mi naozaj všetko čo si pamätám splnilo. Ja som napr. nemohla otehotnieť aj zo zdr. dôvodov ona mi povedala že budem mať dve deti, poviem ti pravdu odchádzala som odtiaľ s pocitom že tie peniaze boli asi zbytočne, ale mala pravdu a to mi aj povedala, že prvé bude dievča a druhe chlapec a aj tak je. Aj co sa týka bývania, budúcnosti naozaj mi všetko vyšlo. Ešte vtedy mi hovorila aj niečo z minulosti co som riešila a aj z prítomnosti a vtedy tie situácie úplne sedeli. Ale teda nieje z BA no ;) iba píšem skusenost
Ja som tiež bola pri veštici a všetko sa splnilo
@noami12 a odkial bola? Ako sa volala?
@gabriela2952 a odkial bola? Ako sa volala?

Dobrá vestica neexstuuje….existuje len dobrá podvodníčka
Ušetrí si peniaze a použi ich na niečo zmysluplne…..ak máš ťažké obdobie daj si masáž, kúp si dobrú kávu, chod do kina, alwbo na psychoterapiu
Ale neminaj svoje peniaze energiu a čas na hlúposť ako je vestica