Dr. Martinko detská poliklinika - MUDr. Eva Mocová
Dobry den, chodi niekto k dr Martinkovi v BA konkretne k doktorke Eve Mocovej?
@bluemoon24 Ano je tam, asi tam presla z procare. No praveze som na nu citala velmi zle recenzie, ale ja na nu nemozem povedat krive slovo, neskutocne bola mila prijemna. Takze som to citala v soku, aj k malemu bolo strasne zlata.. Ale skor ma zaujima jej odbornost ze ci je dobry odbornik..Mali ste s nou aj zlu skusenost kvoli jej odbornosti?
Jako extra odbornost posuzovat nemuzu, my jsme hned po 6 mesicich utekli, nedalo se to vydrzet. Kazdy problem, ktery syn mel byla alergie (dodnes zadnou alegii nema), kdyz se me ptala, jestli byl nemocny a ja jsem rekla, ze ne, tak skoro vypadala zklamane. To, ze jsem nemohla kojit mi predhazovala pri kazde navsteve, shazovala me, no des. Ale kdyz prisel manzel, tak najednou vsechno bylo v poradku. Nikdy bych se k ni nevratila, nikdy.
Dobrý deň, my sme ju tiež mali v Procare, ale iba po druhé vyšetrenie, potom som dala syna preradiť k inému pediatrovi v Procare. Protivní lekári mi nevadia, som celkom odolná, avšak táto pani doktorka diagnostikuje len alergie - podľa mňa aj zápal slepého čreva by podľa nej bola alergia. Syn k alergologičke chodí a keď sa celá trieda v škôlke trápila a kýmsi kokom, my sme opäť odišli s tým, že je to alergia a výsledky z alergológie (žiadnu alergiu nemá - robili mu prick testy) považovala za irelevantné. Takže sme to potom riešili po vlastnej osi sterom z nosa a hrdla, voľno predajným CRP a následne sme podľa výsledkov zohnali lieky. Ale teda keby som aktuálne mala ísť s chorým dieťaťom - akokoľvek chorým - k lekárovi a otvorí mi Dr. Mocová, zvrtnem sa na päte a idem preč.
Áno chodíme k nej bohužiaľ , a je to čistá katastrofa!!! Naša Dr. pani Bakalárova prestala pracovať, tak ju zastúpila druhá Dr. pani Bobákova, no tá si po čase zastavila činnosť, nevieme vôbec kvôli čomu 😐.. A preradili nás teda k dr. Martinko, najprv tam boli super doktori, no už je tam len táto tu hrozná doktorka Mocova, no na všetko je malá "alergik", a pritom vôbec nie je!! Malá mi kašlala vkuse 4 týždne až do teraz, boli sme u nej minulý týždeň, dala jej sirup Aerius (pre alergikov!!) absolútne vôbec to malej nepomáhalo samozrejme. Tak som si povedala včera a dosť!! Ideme na Kramáre, a hľa, malú mi poslali hneď na rengen hrudníka a hľa, má zápal priedušiek !!! Nasadili jej ATB, tak dúfam že to čo najskôr prejde 🙏🏼.... A to si ešte vybavím s DR!! Pekne zanedbala malej starostlivosť 🤦🏼♀️!! A na kašel povedala, veď to nič nie je 🤦🏼♀️😐 a malá kašle ako "tuberáčka"
Mozem sa spytat ako to dopadlo potom s doktorkou? My to iste chodime tak po bakalarovej do dr.martinko,obe deti 4tyzden kasel, 2x sme tam boli, trifed nezabral, ospraveldnenku do skoly mi odmietla dat, posiela nas na ORL a alergia.vraj sa mam zmierit s tym ze je to ich celozivotny stav, akoze alergia. Chcela nas hned na druhy den preockovavat, vraj ked nemaju teploty je to v poriadku, do skoly vraj maju ist taki soplavi a kaslavi. 2 deti diagnoza podla nej alergia. Pocuvala ich vraj je to v poriadku, tiez sa obavam ci nemaju nieco na plucach
@element1985 alergie je jeni diagnoza na vsechno, bud si zvyknes nebo zmenis lekarku. Bohuzel, i my jsme to tak udelali.
@bluemoon24 a kde ste prosím,k akej dr išli?
@nuskovci my jsme se prestehovali mimo Bratislavu, takze v tomto neporadim 🙂
Dobry den,nasa mala bude mat 3roky,a kedze moj partner je z HU a tato DR tozprava po HU tak pred porodom sme si ju vybrali,no od vtedy sa ju nevieme zbavit…Nikde neberu novych pacientov,tak sme s nadejom preslo s nou aj do Martinka,a tam zadna ina pediatricka… Mozem potvrdit,vsetko je alergia u nej…dokonca uz je aj astmaticka podla nej,podotykam,ze ziadne alergicke alebo astmaticke priznaky nema ani nikdy nemala… Avsak moj frajer mal ako fieta astmu,a tym padom je automaticky aj mala… Teraz chytili od sesternice nieco,brutalny kasel ma uz 4.den,a ja neviem co s nou,lebo k dr s nou nepojdem,a na pohotovosti nas s kaslom podla mna otocia… Ked som sa pytala ci by nas vedela poslat na alerg.testy,ta povedala,ze to je zbytocne,lebo pravdepodobne vyskedky
Budu falosne negativne…. No skoda reci,nechapem ako moze este takato osoba vibec ordinovat…
@timustek11 Skúste zavolať k Dr. Monika Antošová na Záporožskej 🙂 , ale je súkromná, platí sa 110€ ročne 🙂 (ak vám samozrejme nevadí, keby ste si priplatili) , ale prístup k deťom má super, a aj sestrička je fajn milá 🙂 , my sme ku nej prešli vo februári, a zatiaľ všetko super 🙂)
My chodíme k doktorke tiež a čistá katastrofa taktiež môžem povedať že je všetko alergia chcela doneho v kuse pchať erius a aj keď som ho vybrala ani raz som mu ho nedala potom som jej povedala že stačí jemu nič neni Alergologicka povedala že žiadna liečba je zdravý no pokazde čo sme došli je to alergia a odmietam liečbu 🤣 ako ja nechápem prečo je zaťažená na alergiu zevraj ma 25 ročnú prax tak nechápem prečo nerobí Alergologicku ale praktickú doktorku 🙈 pri každej návšteve bola aj je vždy alergia platili sme už 200 eur ročne chcela som prestúpiť no druha pani doktorka ma plno 🙈 tak sa natahujem už neviem koľko a ešte aj oni mňa naťahovali že mi zmenia že sa to riesi a zachvíľku to bude ďalší rok a stále nejsom prehodené teraz hľadáme druhu doktorku a ani za boha všetko je plne :( idem sa zblázniť už som sa snou aj pohádala a povedala som jej že všetko riesi ako alergiu a pritom jasne mala povedané že alrgiu nemá tak ju pekne prosím o normálne vyšetrenie ona mi nato povedala že keď potrebujem tak to si už mám žiadať s druhou doktorkou keď som požiadala o prestup a som jej povedala že o prestup som požiadala už pred pól rokom keď nie viac ona že no to si musíte riešiť na recepcii tak som jej povedala že zajtrampojdem tam a vyriešim mala nervy a zrušila mi telefón ale takúto doktorku vôbec neodporúčam netreba kúpnej dávať deti a abolustne nechápem prečo ju tam držia keď sú nanu toľko sťažnosti :-/ verím že kopu ľudí kvôli nej odišlo a už sa neviem dočkať kedy my nájdeme doktorku druhu aby sme mohli čo najrýchlejšie odtiaľ utiecť zamna a za ďalších veľa mamičiek verím že pani doktorka MOcova určite nie .. a áno každá choroba je alergia a vždy odmietam alergologicku liečbu čiže odmietam erius 🤣
My chodíme k doktorke tiež a čistá katastrofa taktiež môžem povedať že je všetko alergia chcela doneho v kuse pchať erius a aj keď som ho vybrala ani raz som mu ho nedala potom som jej povedala že stačí jemu nič neni Alergologicka povedala že žiadna liečba je zdravý no pokazde čo sme došli je to alergia a odmietam liečbu 🤣 ako ja nechápem prečo je zaťažená na alergiu zevraj ma 25 ročnú prax tak nechápem prečo nerobí Alergologicku ale praktickú doktorku 🙈 pri každej návšteve bola aj je vždy alergia platili sme už 200 eur ročne chcela som prestúpiť no druha pani doktorka ma plno 🙈 tak sa natahujem už neviem koľko a ešte aj oni mňa naťahovali že mi zmenia že sa to riesi a zachvíľku to bude ďalší rok a stále nejsom prehodené teraz hľadáme druhu doktorku a ani za boha všetko je plne :( idem sa zblázniť už som sa snou aj pohádala a povedala som jej že všetko riesi ako alergiu a pritom jasne mala povedané že alrgiu nemá tak ju pekne prosím o normálne vyšetrenie ona mi nato povedala že keď potrebujem tak to si už mám žiadať s druhou doktorkou keď som požiadala o prestup a som jej povedala že o prestup som požiadala už pred pól rokom keď nie viac ona že no to si musíte riešiť na recepcii tak som jej povedala že zajtrampojdem tam a vyriešim mala nervy a zrušila mi telefón ale takúto doktorku vôbec neodporúčam netreba kúpnej dávať deti a abolustne nechápem prečo ju tam držia keď sú nanu toľko sťažnosti :-/ verím že kopu ľudí kvôli nej odišlo a už sa neviem dočkať kedy my nájdeme doktorku druhu aby sme mohli čo najrýchlejšie odtiaľ utiecť zamna a za ďalších veľa mamičiek verím že pani doktorka MOcova určite nie .. a áno každá choroba je alergia a vždy odmietam alergologicku liečbu čiže odmietam erius 🤣
@nikolkaa96 Odporúčam MUDr. Mária Semančová, je na Záporožskej, ako je Rusovská cesta, už je miesto Dr. Antošovej, je súkromná, ale všetko super 🙂, zavolajte určite, mala by ešte príjmať nové deti.

Jsi si jista, ze tam Mocova pracuje? My jsme k ni chodili do ProCare Medissima a jestli je to ta stejna, tak arogantnejsi a horsi doktorku jsem nikdy nepotkala.