Dobrý gynekológ v Bratislave

illenka
3. jún 2022

Zdravim,

vedeli by ste mi poradit dobreho gynekologa v Bratislave, ktory sa specializuje aj na mamologiu + onkologiu + ma v ordinacii vsetko vybavenie a aj robi priamo vsetky vysetrenia a zakroky a berie nove pacientky?

Ak by mal zazmluvnene poistovne tak by som skakala od radosti ale je mi jasne ze to uz asi chcem vela v tejto dobe (rocny "clensky" poplatok je samozrejmost, to mam aj u aktualneho gynekologa).

Dakujem

lucia7933
3. jún 2022

napriklad v Kochu su fajn 🙂 sama tam chodim, plati sa rocny poplatok okolo 130eur tusim

evkamotka
3. jún 2022

Ousa?

illenka
autor
3. jún 2022

@lucia7933 a vedela by si mi odporucit nejakeho lekara tam? volala som a vraj cupanik, mares, zavodska a sebikova neberu novych pacientov a zatial co hladam tak k ostatnym som nenasla nic alebo nie velmi dobre skusenosti.

lucia7933
3. jún 2022

@illenka ja chodim k Dr. Hubovej a som spokojna, velmi mila dr., nemozem sa stazovat, a ked nahodou ona nebola v ambulancii a natrafila som na inych dr. tiez som bola spokojna, s pristupom a tak 🙂

rozovykon
3. jún 2022

@illenka ja mam s kochom zlé skúsenosti, skús gynsana MUDr. Križko ml. za peniaze, ale skvelý prístup. Dá sa ísť na ošetrenie aj keď nie si pacient.

modro_zelena
3. jún 2022

Ja keď odrodim plánujem prejsť ku Krkoskovi (Karlova Ves). Myslím že dokonca sa u neho ani nejak drasticky neplatí. Je to onkogynekolog, chcem k nemu chodiť lebo keď mi robili v NOU konizaciu krcka, bola som tam sledovaná a on tam tiež striedavo pôsobí, resp. posobil, neviem ci stále. Je odborník na tuto oblasť.

93kris
3. jún 2022

Ja by som ti v tomto pripade tiez odporucila doktora Krkošku - Medisyl s.r.o. 🙂 Ja k nemu chodim odkedy prebral tuto ambulanciu po umrti mojho doktora a som spokojna, myslim ze velky odbornik, prijemny, empaticky. Ja nastastie nemam ziadne problemy, takze som unho absolvovala len bezne vysetrenia, kontroly a tehotenske ultrazvuky (poradne robi ina pani doktorka). Ale bola som vzdy spokojna s tym, ako ma vysetril, vsetko mi vzdy vysvetlil, nic nezanedbal.