Dostupný psychiater v Bratislave
Ženy, asi je čas vyhľadať pomoc. Napriek tomu ze sa snažím vyrovnať s vecami sama..pozitívne myslenie, šport, dostatok spánku...nedarí sa :( brni mi tvar, ruky, mam zaseknutu sanku, stuhnuty krk a z toho migrény, budím sa úplne vyčerpaná robim chyby, zabudam, nevladzem...kedysi mi toto spôsobovali iba velke problémy, teraz ma rozhádze akákoľvek mala úloha v práci, male nezhody s manželom...chcem ísť k psychiatrovi, viete prosim poradiť v BA kde sa mozem objednať? Kde som volala, nikde nedvíhaju, to si mam ísť sadnúť normálne do cakarne? Ako to funguje? Mate prosím konkrétny tip na dobrého psychiatra s dobrou dostupnostou? Ďakujem za každú radu!
Mudr.Banovska na prve vysetrenie sa vsade objednava byva dlhsie...alebo Livia....neviem priezvisko ordinuje na Zaporozskej.Drz sa uz davno si tam mala ist.Zatial ako prvu pomoc si aspon od obvodnej vypytaj lieky na ukludnenie z toho stresu mas ten krk, migreny...alebo skus guajacuran je bez predpisu na uvolnenie svalstva a uzkosti
K psychiatrovi sa musíš objednať. Vytipuj si nejakého ak nedvíha tak osobne sa objednaj. Myslím na Záporožskej je viac psychiatrov.
@zmrzlinka2021 ďakujem za tip...mlynská je ale súkromná ci? Koľko sa plati? Nevieš prosim?
@luccija banovsku som pozerala to je Ružinov...nevadí ak mám trvalý pobyt v inej mestskej časti?
je to súkromné, asi 30 eur za hodinu, ale ked si tam zavolas, vsetko ti povedia.
na peniaze nepozeraj - dolezitejsia je kvalita lekara. Nema zmysel chodit k niekomu len preto, ze nič neplatís a hlavne tam ta lekárka zoberie relatívne rýchlo
@zmrzlinka2021 tak som volala, každé sedenie 55€ no prvý termin skôr ako v septembri nehrozí...neviem ci toto do septembra dám, ale zasa ci vôbec niekde inde zoženiem skorší termín :/
chapem - este existuje iná "prvá pomoc". Neurologické centrum Hippokrates v BA - bezne tam riesia ludí s problémami ako máš ty sú fakt kvalitní, ludskí, a skvelí odborníci.
Nie, nevadi, ze mas TP inde len neviem ci este vobec berie pacientov.U Banovskej sa neplati a je kvalitna a znama psychiatricka aj jej mama.Na objednanie mimo ord.hodin sa plati.
@zmrzlinka2021 to su darmozraci.Som rada, ze casy, ked boli jedine sukromne centrum a z toho tazili su prec Pred 20 r som tam chodila s bolestami chrbtice a nechala tam velke peniaze uplne zbytocne
@luccija Ja mam velmi dobre skusenosti, vzdy som tam narazila na velmi dobrych odbornikov.
Neviem ako to bolo pred 20 rokmi, ale urcite posledne roky su velmi kvalitni.
Kým ťa niekde vezmú, skús tu: https://linkanezabudka.sk/
Mudr.Mlynekova Zuzana objednava aj do 2 týždňov. Je super psychiatricka, ľudská, vynikajuca odbornícka. Mne sa venovala 2 hodiny a hneď mi nastavila super lieky. Vrľmi mi pomohla. Odporúčam každemu.
Psychiatrička Mudr.Zuzana Mlynekova mi tak veľmi pomohla. Zobrala ma v mojom ťazkom stave o 16.h.poobede, 3 hodiny sa mi v amb. venovala. Ľudsky, chapavo sa so mnou tichym hlasom rozprávala. Ja som lezala na lehatku, prikrila ma dekou. Ja som dlho plakala, vyplakala dom sa z mnohej bolesti. Nez som k nej prisla mala som skoro všetko čo ty, tie ťažkosti. Po rozhovore s ňou sa mi pomaly uvoľňovala tá najhoršia psychicka bolesť. Potom som brala take veľmi bezpecne lieky co nerobia zavislosť a po polroku sa citim dobre. Ale chodievam raz za 3 mesiace na psychoterapie k mudr.Mlynekovej. odporúčam ju každému. Je perfektná odborníčka a çlovek s krásnym dobrým srdcom.

Poliklinika Mlynská dolina - veľmi dobrá psychiatrička, pozri web