icon

Dr. Gastro verzus Bezručova

janiely
6. aug 2025

Ahojte, mate niekto skusenost a co by ste skor odporucali? Teraz bez ohladu na ceny. Bezrucka je trosku lacnejsia, dr.gastro ma zmluvu len s union cize ostatni len ako samoplatcovia.

Dajte odporucanie aj na konkretneho lekara.
Prip.ak mate skusenost napr. aj s MEDANTE, podelte sa o nu.
Ďakujem.

ninazemna
6. aug 2025

@janiely Napr. MUDr. Vladimír Klinovský, Ružinovská 10.

janickadr
6. aug 2025

@janiely Bezrucova

ninazemna
6. aug 2025

@janiely Cliniq Bezručova MUDr. Šturdík.

titla
6. aug 2025

Chodim na Bezručovu k MUDr. Šturdikovi a som s jeho pristupom velmi spokojna.

janiely
autor
6. aug 2025

Ďakujem vám všetkým a máte ročné karty klasické či maxi? Čo sa oplatí?

janiely
autor
6. aug 2025
@ninazemna

@janiely Napr. MUDr. Vladimír Klinovský, Ružinovská 10.

@ninazemna nevies mi prosim povedat ako je to tam s dostupnostou terminov? Online nic nemaju. Ďakujem.

ninazemna
6. aug 2025
@janiely

@ninazemna nevies mi prosim povedat ako je to tam s dostupnostou terminov? Online nic nemaju. Ďakujem.

@janiely Veľmi priaznivé. ZS

janiely
autor
20. aug 2025

Ja len pridavam spatnu vazbu na bezrucovu, ak by to niekoho zaujimalo. Dnes som mala gastrofibroskopiu, klepalo ma na lozku ako zajaca pred popravou, ja mam z toho sialenu fobiu a dopadlo to nad moje ocakavania, vobec nic si nepamatam, dokonca som sa doktorky pytala ci som naozaj bola vysetrena, lebo ani som nic necitila a ani nepamatala a to som mala dojem, ze som pri vedomi. Uplna haluz, takze vsetko dobre dopadlo a takto by som si to vedela absolvovat aj druhy krat uz bez stresu. Este si ma nechali na lozku, kedze som nejako zcervenela, asi volajaka reakcia alebo co, ale uz som OK. Potom som si este par utrzkov nepamatala, doma som spala 3 hodiny a sice mam este mierne otapenie, tak uz fungujem realtivne dobre a bez psychickej traumy, co je hlavne 😄 moja dr. Je Gojdičová a sestričky boli extrémne citlivé a upokojovali ma na začiatku aj hladkaním a trpezlivosťou. Odporúčam mega všetkým ako ja, ktorí majú panický strach z tejto veci, z dávenia, z vracania a podobne (ja bohužiaĺ od 6r.tým trpím, naposledy som dostala aj panický atak, keď ma začalo dáviť, jednoducho som extrémne úzkostlivá na túto vec. A dodám, že to bola analgosedácia, nie anestéza.