Dobrý a cenovo dostupný zubár v Bratislave
Dobrý deň,
presťahovali sme sa s priateľom do Bratislavy a boli sme dnes prvýkrát u nového zubára, čo sme si našli cez stránky lekar.sk. Má výborne hodnotenie a viacerí tam písali, že má aj veľmi priaznivé ceny. O to viac ma šokovalo, keď som dnes v čakárni videla cenník, kde napríklad za cca stredne veľkú bielu plombu chcú 75 eur!!! :-O Za vstupnú prehliadku (kde mi teda robil taký ten malý röntgen a veľmi zbežné čistenie zubného kameňa) som dnes platila 30 eur...
Neviem, či som priletela z inej planéty, ale nepríde mi to úplne cenovo priaznivé. Tak sa chcem opýtať, či sú toto naozaj štandardné ceny v BA, alebo či máte dobrého zubára, kde sú ceny o niečo "prijateľnejšie"...
Žila som doteraz viac ako 10 rokov v Prahe a mala som tam skvelú zubárku, kde som za vyvŕtanie a plombovanie platila cca 1000 Kč (cca 40 eur; dávala mi pri každom zákroku aj lokálne umŕtvenie) a už to mi prišlo relatívne drahé (a v porovnaní s inými, menšími mestami v ČR to naozaj aj bolo drahšie). Nečakala som, že by to v BA bolo lacnejšie, ale čakala som tak nejak rovnaké ceny a nie že budem za jeden zub platiť pomaly 2x toľko!
Ja som platila u zubara 300€ sukromnik, takže 70€ by bolo pre mňa velké potešenie. Minule mi chcel vybrat čistiť kanaliky nasobil to tromi za 1 zub chcel 450€ tak som tam viac x nešla nehovoriac,
o tom, že ti zub vypadne za nejaky čas. Takže kde najst lacneho kvalitneho zubara za 30€ v Bratislave netušim...
Ale mama mala este staru komunisticku doktorku kde platievala 35€ za zub, ale ona nevidela 20 rokov, že ma problemy s ďasnami, takže o kvalite pomlčim...a došlo to až k problemom s jazykom takže dik za takeho zubara
A čo sa europskeho mesta tyka, tak ked si za 2 izbovy byt vypytaju pri Dunaji 450 000€ pri minimalnej mzde 3.50€ /hod ano Bratislava cenami predbehne Londyn zachvilu.O kvalite služieb pomlčím..
Každy, kto bol v zahraniči vie, že sú tu ceny strelené
@saja1 prosím Ťa, kde je to centrum ? majú zmluvu aj s poisťovňami ? Dakujem
@zuzanah293 Ahoj ,môžem sa spýtať , kde mamina chodí k zubárovi v Žiline a platí tak málo? 😮 lebo ja mám vraj zubára, jedného z lacnejších a pod 90€ uňho za 1 zub nenechám a to mi len vŕta a dá plombu. Tak ak sa môžem spýtať na meno zubára tvojej maminy, budem vďačná, nakoľko mám po minulom zubárovi na opravu celé ústa a kým si našetrim na to ,tak pôjdu aj všetky von pokazené 😅🙈
Zdravím, mohla bych poprosit o info o jakého zubaře se jedná? Protože najít tak lacného je pro mě uplně nereálné, a přímo sen, na BA jsou to ceny přímo jako ze snu podle ceníku, kt. jsem doposud viděla.
Budu ráda když mi dáte vědět jméno zubaře, předem děkuji.
@lyci prosím Ťa ako je na tom vekovo pani doktorka? Uvažujem nad ňou, hoci na nete píšu, že neberie nových pacientov, ale skúsila by som.
@personality otrasna zubarka. musela som od nej odist. kaz nasla iba ked som jej ho ukazala. furt som mala dobre zuby podla nej a zrazu 15 kazov. nepouziva rtg ani mikroskop
@lyci aha taká zmena zrazu? Dobré vedieť, ďakujem 😀
Ja som platila u zubara 300€ sukromnik, takže 70€ by bolo pre mňa velké potešenie. Minule mi chcel vybrat čistiť kanaliky nasobil to tromi za 1 zub chcel 450€ tak som tam viac x nešla nehovoriac,
o tom, že ti zub vypadne za nejaky čas. Takže kde najst lacneho kvalitneho zubara za 30€ v Bratislave netušim...
Ale mama mala este staru komunisticku doktorku kde platievala 35€ za zub, ale ona nevidela 20 rokov, že ma problemy s ďasnami, takže o kvalite pomlčim...a došlo to až k problemom s jazykom takže dik za takeho zubara
A čo sa europskeho mesta tyka, tak ked si za 2 izbovy byt vypytaju pri Dunaji 450 000€ pri minimalnej mzde 3.50€ /hod ano Bratislava cenami predbehne Londyn zachvilu.O kvalite služieb pomlčím..
Každy, kto bol v zahraniči vie, že sú tu ceny strelené

Sak dochádzaj do Žiliny kľudne vlaky chodia, aj do prahy môžeš dochadzat😀 to mam najradšej týchto naivistov platila malo a ešte by chcela platiť menej...