icon

Dobrý a cenovo dostupný zubár v Bratislave

zuzanah293
16. mar 2021

Dobrý deň,
presťahovali sme sa s priateľom do Bratislavy a boli sme dnes prvýkrát u nového zubára, čo sme si našli cez stránky lekar.sk. Má výborne hodnotenie a viacerí tam písali, že má aj veľmi priaznivé ceny. O to viac ma šokovalo, keď som dnes v čakárni videla cenník, kde napríklad za cca stredne veľkú bielu plombu chcú 75 eur!!! :-O Za vstupnú prehliadku (kde mi teda robil taký ten malý röntgen a veľmi zbežné čistenie zubného kameňa) som dnes platila 30 eur...
Neviem, či som priletela z inej planéty, ale nepríde mi to úplne cenovo priaznivé. Tak sa chcem opýtať, či sú toto naozaj štandardné ceny v BA, alebo či máte dobrého zubára, kde sú ceny o niečo "prijateľnejšie"...
Žila som doteraz viac ako 10 rokov v Prahe a mala som tam skvelú zubárku, kde som za vyvŕtanie a plombovanie platila cca 1000 Kč (cca 40 eur; dávala mi pri každom zákroku aj lokálne umŕtvenie) a už to mi prišlo relatívne drahé (a v porovnaní s inými, menšími mestami v ČR to naozaj aj bolo drahšie). Nečakala som, že by to v BA bolo lacnejšie, ale čakala som tak nejak rovnaké ceny a nie že budem za jeden zub platiť pomaly 2x toľko!

Strana
z2
alexk12
18. mar 2021

Sak dochádzaj do Žiliny kľudne vlaky chodia, aj do prahy môžeš dochadzat😀 to mam najradšej týchto naivistov platila malo a ešte by chcela platiť menej...

karolinakr
23. mar 2021

Ja som platila u zubara 300€ sukromnik, takže 70€ by bolo pre mňa velké potešenie. Minule mi chcel vybrat čistiť kanaliky nasobil to tromi za 1 zub chcel 450€ tak som tam viac x nešla nehovoriac,
o tom, že ti zub vypadne za nejaky čas. Takže kde najst lacneho kvalitneho zubara za 30€ v Bratislave netušim...
Ale mama mala este staru komunisticku doktorku kde platievala 35€ za zub, ale ona nevidela 20 rokov, že ma problemy s ďasnami, takže o kvalite pomlčim...a došlo to až k problemom s jazykom takže dik za takeho zubara
A čo sa europskeho mesta tyka, tak ked si za 2 izbovy byt vypytaju pri Dunaji 450 000€ pri minimalnej mzde 3.50€ /hod ano Bratislava cenami predbehne Londyn zachvilu.O kvalite služieb pomlčím..
Každy, kto bol v zahraniči vie, že sú tu ceny strelené

betka22betka
12. sep 2021

@saja1 prosím Ťa, kde je to centrum ? majú zmluvu aj s poisťovňami ? Dakujem

saja1
Autor odpoveď zmazal
dominikanika24
14. aug 2023

@zuzanah293 Ahoj ,môžem sa spýtať , kde mamina chodí k zubárovi v Žiline a platí tak málo? 😮 lebo ja mám vraj zubára, jedného z lacnejších a pod 90€ uňho za 1 zub nenechám a to mi len vŕta a dá plombu. Tak ak sa môžem spýtať na meno zubára tvojej maminy, budem vďačná, nakoľko mám po minulom zubárovi na opravu celé ústa a kým si našetrim na to ,tak pôjdu aj všetky von pokazené 😅🙈

kikaaa98
6. mar 2024

Zdravím, mohla bych poprosit o info o jakého zubaře se jedná? Protože najít tak lacného je pro mě uplně nereálné, a přímo sen, na BA jsou to ceny přímo jako ze snu podle ceníku, kt. jsem doposud viděla.
Budu ráda když mi dáte vědět jméno zubaře, předem děkuji.

personality
24. máj 2024

@lyci prosím Ťa ako je na tom vekovo pani doktorka? Uvažujem nad ňou, hoci na nete píšu, že neberie nových pacientov, ale skúsila by som.

lyci
9. jún 2024

@personality otrasna zubarka. musela som od nej odist. kaz nasla iba ked som jej ho ukazala. furt som mala dobre zuby podla nej a zrazu 15 kazov. nepouziva rtg ani mikroskop

personality
9. jún 2024

@lyci aha taká zmena zrazu? Dobré vedieť, ďakujem 😀

franky25
25. nov 2025
@karolinakr

Ja som platila u zubara 300€ sukromnik, takže 70€ by bolo pre mňa velké potešenie. Minule mi chcel vybrat čistiť kanaliky nasobil to tromi za 1 zub chcel 450€ tak som tam viac x nešla nehovoriac,
o tom, že ti zub vypadne za nejaky čas. Takže kde najst lacneho kvalitneho zubara za 30€ v Bratislave netušim...
Ale mama mala este staru komunisticku doktorku kde platievala 35€ za zub, ale ona nevidela 20 rokov, že ma problemy s ďasnami, takže o kvalite pomlčim...a došlo to až k problemom s jazykom takže dik za takeho zubara
A čo sa europskeho mesta tyka, tak ked si za 2 izbovy byt vypytaju pri Dunaji 450 000€ pri minimalnej mzde 3.50€ /hod ano Bratislava cenami predbehne Londyn zachvilu.O kvalite služieb pomlčím..
Každy, kto bol v zahraniči vie, že sú tu ceny strelené

Strana
z2